Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Küpe , Erkek adamı bozar mı ?
Küpe , Erkek adamı bozar mı ?
Evet , Bozar
Hayır , Zevk Meselesi..
serkan1520
19 Ocak 2009, 06:10
zevk meselesi takım elbise giyip küpe takanlarda var önyargılı olmamak lazım
junate
19 Ocak 2009, 13:06
Bence bozar böyle zevk olur mu? Bayanlar küpe takıyor diye bilinir ata sözlerimizde bu yönde bilgi verir ama zevk meselesine gelince eh çok zevkliyse oje de sürer sonra perma yaptırır, makjaj da yapar zevk meselesi kızlar yapıyor ya neden çok zevkliler yapmasın di mi etek te yakışır kimine:D
ufukkanlıcı
19 Ocak 2009, 13:14
çok güzel bir cevap yazmışsın kardeşim... tebrik ediyorum seni :) . bide sağ kulak sol kulak takma meselesi var... çok salakça. küpe takmak erkek için küpe kim takarsa taksın yakışmaz......
Mad_Dragon
19 Ocak 2009, 13:30
Bence bozar böyle zevk olur mu? Bayanlar küpe takıyor diye bilinir ata sözlerimizde bu yönde bilgi verir ama zevk meselesine gelince eh çok zevkliyse oje de sürer sonra perma yaptırır, makjaj da yapar zevk meselesi kızlar yapıyor ya neden çok zevkliler yapmasın di mi etek te yakışır kimine:D
İskoçlar'a selamlar... :)
Matias
19 Ocak 2009, 13:50
Her halukarda bozar erkek dediğin delikanlı olur..
bence zevk meselesi kiminede çok yakışıyor..
bence küpe ile delikanlılık kıyaslanmamalı
de_souza
20 Ocak 2009, 13:00
Bence küpe bir tür takı tıpkı kolye yüzük gibi erkeklerde yüzük yada kolye takar ama küpe kadınlara has bir takı kulagını deldiriyorsun bence erkek adam küpe takmaz.
sevkan37
20 Ocak 2009, 13:09
İskoçlar'a selamlar...
biz türk oğlu türküz aslımız faslımız belli damamrlarımızda çanakkale şehitlerinin osmanlının anadolu selçuklunun kanı dolaşır ben böle bilir böleyim küpe erkek adama değil dönmelere olabilir adam gibi adam takmaz. artı dinende süs eşyaları erkeğe haramdır. nedeni süs eşyaları takılması erkeğe kadınsı hareketler yaptırdığı için haram kılınmıştır. diğer neden kadın erkek birbirinden ayrılması kolay olsun diye takı takan erkeklerde mutlaka bi yumuşama vardır diyorum dedim bile eyvallah yakıştıran takar bizi ilgilendirmez tabi. onun şahsi görüşü insanlar neler etmiyolar ki küpe takmasın saçlar diken diken yokmu beni diyen yaaaaaaniii
sevkan37
20 Ocak 2009, 13:12
hım aklıma gelmışken zevk meselesi diyenler için küpe taktırmaktan daha zevkli olduğunu söyleyenler için başka taktırma yöntemleride ve uygulamacılarıda var bak onuda deneyebilirler madem zevkse bide onu denesinler .
hım aklıma gelmışken zevk meselesi diyenler için küpe taktırmaktan daha zevkli olduğunu söyleyenler için başka taktırma yöntemleride ve uygulamacılarıda var bak onuda deneyebilirler madem zevkse bide onu denesinler .
lafı başka yerlere çekmesek..
Matias
20 Ocak 2009, 15:16
İskoçlar'a selamlar...
biz türk oğlu türküz aslımız faslımız belli damamrlarımızda çanakkale şehitlerinin osmanlının anadolu selçuklunun kanı dolaşır ben böle bilir böleyim küpe erkek adama değil dönmelere olabilir adam gibi adam takmaz. artı dinende süs eşyaları erkeğe haramdır. nedeni süs eşyaları takılması erkeğe kadınsı hareketler yaptırdığı için haram kılınmıştır. diğer neden kadın erkek birbirinden ayrılması kolay olsun diye takı takan erkeklerde mutlaka bi yumuşama vardır diyorum dedim bile eyvallah yakıştıran takar bizi ilgilendirmez tabi. onun şahsi görüşü insanlar neler etmiyolar ki küpe takmasın saçlar diken diken yokmu beni diyen yaaaaaaniii
Küpe yancısı değilim fakat erkeğe sadece altın haramdır.Dİğer künye kolye için böyle bir hüküm yok..Ben zaten takmam küpe kolye künye vs.. ama dediğim gibi altın erkeğe haramdır..
luıkang
20 Ocak 2009, 16:26
bence bozar o zaman erkekler etek gıysın sudyen taksın
Kaan_77
02 Şubat 2009, 21:44
Amma saçma konusanlar var ne alaka kupe takmakla kız olmanın
kimine yakışır kimine yakışmaz bazıları iyice abartmış bu konuyu
Bence insan kendine yakışanı yapmalı :)
junate
02 Şubat 2009, 22:40
Ama küpede haramdır altın ile birlikte erkeğin kipe takması da muhtelif alimlerce haram olduğu belirtilmiştir:) haram olmasa peygamberimiz takardı bi kerecikte olsa değil mi? işin dini kısmı bu tabi diğer yandan erkek adam küpe takmaz, kendine yakışanı yapsın fikri de uç bi fikir olabilir dış görünüşü kız gibi olan erkekler var mesela yalan diil onlara da o mu yakışır yani:)
Kaan_77
02 Şubat 2009, 22:44
Ben dış görünüşü kız gibi olan değil yakışan takmalı demiştim ,:)
Mesela benımde kaşımda piercing var ama arkdaslarım yakışıyo filan demıstı bende takıyorum:)
Ayrıca Küpe veya benzeri şey yapanlar herşeyi kabullenmıstır dini konularda dahil:)
junate
02 Şubat 2009, 22:52
Orası doğru artık dini meseleyi taktıklarını sanmıyorum:) zaten dini takmıyorsan istediğini yap o müslümandan farklı görün zararı yok:)
Kaan_77
02 Şubat 2009, 22:54
Küpe takmayıpta her türlü kötülüğü yapanda var
Küpe takıp Her yasağa uyanda o yüzden bu seyler onemlı deıl bence:)
junate
02 Şubat 2009, 22:58
Dediğim gibi bu bizimle alakalı bişey isteyen 5 vakit namazını kılar isteyen küpe takar diğer uygunsuzlukları yapar elbette diğer haramları işleyebiliyoruz ama bu bi tanesini daha yapmaya mazeret olamaz. Yanlışlıkla ziyarete gittiğiniz bi yerde bişeyler kırabilirsiniz bundan özür diler sahibi iyi ise yükümlülükten kurtulursunuz ama nasıl olsa birini kırdık getir şuna da bi el atalım diyemeyiz mantıken neyse işte tamamen iç hesabımız bize özel yani kendini rahat hisseden yapar...
huseyın_fb.58
02 Şubat 2009, 23:14
ya dEldirenlere Karsıyım ama Mıknatısı kupelere sıcak bakıorum
mehmet.alici
02 Şubat 2009, 23:22
Her halukarda bozar erkek dediğin delikanlı olur..
aynen öyle...
TrickSter
12 Mart 2009, 23:56
bencede her türlü bozar XD
Volare
13 Mart 2009, 00:07
ne değerli haramınız varmış insaf ya.
bence de bozar ama öyle "şu haram bu günah" falan yapmayın artık.
bana göre de öyle küüpe zevki falan ukalalık erkek için.
ama radikalleşmeyin.
bi de şu "biz Türk oğlu Türk'üz" muhabbetine hiç girmeyin.
bakın bakim yavuz sultan selim'e küpe var mı yok mu
ha nedeninden de şöyle bahsedilir "kendisini tanrının kulu olarak ördüğün için küpe takmaktadır"
görüyorsunuz yani dinle minle alakası yok küpe,aksesuar işinin.
o tamamen sizle alakalı
hırosıma10
28 Mart 2009, 12:44
ama radikalleşmeyin.
ha nedeninden de şöyle bahsedilir "kendisini tanrının kulu olarak ördüğün için küpe takmaktadır"
o tamamen sizle alakalı
ama arkadasım günümüz gencleri küpe vb. seyleri tanrının kulu oldugunu göstermek icin takmıyo ki moda diye takıyo
kenanfener
28 Mart 2009, 13:52
kesinlikle bozar asla küpe takmam takan erkeklerdende hiç haz almam
fenergy
28 Mart 2009, 14:39
ama radikalleşmeyin.
o tamamen sizle alakalı
ohh be söyleyeceğim herşeyi bir kerede söylemişsin helal...
kpln04
08 Eylül 2009, 22:54
erkeklere yakışmaz
Matthaus
08 Eylül 2009, 23:18
küpe takanı sevmem o kadar
highclass
10 Eylül 2009, 23:58
her türlü küpe erkek adamı bozar
cok fazla uye
20 Eylül 2009, 11:23
Takan takar takmayan takmaz ona karışamayız ama bence erkeklerin genelinde küpe hoş durmuyor ve bana kalırsa da biraz saçma oluyor. Ben bir tek David Beckham'a yakıştırmışımdır onun da karizma kurtarıyor... Ama oyum Bozar'a... :D
ozkan18
02 Ekim 2009, 23:28
kesinlikle bozar.
bence bunu takan erkek adam bile olamaz.
takanlara başka bir kelime bulunmalı (top ağır kaçabilir :D)
tabi şahsi görüşüm.bununla okula geleni bile gördüm.
erkeğe bak beh...
Mahşer
08 Ekim 2009, 17:44
Valla hiç takan takar takmayan takmaz diyemem takan da benden uzak Allah'a yakın olsun :biggrin:
junate
09 Ekim 2009, 23:34
ama radikalleşmeyin.
o tamamen sizle alakalı
Büyük tarihçilerin görüşü Yavuz Sultan Selim'in küpe takmadığı yönündedir bu ona diş bileyen şii tebaanın bir iftirası olarak çizilmiş bir portredir...Yani Y.S.S. küpe takmamaktadır...
Peckle
09 Ekim 2009, 23:45
Yakışıyorsa bozmaz; ama ben takmayacağım asla :D
Yakışanın takması daha mantıklı.
cucan
03 Nisan 2010, 00:16
beyelr ben bişi söyliyim erkekler küpe takarmı sorusuna şöyle cevap veriyim çoook eskiden küpe takılar ilk çıktığında ilk insanlar da hem erkek hemde kadınlar takıyordu sonraları bu takılar daha şık ve parıldayan bi cisim olduktan sonra erkeklerde hoş gözükmemeye başlandı ve erkekler takmamaya başladı.şimdi gelelim konuya erkekler küpe takması erkekliği bozmaz çünki kızların takmış olduğu küpeyle erkeklerin taktığı küpeler farklı o yüzden zevk meselesi ben şahsen küpe takıyorum ama taktığım küpe bir kere kız küpesi değil normal ereklerin takılması için üretilen küpelerden takıyorum ve bun da sorun göremiyorum gelipte annemin küpelerini takıp caddelerde dolaşmıyorum.
Utku_1905
03 Nisan 2010, 00:25
Alttaki ikicümle herşeyi anlatıyor.Anlayana..!
NE MUTLU TÜRKÜM.
ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIM...
kesinlikle karşıyım ve takmam.:)
pesmaniac
04 Nisan 2010, 13:15
Biz Din Kültürü hocasınada sorduk.Günah dedi. :)
MrDesTRoyeR
04 Nisan 2010, 14:40
Sadece bir resim göstereceğim..:)Aslında bende karşıyım, sevmiyorum ama..:D:D
http://www.bilgikampi.com/tarih/Yavuz-Sultan-Selim.jpg
Bu adamda hem Müslüman hemde Osmanlı Padişahı idi.:D Bence tamamen zevk meselesi..
MrKhAn o7
04 Nisan 2010, 14:40
Erkeklerin küpe takması günahtır. Bence çok saçma duruyor. Aksine aptal gibi görünüyor :D
Sadece bir resim göstereceğim..:)Aslında bende karşıyım, sevmiyorum ama..:D:D
http://www.bilgikampi.com/tarih/Yavuz-Sultan-Selim.jpg
Bu adamda hem Müslüman hemde Osmanlı Padişahı idi.:D Bence tamamen zevk meselesi..
Fatih sen Yavuz Sultan Selim'in neden küpe taktığını bilmiyorsan saç yorumlar yapma bence. Oku.
Bir rivayet;küpeli tablonun iran şahına ait olduğudur,yani yavuz un küpe takmadığıdır.:thumbdown:
Bıyıkları görmüyosun heralde.:D
-HaKan-
07 Mayıs 2010, 00:20
Erkek adamsan hayır ama aşırı havalıysan evet bence hayır.
efinho58
07 Mayıs 2010, 00:27
Yakışan takar, yakışmayan takmaz.Mantıklı olan bu:)Hiç günah münah demeyin, o konulara girmeyin.Küpe takmak günahmış, sallamayın neresi günah?Ben takmıyorum ama takan olduğuna göre zevk meselesi...
aronfeller
07 Mayıs 2010, 00:34
Kuran-ı Kerim de bu konuyla ilgili şeyler vardı kadına benzemeye çalışan erkeğe lanet olsun diye peygamber efendimizin sözü var küpede ben eski çağlardan beri hiçbir erkekte veya dini bir büyükte görmedim
YozGaT_66
16 Mayıs 2010, 20:10
vallaha iyi konu acmissin
tabiki küpe erkek adama yakismaz .
Sahinbey
16 Mayıs 2010, 20:12
her türlü küpe erkek adamı bozar
Katiliyorum
_AsiL_
16 Mayıs 2010, 20:15
kesinlikle bozar asla küpe takmam takan erkeklerdende hiç haz almam
:scared::scared::scared::scared::scared::scared:
:mellow::mellow::mellow::mellow::mellow:
:ohmy::ohmy::ohmy::ohmy:
:blink::blink::blink:
:001_huh::001_huh:
:S
webmastr_99
16 Mayıs 2010, 20:27
Gerçekten delikanlıysa , erkekse bozar .Karşıyım :thumbdown:
Dgkan34
13 Mayıs 2012, 12:44
Önyargılı olmayın abi hemen. Zevk için takabilir abi ama öyle kadın küpeleri değil ki bu erkek türünden fazla bir şey değil. Erkek dediğin delikanlı olur küpe takmaz yorumu yüzünden zaten millet biraz yeni çağ da eski kafalı oluyor.
BerkayKaya
13 Mayıs 2012, 12:47
Bence erkekliği bozar.
Kargo
13 Mayıs 2012, 12:50
Zevk isi.
Wesome
13 Mayıs 2012, 12:54
Bence zevk meselesi ben 14 yaşındayım kullanıyorum küpe..
Past Cat
13 Mayıs 2012, 12:54
Önyargılı olmayın abi hemen. Zevk için takabilir abi ama öyle kadın küpeleri değil ki bu erkek türünden fazla bir şey değil. Erkek dediğin delikanlı olur küpe takmaz yorumu yüzünden zaten millet biraz yeni çağ da eski kafalı oluyor.
Aferin kardeşim 3 yıllık konuyu hortlatmışsın.
ßLaCKNiqHT
13 Mayıs 2012, 13:00
Evet konu hortlatma bu aralar fazlalaştı ;)
MooN of Night
13 Mayıs 2012, 13:02
Nedenini bilmiyorum ama küpe takan ve ipek kumaş kullanılmış elbise giyen erkekler nedense kadınımsı davranıyor.
Bunlar dinimizde de yasak olan şeyler. İpek elbise giymek (kravat bile olsa) altın takı takmak, kulağa küpe takmak DİNİMZDE HARAMDIR.
mustafadark
13 Mayıs 2012, 13:11
Tipine bağlı böyle artist birşeysen bozmaz,ama mülayim tipin varsa bozar.
rambo93
13 Mayıs 2012, 16:34
Bozar
Tenay
16 Mayıs 2012, 16:13
Bozmaz.
Siyamas
16 Mayıs 2012, 16:16
Öyle bir kulağa 2-3 tane takarsan olmaz tabii ama sol kulağına bi tane neden olmasın? :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.