PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kitserver

frukocimi
21 Mart 2008, 22:22
arkadaşlar kitserveri yüklicem dizin adı geçersiz die bi hata veriyo bütün setup dosyalarını çalıştırınca öle bi hata veriyo formattan başka çözüm varsa söleyin nolur bu arada pc vista benim şimdiden saolun:(

bulkan
21 Mart 2008, 23:31
Dizin adı geçersiz ise kitserver klasörünü yanlış yere kopyalamışsın demektir arkadaşım..
Önceki yüklediğin kitserver ı sil.
kitserver klasörünü;
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\ konumuna kopyala.Sonra içindeki "Setup" ı çalıştır ve "Install" a tıkla.
Belki sendeki kitserver hatalı olabilir.Yeniden bir kitserver indirip yükle.

frukocimi
22 Mart 2008, 13:17
ama öle değil işte doru yere kopyaladım ve diğer setup dosyalarındada öle diyo mesela dkz yüklicem dizin adı geçersiz dio uyuz oldum

bulkan
22 Mart 2008, 20:03
Hiçbir program yükleyemiyorsan durum vahim...Yüklemeyi çalıştırınca hedef yolu doğru gösterdiğine emin ol.
Uzun zamandır format atmamışsan güzel bir format at...

frukocimi
22 Mart 2008, 21:22
daha iki 1.5 ay oldu atalı uyuz oldum bu hataya

qwww
11 Nisan 2008, 21:15
Eğer formatı atmadıysan oyunu kaldır tekrar kur.

emre oral
20 Temmuz 2008, 22:36
kardeş senin pes6 yerel disk c nin içinde mi kurulu yoksa masüstü de filan mı çünkü ben kitserveri yerel disk c atmıştım çalışmadı ıyun masaüstündeydi oraya attım çalıştı yani data klasörü,setup ve setting ve pes6 oyunu ve de kitserver hepsi bi kalsörde bende öyle dene bi ...

ceza__ceza
24 Temmuz 2008, 00:52
bendeki sorunda şu dediğin gibi C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\ kısmına yapıştırdım ama setupa tıkladığımda install seçeneğinin ustu kapalı sadece help var nasıl olacak anlatırmısın kardeş

bulkan
24 Temmuz 2008, 05:44
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\ konumundaki pes6.exe dosyasına sağ klik/özellikler kısmından "Salt okunur" seçeneği işaretlidir muhtemelen.Bu işareti kaldırıp "Uygula" ve "Tamam" a tıklarsan install aktif olacaktır.:)

ceza__ceza
25 Temmuz 2008, 00:02
ne yazıkki olmadı yaa

guru
26 Ağustos 2008, 20:42
arkadasım vistada oyunu windowsun kurulu oldugu bölüme (C,D) oyun kurmak ılerıde hata werıyor.uzun zamandır vista kullanıyorum.cok denemeler yaptım.calısmayan oyunlar bıle o sekılde calıstı.birse oyunun,programın sımgesıne sag tıklayım yonetıucı olarak calıstır dersen calısmaya bırcok program ve ya oyunda calısıyor olacak