PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İyi Dinle Türkiye !

Orteqa
09 Ekim 2011, 16:07
http://img192.imageshack.us/img192/9498/fft96mm1529772.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/192/fft96mm1529772.jpg/)

Joachim Löw:

Biz Belçika’yı yenerek 10’da 10 yapacağız. Siz de Azerbaycan’ı geçip, Play-Off’a kalacaksınız.

Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, FANATİK’e çok özel açıklamalar yaptı. 3-1’lik yenilginin Türkiye’ye hiçbir şey kaybettirmediğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, Belçika’yı da yeneceklerinin sözünü verdi. Löw, “Çok kötü değildi. İlk 20 dakikada öne geçebilirdiniz. Olmadı, ama unutmayın ki biz çok iyiydik. İnanmıştık, kazandık. Size söz verdiğim gibi Belçika karşısına da aynı inançla çıkacağız. Onları da yenip 10’da 10 yapacağız. Ben sizin Azerbaycan’ı rahat geçip, Play-Off’a kalacağınıza inanıyorum. Kadronuzda Avrupa’nın önemli takımlarında top koşturan kaliteli ve deneyimli oyuncularınız var. Bu tecrübenin Türkiye’yi finallere taşıyacağını düşünüyorum. Türk Milli Takımı’nı EURO 2012’de görmeyi tüm samimiyetimle istiyorum” dedi.

Mesut Özil:

Sizin gibi Türk kanı taşıyorum. Kaybettiğiniz bir şey yok. Son maçı kazanın yeter, biz Belçika’yı yıkarız.

Sakatlığını bahane ederek, Türkiye karşısında forma giymeyen Mesut Özil, maçın ardından Ay-Yıldızlı ekibin soyunma odasına inerek, milli takım oyuncularını teselli etti. Futbolculardan 4 adet forma alan Real Madrid’li yıldızın, Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne gideceğine inancının tam olduğunu söyleyip, “İki ayrı duygu yaşadım. Biri sevinç, diğeri üzüntü. Sizin gibi Türk kanı taşıyorum. Umarım EURO 2012’ye gelirsiniz ve sizinle finalde karşılaşırız. Almanya son maçını da kazanıp, grubu kayıpsız tamamlayacaktır. Kaybettiğiniz bir şey yok. Yeter ki siz Azerbaycan’ı yenin” dediği bildirildi. Bu arada Mesut’un takım arkadaşlarının, Alman gazetecilere ünlü oyuncunun maçtan önce otelde ayak tenisi oynadığını söyledikleri öğrenildi.

Black Horseman
09 Ekim 2011, 16:30
Belçikayı ezin geçin aslanlarım bizede bir faydanız dokunsun sonuçta kardeş ülke sayılırsınız yani 3 milyon türk var sizin orda.

Tenay
10 Ekim 2011, 00:33
Arkadaşlar zaten Belçikanın Almanyayı yenmesi söz konusu değil böyle birşey olursa ki zor bana göre 10 yılın sürprizi.Biz %99.9 baraj maçındayız fakat baraj maçında hırvatistan isveç danimarka gibi takımlar gelecek karadağ estonya gibi takımların gelmesi söz konusu değil en kötü 2.yiz ikinci dört torbadayız . Pek umutlu değilim açıkcası.
Sayqılar .

v1Ru5 Tv
10 Ekim 2011, 00:34
Nuri Şahin olmadan bu iş olmaz.

Tenay
10 Ekim 2011, 20:45

1 oyuncuyla olacak iş değil zaten Nuri Şahin ve Arda Turan kendi takımlarındaki oynadıklarının % 10 unu milli takımımızda oynasalardı şimdi son maçlar öncesi rakibimiz kim acaba diye konuşuyor olacaktık ...

Neco999
10 Ekim 2011, 20:49
Son maçtaki en büyük hatamız inanılmaz derecede top öldürmemiz her atakta almanlar 2,3 kişiyse bekleyip ordan oraya sürüp topu almanlara veriyorduk onlarda atıyodu dua edelim 4-5 olmadı almanlar bassa 6 bile olabilirdi.

Mario Balotelli
10 Ekim 2011, 20:55
Ne kadar doğrudur, tartışılır.

bilbay
11 Ekim 2011, 00:05

Bencede.Ne zamandır Nuri Şahin oynamıyor.Çok kaliteli bir futbolcu olduğuna inanıyorum ben.Nuri Şahin in eksikliği çok hissediliyor.

Muhittin_Bozağaç
11 Ekim 2011, 00:24
Bu adamların işi gücü yok da bizim kıytırık Fanatik'e mi demeç vermişler.:huh: