Orijinalini görmek için tıklayınız
:
kaan kaplan eleştiri
kaankaplan
17 Nisan 2008, 12:46
bende tayfun dan gördüm merak ettim benım hakkımda ne düşünüyorsunuz?:D
metin_99
17 Nisan 2008, 14:29
Daha önce forumda 1-2 kere banlanıp ban cezan kaldırılmıştı ama bana msn'de nedenini vs. vs. detaylı şekilde anlatmışsın herhalde sinirlerine pek hakim olamıyorsun [ben de öyleyim gerçi ama hiç banlanmadım ALLAH'ıma şükürler olsun ki :)] yine de başka bir kabahat veya kusurunu görmedim...O muhteşem PC'n var bir de tabii :):) İnsanın babasının PC mağazası olunca biraz normal oluyor ama olsun :)
kaankaplan
17 Nisan 2008, 14:30
saol metın
kaan seni tanımadığım için yazmadım bişey
Big Of Deniz
17 Nisan 2008, 15:21
Bazen hiç TÜRKÇE yazmıyorsun.Dilimize sahip çıkalım:).
kaankaplan
17 Nisan 2008, 17:15
hepıne çok tesekkurler beysim kendimi böyle anlatsam hiç bisey anlamassın :D
bu aralar fazla onlıne deılım
ABOOO
26 Nisan 2008, 03:56
Daha önce forumda 1-2 kere banlanıp ban cezan kaldırılmıştı ama bana msn'de nedenini vs. vs. detaylı şekilde anlatmışsın herhalde sinirlerine pek hakim olamıyorsun [ben de öyleyim gerçi ama hiç banlanmadım ALLAH'ıma şükürler olsun ki :)] yine de başka bir kabahat veya kusurunu görmedim...O muhteşem PC'n var bir de tabii :):) İnsanın babasının PC mağazası olunca biraz normal oluyor ama olsun :)
Sinirlerin hakim olmanın bir yolu var.
Karşındaki kişinin neden dediğini anlamaya çalışmak, hangi argümanlar ile böyle bir görüş ortaya attığını bulmaya çalışmak.
Karşındakinin kendince mantıklı bir görüş açısından ortaya attığını çözersen zaten kızmazsın, aksine bunu çözerken onu ikna edebilecek formülleri de bulmuş olursun.Çünkü zaten onun eksiklerini farketmiş olursun.
Sinirlenmeden, sakin.
Cümleler akıcı, düşünerek, sakin kurulursa iş o zaman karşındaki çıldırır. :)
kaankaplan
26 Nisan 2008, 19:59
saol:d
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.