PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kasma artık yaa

ethernity
08 Şubat 2008, 17:11
Valla uzun zamandır uğraşıyorum ama çözemedim yaa? p4 3.06ghz 2x512 ram 256 mb palit geforce 7600gt ekran kartı, 19'' widescreen monitör.. high da oynıyamıyorum! mediumda da kasıyor biraz.. ne yapsam olmadı.. nvidia performans ayarlarını, çözünürlük değiştirmeyi, görev yöneticisinden çalışan ve kapatılabilecek bütün işlemleri de sonlandırmayı dahi denedim ama olmuyor... Naapmak lazım yaa? Bu sistem high a yetmezmi sizce?:icon_sorry:

lewi wills
08 Şubat 2008, 17:39
orjınal oyun almak lazım

bulkan
09 Şubat 2008, 00:07
Ek olarak;
pixel-vertex shader en az 3.0 desteği olan iyi bir ekran kartı gerek.

benim
09 Şubat 2008, 10:57
low da oyna yada diğerlerinin dediğini yap

ethernity
11 Şubat 2008, 11:59
orjınal oyun almak lazım
Yorumun için teşekkürler arkadaşım ama orjinal oyun alıp aynı şikayetten yakınan çok insan var... forumlarda geze geze... Aslında bunu bende düşünmüştüm..
Teşekkürler tekrar!

ethernity
11 Şubat 2008, 12:00
Ek olarak;
pixel-vertex shader en az 3.0 desteği olan iyi bir ekran kartı gerek.

Ekran kartım bunu zaten destekliyo!
Palit 7600 GT 256 mb pixel shader 3.0

ethernity
11 Şubat 2008, 12:03
low da oyna yada diğerlerinin dediğini yap

Saol arkadaşım ama low da oyun tiksinç oluyo...
Forumlarda araştırmalarıma göre bu pc nin en az medium da rahat rahat oyniyabilmesi lazım...
Ama lanet olsun olmuyo işte kasıyo>:(

bulkan
11 Şubat 2008, 17:25
Ekran kartım bunu zaten destekliyo!
Palit 7600 GT 256 mb pixel shader 3.0
Oyunun yüksek detayda oynanması için pixel/vertex shader modelinin en az 3.0 olması gerek.
Yüksek deyayı seçemediğini belirtmiştin.Ben de buna göre yorum yaptım.
Bilemiyorum ya kartın desteklemiyor ya da büyük ihtimal oyunun sendeki kopyasının hatalı olmasından kaynaklanıyor.Dosyalarda bir eksiklik/bozukluk olabilir.
Orjinal almanı tasiye eden arkadaş da bu yüzden bunu belirtmiş.Kopya oyunlar CD/DVD lere çoğu zaman hatalı kopyalandığı için en çok kopya oyun kullanan arkadaşlar sorun yaşıyorlar.
İnşallah kısa zamanda sorunun çözülür.

ethernity
11 Şubat 2008, 18:53
Oyunun yüksek detayda oynanması için pixel/vertex shader modelinin en az 3.0 olması gerek.
Yüksek deyayı seçemediğini belirtmiştin.Ben de buna göre yorum yaptım.
Bilemiyorum ya kartın desteklemiyor ya da büyük ihtimal oyunun sendeki kopyasının hatalı olmasından kaynaklanıyor.Dosyalarda bir eksiklik/bozukluk olabilir.
Orjinal almanı tasiye eden arkadaş da bu yüzden bunu belirtmiş.Kopya oyunlar CD/DVD lere çoğu zaman hatalı kopyalandığı için en çok kopya oyun kullanan arkadaşlar sorun yaşıyorlar.
İnşallah kısa zamanda sorunun çözülür.
Kartın modelinde pixel vertex shader3.0 yazıyor. Bu desteklediği anlamına geliyo sanırım.. Bu yorumun bana biraz daha ışık tuttu arkadaşım saol..

kickers
11 Şubat 2008, 20:16
o kartla hicbir oyunu dogru durust oynayamassın ekran kartını durumun varsa degis yoksa hep low da oyna

can_pes
11 Şubat 2008, 21:00
arkadasım yerel dısk c de ne kadar bos yer var...

ethernity
12 Şubat 2008, 12:52
Bana çok metedilmişti 7600gt! ddr3 ve çekirdek hızları yüksek olduğu için! 5-6 ay önce de bütçeme en uygun ve en iyi kart olarak bunu almıştım... Forumda bazı arkadaşlar fx serisiyle mediumda oynamaktan bahsediyo??? Kafam çok karıştı yaa!

ethernity
12 Şubat 2008, 12:53
arkadasım yerel dısk c de ne kadar bos yer var...

20 gb var!

ethernity
12 Şubat 2008, 12:57
o kartla hicbir oyunu dogru durust oynayamassın ekran kartını durumun varsa degis yoksa hep low da oyna

Crysis ve Call Of Duty yi ikişer kez ve 1 sn bile kasmadan bitirdim... Full değil ama Gayet zevk verecek kadar yüksek Görüntü ayarları ile oynadım..

kickers
13 Şubat 2008, 15:25
yeni nesil bi ekran kartı alınca daha once oyun oynanamısım diyeceksin oyun oynıyacaksan kesinlikle hersey full ayarda oynamalısın tabii bunun icin butce ve yii bir ekran kartı gerek us an en uygun cozum hd3850

ethernity
13 Şubat 2008, 17:48
yeni nesil bi ekran kartı alınca daha once oyun oynanamısım diyeceksin oyun oynıyacaksan kesinlikle hersey full ayarda oynamalısın tabii bunun icin butce ve yii bir ekran kartı gerek us an en uygun cozum hd3850

Saol arkadaşım ama bu beni aşar.. Daha yeni aldım zaten.. Benim ekran kartı almam demek yeni PC demek. Çünkü Slotum AGP ve buna en uygun ekran kartını zaten almıştım.. Çok araştırdım ve 7600 gt den iyi agp yok gibi.. Naapalım PES'e pes etcez galiba.. Bi terslik olduğunu, kasmaması gerektiğini düşünüyodum ama yanıldım galiba?

aslan28
14 Şubat 2008, 17:10
c deki gereksiz herşeyi sil gerekirse tempory internet files i temizle

emre_narman
14 Şubat 2008, 18:25
Sevgili ethernity

http://rapidshare.com/files/68931051/Settings.rar

linkteki dosyayı indir.

1152settings.exe dosyasının başındaki 1152 yi sil ve PES2008 in yüklü

olduğu

klasördeki setting.exe dosyası ile değiştir.sonra ayarları şu şekilde

ayarla;

800,600

Quality:256 mb ekran kartın warsa medium daha düşükse low yap.

use frame skipping,wait for wsync,nullify movie playback üçüde seçili olsun

ayrıca pes2008 in resmi sitesinden yayınlanan takılmalara minumuma

indiren yamayı indirirsen daha ii olur.pes2008 1.2 patch diye

aratırsan google dan bulursun

NOT:HİÇBİR ŞEKİLDE ALINTI DEĞİLDİR.

benimde ati radeon 9550(256mb)ekran kartım war.Çok takılıyodu

bunları yaptıktan sonra süper oldu

metin_99
14 Şubat 2008, 18:42
walla ben sana bişi dicem belki high de oynamana yardımcı diil ama benim PC bozuldu (ztn o yüzzden bayaadır giremiom...) bi bilgisayarcı çağırdık sorunun power suply de olduğunu söledi yenisi de (ii bişi istiosan tabii) 50 lira civarı ben bunu 45 e aldım we şuan PC eskisinden 2-3 kat daha hızlı...ben pes ile karşılaştırmak için FIFA 2008 almıştım çok kasıo diede forumda konu açtım orayada bakabilirsin...ama şimdi hiç bir kasma yok pes 2008 ide çok rahat bi şekilde hiç kasmadan medium da oynayabiliyorum sadece ara sıra tekrarlarda kastıı oluo o kadar...

ethernity
15 Şubat 2008, 14:16
Sevgili ethernity

olduğu

ayarla;
800,600

Yardımın için saol kardeşim denicem ama Benim monitör 19'' wide screen.. Yani 1440*900 de oynuyorum.. 800*600 de Ekran kaymış olacak..
Ekran kartım da Palit 7600gt 256mb ddr3 128 bit veri yolu pixel vertex shader 3.0.. Yani mediumda rahat oynamam lazım..
Çok saol çözümün için..

ethernity
15 Şubat 2008, 14:20
walla ben sana bişi dicem belki high de oynamana yardımcı diil ama benim PC bozuldu (ztn o yüzzden bayaadır giremiom...) bi bilgisayarcı çağırdık sorunun power suply de olduğunu söledi yenisi de (ii bişi istiosan tabii) 50 lira civarı ben bunu 45 e aldım we şuan PC eskisinden 2-3 kat daha hızlı...ben pes ile karşılaştırmak için FIFA 2008 almıştım çok kasıo diede forumda konu açtım orayada bakabilirsin...ama şimdi hiç bir kasma yok pes 2008 ide çok rahat bi şekilde hiç kasmadan medium da oynayabiliyorum sadece ara sıra tekrarlarda kastıı oluo o kadar...

Ben de zaten Zalman 400-450watt PSU almayı düşünüyordum ama kararsızdım.
Bi araştırayım bakalım bütçe/fiyat uygun olursa kesin alıcam!!! Zaten Ekran kartı da PSU dan güç çekiyo...
Teşekkürler yardımın için!

ethernity
18 Şubat 2008, 13:04
Sevgili ethernity

http://rapidshare.com/files/68931051/Settings.rar

linkteki dosyayı indir.

olduğu

ayarla;

800,600

DAha önce bu yamayı başka biyerden indirmiştim ama seninki derdime derman oldu.. 1280x800 de ekran kaymadan ve kasmadan mediumda çok rahat oynuyorum. High da çok az kasıyo. Çok saol..

akınakın
18 Şubat 2008, 13:14
abi ne orjinal oyun falan karıştırıyosunuz. sırf bu oyun için 8800 gt aldım hala aynı. bu oyun bitek ps3 de normal. artık insanlara para harcatmayın isterseniz. bu oyun ol ma mış.......

kickers
27 Şubat 2008, 14:22
abi ne orjinal oyun falan karıştırıyosunuz. sırf bu oyun için 8800 gt aldım hala aynı. bu oyun bitek ps3 de normal. artık insanlara para harcatmayın isterseniz. bu oyun ol ma mış.......

benim hd3850 oc ile high da en asagı 60 fps alıyorum senin 8800gt ile kasması ilginc

emre_narman
28 Şubat 2008, 20:02
ne demek görevimiz

Er_RoOoOoNeY_En
03 Mart 2008, 18:52
bir ara bende bu sorunla karsılasmıstım

ethernity
06 Mart 2008, 14:46
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler..
Geçen gün Thermaltake 500 watt psu aldım.. Mediumda çok rahat oynuyorum şimdi.. Zerre kadar kasmıyo.. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler!