PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KOCAMAN: "Herşey Önümüzdeki Hafta Netleşecek"

*YuSuFBuLDu*
24 Temmuz 2009, 17:52
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/83068_1_090724154617.jpg

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette çok önemli açıklamalarda bulundu!..

Edu’nun önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceğini ve Brezilyalı oyuncunun durumuna göre Lugano ile de görüşeceklerini söyleyen Aykut Kocaman’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

EDU GELİYOR

Edu önümüzdeki hafta İstanbul’a gelecek ve Acıbadem Hastanesi’nde Prof. Doktor Ömer Taşar tarafından detaylı kontrollerden geçecek.

Buradan çıkacak sonuca göre Edu’nun kaderi belli olacak. Sambacının durumu iyi ise devam edilecek ama kötü ise hemen listede yer alan Lugano ile görüşmelere yapılacak. “Lugano bizim verdiğimiz şartlara uyarsa kapımız açık” diyen Kocaman, “Lugano Daum’un verdiği transfer listesinde zaten yer alıyor. Her şey önümüzdeki hafta netleşecek” diye konuştu.

KAPTANLIK KARARI DAUM’UN

“Kaptanlık konusunda kararı Daum verecek” diyen Kocaman, “Hoca kararını verir, sonra yönetime gider ve ortak olarak karar verilir” şeklinde açıklık getirdi.

YAŞLI ÇINAR GİBİYİM

Ben içten içe eriyorum, tıpkı yaşlı bir ağaç gibi. Dışım aynı gibi duruyor ama içim eriyor.

HONVED TAKİP ALTINDA

Honved’in yarın akşamki maçını Daum’un oğlu Marcel takip edecek. Marcel maçı izleyip babasına detaylı rapor sunacak

TRANSFER BİTMEZ

Fenerbahçe’de transfer hiçbir zaman bitmez. Ağustos ayına kadar süre var. Bu yüzden duruma göre bakarız. Bütün takımlarda bizim gibidir. Transfer asla bitmez.

50 BİM KM YAPTIM

Bir haftada 50 bin km yol yaptım. Uyku uyumakta zorlandım. Yaptığım yolun haddi hesabı yok. Fenerbahçe için her türlü göreve hazırız. Geldiğimde durumum çok kötüydü. Gelir gelmez bir gün uyudum evde. Eşim bile durumumu görünce şaşırdı.

ŞEREF TRİBÜNÜNDEYİZ

Takım kulübesinde olmayacağım ama Volkan Ballı ile birlikte şeref tribününde birlikte olacağız. Eşofmanı giymeyeceğim.

UĞUR SIKINTISI

Uğur Boral böyle bir dönemde evlenmeyi göze alıyorsa izninin de olmamasını bilmesi gerekir. Onunla ilgili izin kararını Daum verecektir.