Orijinalini görmek için tıklayınız
:
konular habersiz siliniyor
doktorbaba
20 Haziran 2010, 17:13
açtığım bir konudan örnekle gitmek istiyorum.konuyu açtım,yardım bekliyorum,birileri çöp kutusuna atıp konuyu kapatıyor.neden kapattığına dair bi açıklama da yapmıyo :thumbdown: yanlış bi şeyse açıkla ki bi daha yapmayalım,öyle değil mi? hem karşıdakine ne gibi bi etki verdiğini,nasıl bi etki bıraktığını düşünebilen yöneticiler yok mu burda? -var bence.ama yinede bi açıklama yapılmadan kapatılması çok kaba bi davranıştı :glare:
Sedat_60
20 Haziran 2010, 17:16
Değerli T.S.C Üyeleri;
Forum kurallarımız içerinde en çok ihlal edilenlerin başında;
Konu başlıklarının BÜYÜK harf olması ve başlığın,konunun içeriğini anlatmayan başlıklar olması gelmektedir.
YANLIŞ;
-Lütfen yardımmmmmmm
Bu başlığı okuyan kişi konunun içeriği ile ilgili hiç bir bilgi edinememektedir ve bu konu başlığı forumu kirletmektedir.
DOĞRU;
-Pes 2010 Oyununda Seyirci Efektlerini Duyamıyorum
Bu başlığı okuyan kişi,konunun içeriğini hakkında bilgi sahibi olur ve eğer bildiği bir konu ise size daha iyi yardımcı olabilir.
YANLIŞ;
-PES 2010 SCOREBOARD VE ÇİM YAMASI
DOĞRU;
Pes 2010 ScoreBoard Ve Çim Yaması
Aklınızda olsun;
-Lütfenn yardımmmmmm
-Yardımmmmmmm
-Helppppppppppppppppp
-Bir bakınnnnn
-Acilllllllll
gibi konular ,sitemizde ki yetkililer tarafından İÇERİĞİNE BAKILMAKSINIZ çöp kutusuna atılır.
doktorbaba
20 Haziran 2010, 17:19
"dt02.img klasörü yok,yardım"
bu mudur yanlış? tamam,öyle deniyorsa öyle olsun."dt02.img klasörü yok" da nasıl bir yardım istek şeklidir bilmiyorum.kaba gelir diye ve cümle konunun açıldığı yerde saçma durur diye koymuştum onu da ama dediğiniz gibi olsun bakalım
buroch10
20 Haziran 2010, 17:40
"dt02.img klasörü yok,yardım"
bu mudur yanlış? tamam,öyle deniyorsa öyle olsun."dt02.img klasörü yok" da nasıl bir yardım istek şeklidir bilmiyorum.kaba gelir diye ve cümle konunun açıldığı yerde saçma durur diye koymuştum onu da ama dediğiniz gibi olsun bakalım
ayıp etmişler kardeş :(
emany
20 Haziran 2010, 17:53
Konu çözüldüğünü göre kapatıldı. Ayrıca böyle konuları özel mesaj atarak öğreniniz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.