Orijinalini görmek için tıklayınız
:
KitServer ile Forma eklediğim zaman formalar yamuk yumuk oluyor
BRooKLYN
29 Temmuz 2008, 17:39
arkadaşlar kitserverla forma ekledim.Daha sonra oyunu açtım Hata Raporu verdi ne yapmalıyım.
emre oral
29 Temmuz 2008, 19:53
formayı ekleyince setup yaptınnı yaptıysan hata raparonun resmini koy yardımcı olalım ...
BRooKLYN
29 Temmuz 2008, 20:21
Yha bildiğin hata raporları var ya Hata Raporu Gönder Gönderme die seçenekler çıkan FB'nin formasını ekledim FB'ye editte tıklayınca oyun puffluyor.Her yerde öle Fb ye tıklayınca gidior.We 9 da da öle Pes 6 da da öyle.Kitserverda bazı şeyleri yapamıyorum galiba.
BRooKLYN
29 Temmuz 2008, 20:29
http://img147.imageshack.us/img147/558/adszkt8.png
Bu hatayı hem We9 da hemde Pes 6 da oluyor Pes 6 nınkini çekmedim.Aynı hata zaten
emre oral
29 Temmuz 2008, 20:32
bu hatadan önce ne yüklediysen face forma boot v.b onu sil büyük bir olasıkla girer hata vermez dene %99 olur çünkü bende öyle oluyordu fenerin üstüne geline kapanıyordu kitserveri açtım bütün klasörü yani boot hair face uni stadium masaüstüne çıkardım denedim sorunlu dosyayı buldum sildim en son ne yüklediysen onu silmelisin kolay gelsin ...
BRooKLYN
29 Temmuz 2008, 20:43
bu hatadan önce ne yüklediysen face forma boot v.b onu sil büyük bir olasıkla girer hata vermez dene %99 olur çünkü bende öyle oluyordu fenerin üstüne geline kapanıyordu kitserveri açtım bütün klasörü yani boot hair face uni stadium masaüstüne çıkardım denedim sorunlu dosyayı buldum sildim en son ne yüklediysen onu silmelisin kolay gelsin ...
Bütün takımları liasnlı yapıyordu o mu yapmıştır save/folder 1 'e bir yama atmıştım opt file. o nu çıkarıp bi deneyim
Matias
29 Temmuz 2008, 20:51
bak şimdi bendede şöyle bir sorun olmuştu.Extremenin kitserveri 1.0 dı.
Sadece kupa ve master ligde forma seçebiliyordum.Kiserver 3 kurdum ve gdb dosyasını buna taşıdığımda aynı sorun bended olmuştu.
Yani diyeceğim oki kitserverin bozulmuş olabilir..Kitserver sürümünü değiştir.
BRooKLYN
29 Temmuz 2008, 20:52
Yha acab config'le ilgili mi ki?Onuda çıkardım yine öyle oldu maça girerken forma seçiminde forma yamuk yumuk görünüor oyuna girmeye çalışınca resimdeki gibi hata veriyor.GGS ile forma eklenebiliyormu.Brz biliyoum GGS bu arada ilgiliendiğin için ÇooooK saol emre .
Ben hem pes 6 hemde pes 5 kullanıyorum bulabilirmiyimki kitserver 2sininde şimdi.Eskiden indirmiştim 2sinide
emre oral
31 Temmuz 2008, 14:32
kardeş msn yaz özelden mesaj at kitserverin 3.0 var bende atayım ...
BRooKLYN
31 Temmuz 2008, 17:36
TeCKiNG@windowslive.com (i küçük harfle)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.