PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurulum Sıkıntısı.!

Dj GökHaN
07 Nisan 2011, 18:23
Arkaşlar öncelikle bu güzel yamayı yapan extrem ekibine teşekkürü borç bilirim.

Konuya gelirsek öyle ahım şahım bir sıkıntı değil şuanda extrem11 yamasını indirdim ve sadece bekliyorum kurmuyorum sebebi ise diğer orjinal dosyalar ve Asrın yaması kurulu olması ve onların birbiriyle bağlantısız olarak çalışmları benim işime yarıyor.

Soruya gelirsek bu yamayı kurarken program files'a kopyalayın denmiş. ancak o klasörü kopyaladığımızda diğer orjinal pes11 ve asrın yamasının bulunduğu Konami klasörü komple değiştiriliyor buda diğerlerini etkilemiş ve silmiş oluyor.
Konami klasörünü değiştirmek yerine Klasörün içine ayrı bir dosya olarak ASrın yaması gibi Extrem11 adı altında kurmak işe yararmı?

ve Belgelerim klasörü içinde aynı sorum olucak Konami klasörünü değiştirmek yerine diğer kayıtlı oyunları silmeden yine Klasörün içine ayrı bir dosya olarak ASrın yaması gibi Extrem11 adı altında kurmak işe yararmı?
Bu şekilde kayıtları saklyabilirmiyim ? + diğer BAL ve ML kayıtlarım bu oyunda devam edebilirmi ?

Bunları merak ediyorum daha henüz bunları yapmadım ama yapana kadar bir cevap gelir umuduyla açtım şimdi deneyip sorunları veya olumlu şeyleri yazıcam tekrar teşekkürler.

Ayrıca
Kurulumu oku veya Tanıtım Videosu Kurulum Videosunu oku tarzında şeyler yazmayın arkdşlar hepsine baktım tüm sorunları ve tüm mesajları teker teker okudum hiçbiryerde buna benzer bir mesaja konuya rastlamadım açma gereği duydum

salihekremgfb
07 Nisan 2011, 18:46
exTReme'11 de Asrın Yaması gibi ayrı dosyalar içeriyor.Yani sizde diğer yamalar falan kuruluysa hiç sorun olmaz.Kurulumda yazdığı gibi yamayı kurun ve oyununuzu oynayın.Zaten exTReme'11 yamasını oynadığınızda diğer yamalara bakacağınızı sanmıyorum ;)

Dj GökHaN
07 Nisan 2011, 20:24
teşekkür ederim cevap için şimdi deniyorum extremi takip ediyordum zaten pes6 dan bu yana.
ancak kurulumdaki değişsinmi evet sorusu kıllandırdı beni :D
yinede tümünün yedeğini alıp yapmak lazım :closedeyes:

( Bilinmesi gereken bir konu o da eski dosyalar siliniyor KONAMİ olarak atınca sadece Extrem kayıtları kalıyor diğer herşey siliniyor o yüzden kurulum açıklamasındaki ufak bir anlatım hatası var. bana göre Konam klasörlerini kopyalamak yerine İçindekileri Alıp Belgelerim konamiye atmak ve Prgram Files'daki yine Konami/Pes11/ içine atın yazılması daha mantıklı basit bişey ama yinede kafama takıldı :D Çünkü diğer anlatılan şekilde tekrardan oyunu kurmam gerekti allahtan yedek almıştım :D

salihekremgfb
07 Nisan 2011, 21:17
Çıkan soruya evet diyin ;)

Dj GökHaN
07 Nisan 2011, 22:25
Evet dedğimde zaten diğer dosyalar silindi Asrın yaması vs hepsi gitti sonra tekrardan yükledim yedeğini almıştım.
ben diğer şekilde yaptım anlattığım şekilde ve şuan oyunu oynuyorum teşkkürler yardım ve yorumların için. oyun pek bir zorlaşmış kaleyi bulan bir şu atamadım karşı karşıya bile :D pek hoşlanmasamda zoru severim güzel olmuş

Joseph K.
08 Nisan 2011, 01:38
hayır silinmez. dosyaları birleştirmek istiyormusun sorusu gelir evet dersin bir iki tane dll dosyası çakışabilir ki onlarda aynı dosyalardır zaten kopyala değiştir desende diğer yamalarında sorun teşkil etmez. sende nasıl sildi anlamadım doğrusu

Dj GökHaN
09 Nisan 2011, 03:21
klasör isimleri aynı olduğundan dolayı silindi mesela iki klasör oluştur ikisininde adı (Örneğin ABC olsun) birine 3 dosya at birine 1 dosya. ilk 3 dosya olanı Program files'a veya herhangi bir yere koy daha sonra 1 dosyalı olanı aynı yere kopyala bakalım içine eklenicekmi yoksa tek dosya olarak onun yerinemi geçicek :) (Ancak bu şekilde örnekleyebildim:D)

SENERERZ25
19 Nisan 2011, 05:47
anlamadığım şey neden dört tane part var. partların hepsinin içine baktım diğerleriyle aynı. boyutu ismi vb.herşey aynı. ayrıca lenon a yine popov diyor. fb stadı shalke amblemi var. ayrıca az da olsa kasma var. acaba benmi yanlış kurdum. bu arada emeğinize saygılar sevgiler. teşekkür ederim.

BlackCat(v-i-p)
19 Nisan 2011, 12:58
Kurulumu doğru yapın. Anlatım videsunu izleyin

yawru kartal
06 Temmuz 2011, 16:16
Sayın admin tsc ti kurdum şimdide güncelleştirmeleri yapmaya çalışıyorum ama 1.1 i yükledikten sonra sipikerin biri ingilizce konuşmaya başladı nerede yanlış yapmışım yardımcı olur musunuz_?