PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Keita'nın aklı Ada'da...!

asln_1905
12 Şubat 2010, 01:08
Sarı kırmızılı ekibin Fildişi Sahilli futbolcusu Abdul Kader Keita, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın kendisini istediğini ve hayalinin bir gün Premier Lig'de oynamak olduğunu ifade etti.
Skysports.com'a konuşan Keita, "Everton benimle ilk kez ilgilenmiyor. Geçtiğimiz sezon da benimle ilgilenmişlerdi. Futbolu bırakmadan önce Premier Lig'de oynamak istiyorum. Bu ligi seviyorum ve Ada'da oynayan arkadaşlarım da var" dedi.

Kader Keita, Fildişi Sahili Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası'na çeyrek finalde veda etmesiyle ilgili olarak ise, "Elenmemiz tamamen hayal kırıklığı yarattı. Ben bu turnuvada kendi adıma her şeyi yaptım; ama diğerleri için bunu söylemek zor. Dünya Kupası'nda arkadaşlarımızla bir araya gelip, Afrika Uluslar Kupası'ndaki başarısızlığı unutturmalyız" diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray'da oynadığı 19 maçta 6 gol atan 28 yaşındaki futbolcu, özellikle Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonraki performansıyla taraftarlarını şaşırtıyor. Fildişi Sahili'ndeki oyunundan uzak bir görüntü sergileyen Keita, Antalyaspor karşısında da sahanın kötüleri arasında yer aldı.