PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kitserver olmuyo

uye yusuf
01 Mart 2008, 17:21
arkadaslar lutfen yardım edın kıtserverı bı turlu kuramadımsetupı acınca yazı yazan bolum etkın olmayan pencere gıbı ınstall ve removede aynı ne yapıcaz bı yardımcı olun cesıt cesıt farklı yerlerden kıtserver yukledım yıne aynı salt okunuruda ayarladım gozukmesı ıcın yıne aynı vıstayla alakası varmı uyumluluk sorunu oloabılır mı acaba. pes 6 dan sıkılmaya basladım cunnku yama yapmam lazım stadyum forma top vb.
lutfen yardımcı olun

bulkan
01 Mart 2008, 21:44
pes6.exe ye sağ klik/Özellikler seçeneğinden "Salt Okunur" kutusunun işaretini kaldırıorsun.Sonra "Uygula" ve "Tamam".
Artık kitserver da "Install" aktif görünecektir. Kolay gelsin.

ensar.engin
04 Nisan 2008, 22:14
:fbbayrakjp6:uyeENSAR ENGİN:fbatkidr8:fbatkidr8:arkadaslar lutfen yardım edın kıtserverı bı turlu kuramadımsetupı acınca yazı yazan bolum etkın olmayan pencere gıbı ınstall ve removede aynı ne yapıcaz bı yardımcı olun cesıt cesıt farklı yerlerden kıtserver yukledım yıne aynı salt okunuruda ayarladım gozukmesı ıcın yıne aynı vıstayla alakası varmı uyumluluk sorunu oloabılır mı acaba. pes 6 dan sıkılmaya basladım cunnku yama yapmam lazım stadyum forma top vb.
lutfen yardımcı olun AVRUPA PRENSİ FENERBAHÇE

bulkan
05 Nisan 2008, 01:34
Arkadaşım 1 mesaj üstteki yazıyı okusan sorun kalmayacak.Ayrıca kitserver klasörünü doğru yere kopyaladığından emin ol.