Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Kimdir bu site yöneticileri ?
manisa451907
20 Haziran 2011, 01:08
Gerek emany, gerek Sedat_60 gerekse spikerlerimiz hiç kendilerini tanıtmadılar bildiğim kadarıyla.. Mesela bu bölümde bu isimler konularını sabitleyerek kendilerini tanıtabilirler. Bizde birşey olduğunda ona göre yorum yaparız hemde daha iyi tanımış oluruz yapımcıları :)
emany
20 Haziran 2011, 11:16
Merhabalar;
Kendimizi yıllar önce bu konu (http://www.turkcespiker.com/forum/fotograflarimiz-t541.html) altında tanıtmıştık. Fotoğraflarımızı koymuştuk :)
manisa451907
21 Haziran 2011, 15:26
Öylee mi :)
Görmemiştim ben bu konuyu tabii arada 4-5 yılın adı var. Büyük değişimler olmuştur :)
VolkanDoğan
21 Haziran 2011, 19:24
Merhabalar;
Kendimizi yıllar önce bu konu (http://www.turkcespiker.com/forum/fotograflarimiz-t541.html) altında tanıtmıştık. Fotoğraflarımızı koymuştuk :)
güzel konuda neredeyse yarısından çoğu gözükmüyor
Emre_Özel
21 Haziran 2011, 19:56
Bende resmimi koydum arkadşalr herkez resimlerini eklerse çok güzel olur ..
hetaş
21 Haziran 2011, 20:47
Bu yazıyı yöneticilerden biri okusun herkes kendi kafasına göre konu açıyor kimin eli kimin cebinde belli değil biraz bu sitenin kendine gelmesi lazım bir çare bulun önüne gelen konu açmasın.
bulkan
21 Haziran 2011, 21:12
Bu yazıyı yöneticilerden biri okusun herkes kendi kafasına göre konu açıyor kimin eli kimin cebinde belli değil biraz bu sitenin kendine gelmesi lazım bir çare bulun önüne gelen konu açmasın.
TSC üyesi olan herkes konu açabilir.Yalnız senin anlatmak istediğin farklı bir husus sanırım.
Ne demek istediğini detaylıca açıklar mısın?
Rahatsız olduğunun hususlar her ne ise detay vermelisin.
hetaş
21 Haziran 2011, 21:30
Benim herhangi biriyle bir sorunum yok eğer BULKAN çöp kutusuna bir bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.He dersin ki biz açılan abuk subuk konuları silmekten yorulmayız dersen o da senin fikrin.Neticede bu sizin siteniz .
Yusuf[Baba]
21 Haziran 2011, 21:44
Benim herhangi biriyle bir sorunum yok eğer BULKAN çöp kutusuna bir bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.He dersin ki biz açılan abuk subuk konuları silmekten yorulmayız dersen o da senin fikrin.Neticede bu sizin siteniz .
Adminler bu türlü konuları ve forum kurallarına uymayan mesajları kilitlemek/silmek için vardır.Bunun haricinde konu başlıklarına yasaklama/engelleme getirilebilir mi bilemem.
mcharun
21 Haziran 2011, 22:05
Senin rahatsız olduğun şey nedir tam olarak? Ne yani forum kurallarına aykırı olan konuları sildiğimiz için, tüm üyelerimizin konu açma haklarını elinden mi alalım? Bu mu yani anlatmak istediğin?
BeRKeChi
21 Haziran 2011, 22:11
Arkadaşım dediğin şey forum fikrine ters düşen bir şey. Bu konuya hitaben söylüyorsan eğer, görmemiş olabilir. Zaten Emrah Abi de konu linki vermiş ve bilgilendirmiş. İnsanlar hata yapamaz mı yani ?
hetaş
21 Haziran 2011, 22:11
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok herkes anlamak istediği kadar anlamıştır.
Sedat_60
21 Haziran 2011, 22:15
Art niyeti olduğunu düşünmüyorum arkadaşımızın aksine sitenin kalitesinin artıması için kendince fikrini belirtmiş ki bence de haklı yönleri var. Ama yapacak bir şey yok. Üyelere konu açma yasağı verin demediğinizi de biliyorum. Konu farklı yerlere kayacak ama kaydı zaten kayacağı kadar sizin önerileriniz nedir gereksiz açılan konular ve yazılan mesajlar hususunda?
bulkan
21 Haziran 2011, 22:19
Hayır, uzatma meselesi değil.Ortada bir sorun var, canını sıkan veya sorunlar, birileri...ne bileyim.
Net izah etmiyorsun.Sorunun nedir tam olarak açıklamıyorsun.Hani lafı ortaya attın anlayan anlasın hesabı.
Bu hiç hoşuma gitmedi.
Takip edebildiğimiz kadarıyla sorun çıkaran kimseleri, forum kurallarını sorgulayan ve aykırı davrananları gördükçe gerekenleri yapıyoruz.Herşey daha huzurlu, güzel bir forum ortamı için, bizlerin iyiliği için.
Görünüşe göre duyarlı bir üyesin.Senin farkettiğin ama bizim farkedemediğimiz durumlarda sana da iş düşüyor.
Zor değil, bir özel mesaj ile bizleri haberdar edebilirsin, bir de olaya el atarız.Her konuya yetişebilmemiz mümkün değildir takdir edersin ki...
pes-in kralı
21 Haziran 2011, 22:21
Yazılan mesajlar hakkında mesajı düzeltme olabilir mesela. Saçm* bir mesaj ise o mesaj daha düzgün hale getirilebilir. Yazım hatası varsa o yazım hatası düzeltilebilir. Konu gereksiz ise yani gereksiz gibi görünüyorsa onu üyenin işine yarayacak hale getirilebilir. Tabi böyle olursa diğer üyeler heh bizde böyle konular açalım ne de olsa bizim konularımızıda düzenlerler derlerse işin içinden kimse çıkamaz.
bulkan
21 Haziran 2011, 22:26
Yazılan mesajlar hakkında mesajı düzeltme olabilir mesela. Saçm* bir mesaj ise o mesaj daha düzgün hale getirilebilir. Yazım hatası varsa o yazım hatası düzeltilebilir. Konu gereksiz ise yani gereksiz gibi görünüyorsa onu üyenin işine yarayacak hale getirilebilir. Tabi böyle olursa diğer üyeler heh bizde böyle konular açalım ne de olsa bizim konularımızıda düzenlerler derlerse işin içinden kimse çıkamaz.
Bu dediğini sayısını hatırlamadığım kez uyguladım daha önce.Düzenlediğim, birleştirdiğim mesajların haddi hesabı yok.
Kişinin içinde yoksa ne yaparsan yap olmuyor.Tabi biz elimizden gelen gayreti göstermeye devam ediyoruz orası ayrı.
hetaş
21 Haziran 2011, 22:34
Öncelikle açılan konuların direk foruma değilde bir aracı bakarak uygun olup olmadığı daha önceden denetlene bilir.Bu sitedeki arkadaşların konu açması engellensin demiyorum sadece açılacak konunun bir yerden incelenip sorun varsa makaslanması lazım.Konunun özeti bu.
Yusuf[Baba]
21 Haziran 2011, 23:02
Konu nereden, nereye geldi...
Ne demişler : "Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli"
seckinordu
22 Haziran 2011, 22:33
Art niyeti olduğunu düşünmüyorum arkadaşımızın aksine sitenin kalitesinin artıması için kendince fikrini belirtmiş ki bence de haklı yönleri var. Ama yapacak bir şey yok. Üyelere konu açma yasağı verin demediğinizi de biliyorum. Konu farklı yerlere kayacak ama kaydı zaten kayacağı kadar sizin önerileriniz nedir gereksiz açılan konular ve yazılan mesajlar hususunda?
benim önerim bi sitede görmüştüm tam hatırlamıyorum ama kurdukları sistem şu yeni üye olmuş biri konu açamıyor belirli sorunların başlıkları forumda açılmış üye ilk etapta sadece bu konuların başlıkları altında sorunlarını belirtiyor yorum yaparak.
konu açabilmeleri içinde atıyorum forumda 300 mesaja ulaşması gerek ama bununda bi eksi tarafı var oda boş yorumlarda atan olabiliyor yani 4*4 lük boş konu açımını engellemek mümkün değil tek çare üye ye konu açımını kapatmak oda sitenin popülaritesini düşürür.
The Punishe®
23 Haziran 2011, 00:45
Tek çare var.Bilinçlenmemiz gerekiyor.Bir ortama girdiğimizde ne yapmalıyız ne yapmamalıyız diye düşünüyoruzdur.Yeni üyelerimiz de eski üyelerimiz de bilinçlendikçe hem kalitemiz,hem verimimiz artacaktır.
yunus107
23 Haziran 2011, 00:49
Tek çare var.Bilinçlenmemiz gerekiyor.Bir ortama girdiğimizde ne yapmalıyız ne yapmamalıyız diye düşünüyoruzdur.Yeni üyelerimiz de eski üyelerimiz de bilinçlendikçe hem kalitemiz,hem verimimiz artacaktır.
Türk Milletine bu söylediğin husus biraz ters olur gibime geliyor :D Üyeler eğer yanlış ve hatalı konu açıyorsa birincisinde ikaz ikincisinde başka bi ceza verilmeli :D En iyisi ceza sitemi bence :D Haa ne kadar medeni bilmem ama başka bi çare yok gibi görünüyor ... Birde Üye adayı sistemi var ondada üye adaylarının ayrı yeri var oraya ancak mesaj yazıyorlar üye olmak için yazdıkları mesajların açtıkları konuların yöneticiler tarafından uygun bulunup puanlama ile üyeliğe yükseltilmesi olayı ikincisi sanırım daha medeni bi çözüm sitenin alt yapısına uyarmı o konuyu bilenlere bırakıyorum :D
The Punishe®
23 Haziran 2011, 00:51
Üst yönetimimiz sitemizi sürekli takip etmektedir.Bu konuda yapılabilecek bir düzenleme de onların tasarrufundadır. :)
cesc
23 Haziran 2011, 01:05
Emrah abinin linkini paylaştığı konudan anlaşılacağı gibi geçmişten bu güne dek foruma emek vermiş bir sürü insan vardı..
Kimisi burada kimisi yok..
Fakat bu site için gecelerinin gündüz eden bu arkadaşların hatrı bile sorulmaması üzüntü verici..
Saygılar,sevgiler..
emany
23 Haziran 2011, 14:16
Emrah abinin linkini paylaştığı konudan anlaşılacağı gibi geçmişten bu güne dek foruma emek vermiş bir sürü insan vardı..
Kimisi burada kimisi yok..
Fakat bu site için gecelerinin gündüz eden bu arkadaşların hatrı bile sorulmaması üzüntü verici..
Saygılar,sevgiler..
Bizim hatrımızın sorulup sorulmaması çok önemli değil aslında. Bizler yıllardır KONAMİ'nin yapmadığını yaparak insanlarımızın , bu oyunu seven arkadaşlarımızın daha eğlenceli bir oyun oynamaları için çaba sarfediyoruz. Yaptığımız emeğe saygı duyulması ve forumda kurallar çerçevesinde etkinlik gösterilmesi bize verilecek en büyük hediyedir :)
manisa451907
23 Haziran 2011, 19:24
İnsaf yahu arkadaşlar :)
Açtığım konu nereden nereye gelmiş..
Kendi yorumlarımdan bahsedecek olursam;
hetaş arkadaşın mesajındaki kastı bende anlamış değilim. Neyi kasttetti ki ?
Benim bu açtığım konuyu kastediyorsa, nereye açayım konuyu ? Eğer bir yer varsa söyleyin oraya açayım.
Bu bölümün adı TSC ve Merak Ettikleriniz. Yani bende merak ettiğim için sordum -ki sormasam Emrah'ın da verdiği link konusu kaybolup gidecekmiş...:)
Mr.Cem
31 Ocak 2012, 13:36
Gerek emany, gerek Sedat_60 gerekse spikerlerimiz hiç kendilerini tanıtmadılar bildiğim kadarıyla.. Mesela bu bölümde bu isimler konularını sabitleyerek kendilerini tanıtabilirler. Bizde birşey olduğunda ona göre yorum yaparız hemde daha iyi tanımış oluruz yapımcıları :)
Arkadaşa katılıyorum sitede yetki sahibi arkadaşlar kendilerini ve resimlerini kendinizi tanıtın konusunda sabit olmak üzere sitedeki yetkileri bu rütbelere sahip olmak için neler yaptıkları yaşları meslekleri vss gibi kendilerini kesin ve net tanıtmaları gerekiyor....:)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.