Orijinalini görmek için tıklayınız
:
[Klip]H.Kewell - My Life GalataSaray
-YaLan-
26 Mart 2010, 23:43
Süper bir klip , izlemenizi tavsiye ederim;)
[YOUTUBE EKLEME]<object width="840" height="585"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g_IVFRzu_PY&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g_IVFRzu_PY&hl=en_US&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="840" height="585"></embed></object>[/YOUTUBE EKLEME]
1905berat
27 Mart 2010, 00:03
Adam efsane ya , helal olsun . Bu taraftar seni seviyor :D
-YaLan-
27 Mart 2010, 00:07
0:52'de başlayan gol vuruşu muhteşem,tekrar tekrar izle hiç bıkmazsın
agbon
04 Haziran 2011, 17:50
Seni unutmayacağız Kewell.
Muhittin_Bozağaç
04 Haziran 2011, 18:28
Ooof of...Seni de harcadılar be Kewell.
agbon
04 Haziran 2011, 18:34
Ooof of...Seni de harcadılar be Kewell.
Keita ile Baros ile iyi bir Arda ile ne top oynadı şimdi ise kalitesizler ordusunun yanında harcandı.
taye taiwo
04 Haziran 2011, 20:27
bu adamı nasıl yolladık biz . hakan baltayı ,gökhan zan ı takımda bırakıp bu adamı gönderenler galatasaraylıyım şunu yaparım bunu yaparım diye boşuna ağız yormasınlar bu takımdan gene bi cacık olmaz .
20 günvar kamp a transfer yok selçukla elmander artık dar alanda kısa pas yaparlar kendimizi kandırmayalım
şampiyonluk bize hayal .fenerbahçe nin formasında 4. yıldızı şimdiden görür gibiyim bizim için ne acı ama gerçekler bunlar
agbon
04 Haziran 2011, 20:40
bu adamı nasıl yolladık biz . hakan baltayı ,gökhan zan ı takımda bırakıp bu adamı gönderenler galatasaraylıyım şunu yaparım bunu yaparım diye boşuna ağız yormasınlar bu takımdan gene bi cacık olmaz .
20 günvar kamp a transfer yok selçukla elmander artık dar alanda kısa pas yaparlar kendimizi kandırmayalım
şampiyonluk bize hayal .fenerbahçe nin formasında 4. yıldızı şimdiden görür gibiyim bizim için ne acı ama gerçekler bunlar
Evevt artık bu yıldızların transferi başlamalı başkan heyecanına ve tecrübesizliğine yenik düştü ve canlı yayında transferler geliyor dedi ama bu işler zordur.Taraftarı umutlandırdı ve gelecek hafta başında bir transfer olmazsa homurdanmalar başlar.Haber çok transfer yok.
taye taiwo
04 Haziran 2011, 20:47
Evevt artık bu yıldızların transferi başlamalı başkan heyecanına ve tecrübesizliğine yenik düştü ve canlı yayında transferler geliyor dedi ama bu işler zordur.Taraftarı umutlandırdı ve gelecek hafta başında bir transfer olmazsa homurdanmalar başlar.Haber çok transfer yok.
ama bir takımda yok bizde takıma bak
yok
sabri servet yok yok
yok selçuk yok arda yada oda yok
elmander(baros) yok
vallaha solda hakan yada çağlar a kalırsa allah taraftara selamet versin belçikanın çömezleri otoban yaptı sol tarafı.
agbon
04 Haziran 2011, 20:56
ama bir takımda yok bizde takıma bak
yok
sabri servet yok yok
yok selçuk yok arda yada oda yok
elmander(baros) yok
vallaha solda hakan yada çağlar a kalırsa allah taraftara selamet versin belçikanın çömezleri otoban yaptı sol tarafı.
Şaka gibi ya gerçekten en iyi yerlileri almamız gerekirken 2 transfer yapıldı tık yok.Bari Kim gelsin onuda Terim efendi veto etmiş.
Muhittin_Bozağaç
05 Haziran 2011, 01:27
taye taiwo ve agbon kardeşlerim konuyu dağıtmayın lütfen.
Bu konu Hary Kewell'la ilgili,lütfen Kewell ile ilgili düşüncelerimizi yazalım.Yazalımda bu kararın ne kadar yanlış bir karar olduğu anlaşılsın!
Butwhoan
05 Haziran 2011, 03:04
Şaka gibi ya gerçekten en iyi yerlileri almamız gerekirken 2 transfer yapıldı tık yok.Bari Kim gelsin onuda Terim efendi veto etmiş.
Bari transfer yapılmayacaktı Kewell'ı niye yollanıdız öyle değilmi ?
Muhittin_Bozağaç
05 Haziran 2011, 16:38
Çok doğru bir söz.:sleep:
taye taiwo
05 Haziran 2011, 22:56
taye taiwo ve agbon kardeşlerim konuyu dağıtmayın lütfen.
Bu konu Hary Kewell'la ilgili,lütfen Kewell ile ilgili düşüncelerimizi yazalım.Yazalımda bu kararın ne kadar yanlış bir karar olduğu anlaşılsın!
kewell galatasaraylıydı konu ordan buraya geldi ama cevaplarla konu hakkında ilgisizlik alakasızlık olduğunu zannetmiyorum.
evet bende katılıyorum.
ayrıca arkadaşlar medyada dolaşan haberlere göre gs .birhayli isveçlilere yönelmiş
melberk,larsson gibi 2. sınıf adamlar bizde zaten var bence sa çmasapan bi elmander de var daha fazlaq cıvıtmamalılar bence.
agbon
06 Haziran 2011, 14:27
kewell galatasaraylıydı konu ordan buraya geldi ama cevaplarla konu hakkında ilgisizlik alakasızlık olduğunu zannetmiyorum.
evet bende katılıyorum.
ayrıca arkadaşlar medyada dolaşan haberlere göre gs .birhayli isveçlilere yönelmiş
melberk,larsson gibi 2. sınıf adamlar bizde zaten var bence sa çmasapan bi elmander de var daha fazlaq cıvıtmamalılar bence.
Larsson haberleri falan yalandır diye düşünüyorum transfer için bu kadar bekleniyorsa üst düzey oyuncular gelmeli.Yönetimde böyle yapmazsa tepki çekeceğini biliyordur.
taye taiwo
06 Haziran 2011, 22:36
Larsson haberleri falan yalandır diye düşünüyorum transfer için bu kadar bekleniyorsa üst düzey oyuncular gelmeli.Yönetimde böyle yapmazsa tepki çekeceğini biliyordur.
galatasaray hep aynı ki yöneticiler başkanlarda değişse hep aynı bu gün haber verdi ntv spor muslera ve klose bu adamlar gelirse ben gelecek yıl bu yılki gibi gitmicem hiç bir maça millet enayi mi.
agbon
06 Haziran 2011, 22:44
galatasaray hep aynı ki yöneticiler başkanlarda değişse hep aynı bu gün haber verdi ntv spor muslera ve klose bu adamlar gelirse ben gelecek yıl bu yılki gibi gitmicem hiç bir maça millet enayi mi.
Klose'yi anladımda Muslera'yı neden beğenmiyorsun.Ben dünya kupasında izledim ve Jabulaniye rağmen gayet iyiydi hem gençte.
El Nino 9
06 Haziran 2011, 22:53
Hani forvet hattının transferlerini garantilersin de gönderirsin Kewell'ı ama daha tık yok neden yolluyorsunu şu Kewell'ı.En az bizler kadar Galatasaraylı bir oyuncuydu.Kendi de diyor ya "My name is Harry Kewell,Kewell from Galatasaray" diye.Yazık gerçekten.Başta Keita'nın yollanmasıyla başladı hatalar zinciri ve en son bu hale düştük.Yeni yönetim de şimdilik uyutuyor bizi.Drogba ile kandırmaya çalışıyorlar.
Şu da bir gerçek ki: Keita,Kewell,Arda ve Baros kadar uyumlu bir dörtlü bir daha zor gelir Galatasaray'a.Gerçekten çok ama çok üzülüyorum. :(
taye taiwo
07 Haziran 2011, 00:33
Klose'yi anladımda Muslera'yı neden beğenmiyorsun.Ben dünya kupasında izledim ve Jabulaniye rağmen gayet iyiydi hem gençte.
klose kadar kewell de oynardı bence muslera daha yeni yetme kalecilerden bize yetiştireceğimiz diğil kullanacahğımız adamlar lazım yanlışmıyım zaten elde ufuk var yetiştirilecek aykutta var muslera bize hiç yaramaz bence 30 yaşından az olmamalı kaleci ve dünya çapında olmalı uruguay milli takımının kaleciasi olabilir lazio da dünya çapında bir kulüp olsada türkiye ligi fiziğe dayalı bence iri kaleci daha iyi olur bence size saçma gelebilir ama mondragon la 2 yıllık mukavele yapsalar muslera dan çok sevinirim koskoca tothenam 41 yaşındaki fridel ile 2 yıllık imzaladı biz neden mondiyi almayalım ki .zaten basında geçenlerin hepsi hikaye.
agbon
07 Haziran 2011, 01:49
klose kadar kewell de oynardı bence muslera daha yeni yetme kalecilerden bize yetiştireceğimiz diğil kullanacahğımız adamlar lazım yanlışmıyım zaten elde ufuk var yetiştirilecek aykutta var muslera bize hiç yaramaz bence 30 yaşından az olmamalı kaleci ve dünya çapında olmalı uruguay milli takımının kaleciasi olabilir lazio da dünya çapında bir kulüp olsada türkiye ligi fiziğe dayalı bence iri kaleci daha iyi olur bence size saçma gelebilir ama mondragon la 2 yıllık mukavele yapsalar muslera dan çok sevinirim koskoca tothenam 41 yaşındaki fridel ile 2 yıllık imzaladı biz neden mondiyi almayalım ki .zaten basında geçenlerin hepsi hikaye.
Ama Tottenham'da Gomes var ayrıca biz Ufuk ve Aykut'a yeterli şansı verdik.Galatasaray'da oynayacak kapasitede değiller ve gönderilmeliler.Dünya çapında kaleci diyorsunda kim kalecisini verecek Buffon yıllık 6 milyon istiyor.Ayrıca bonservis parası var.Bence Muslera takasla gelirse çok yerinde olur.Cana'danda kurtuluruz.Ve genç bir kalecimiz olur.Manchester United'da büyük ihtimal 19 yaşındaki Da Gea'yı alacak.Muslera 25 yaşında.
Rick Nelson
07 Haziran 2011, 13:27
taye taiwo gerçekten sen her şeye muhalifsin.O zaman getirelim Dudek'i ne güzel olur.Yaşlılar karması yapıp maçlara gideriz.Galatasaray'ımız daha AVRUPA'da yok ! Kim gelecek buraya ? Klose'nin gelmesini çok istiyorum.Forma satışları - kombineler - biletler tavan yapar.Sponsorlarda gelir.Her şeye tek yönlü bakma...
PepeReina
08 Haziran 2011, 13:00
keita'yi severdim gitti.kewell i severdim gitti.en iyisi ben sevmeyim sevdiklerimi de gitmesinler :(
Rick Nelson
08 Haziran 2011, 21:06
BAM'ı SEVİYORUZ ! :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.