Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Kim çıkardı bu Windows Gezginini ya!!!:@
metin_99
03 Ağustos 2008, 00:47
Arkadaşlar şimdi sizlere çok zor şartlar altında mesaj yazıyorum.Bilgisayarım birkaç gün öncesine kadar harika bir şekilde çalışıyordu.Ve iki gün önce internetten çıktığımda bir uyarı geldi: Windows Gezgini çalışmayı durdurdu, diye...Bekledim, ondan sonra da Windows Gezgini yeniden başlatılıyor dedi ve açtığım her şey kapandı, klasörler vs...Ancak işin tuhaf yanı internete ve msne girdiğimde, Gezgin kendini yeniden başlattığında ne msn kapanıyordu ne de Firefox.Şimdi bu şekilde takıla takıla açıyorum bu konuyu.Bilgisi olan lütfen yardım etsin!Gezgin kendini yeniden başlattıkça internetle ilgili şeyler hariç her şey kapanıp gidiyor.Kafayı yemek üzereyim.Eğer sorunu çözemezsem pazartesi günü 15 günlük harika ve yeni bilgisayarım formatı yiyecek :S:S:S:(:(:( Bilgisi olan, daha önce başına gelen vs. lütfen yardım edin arkadaşlar..!
bulkan
03 Ağustos 2008, 01:05
Bu hata oluşmadan evvel sistemde en son negibi değişiklik yaptın, ne yükledin, vs?
metin_99
03 Ağustos 2008, 01:13
İntereti kapamadan önce bir resim indirmiştim sonra da o hata çıktı ve ardından da mozilla firefox çöktü diye bir uyarı geldi ben de firefoxu silip baştan yükledim...Sonra bu uyarı çıkıp gitmeye devam etti...Bu uyarıda kastım windows gezgini yoksa firefoxda bir sorun yok
bulkan
03 Ağustos 2008, 01:15
Net bağlantını kes.
Sistemini yeniden başlat, güvenli modda aç ve virüs vs taraması yap.
metin_99
03 Ağustos 2008, 01:16
Hepsini yaptım ama sonuç yok bu uyarı gelip gitmeye devam ediyor...
Arkadaşlar bir yol buldum fakat pek de çözüm denemez.Görev yöneticisinden işlemler bölümde explorer.exe işlemini sonlandırınca hata gidiyor fakat masaüstündeki klasörler ve başlat çubuğu da gidiyor.Ama çalıştır dan istediğim her şeyi açailiyorum.Hâl böyle olunca da Nero da açılıyor doğal olarak, en azından dosyalarımı kurtarabileceğim...
cok fazla uye
16 Ağustos 2008, 23:27
Hepsini yaptım ama sonuç yok bu uyarı gelip gitmeye devam ediyor...
Arkadaşlar bir yol buldum fakat pek de çözüm denemez.Görev yöneticisinden işlemler bölümde explorer.exe işlemini sonlandırınca hata gidiyor fakat masaüstündeki klasörler ve başlat çubuğu da gidiyor.Ama çalıştır dan istediğim her şeyi açailiyorum.Hâl böyle olunca da Nero da açılıyor doğal olarak, en azından dosyalarımı kurtarabileceğim...
Sen de çok şanssızsın Metin yahu... :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.