PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Küstah Volkan

-UguR-
29 Mart 2010, 16:59
http://www.webaslan.com/img/3/2010/volkan_stop-1269805073.jpg
Centilmence başlayıp sona eren derbinin tek çirkin ismi Volkan Demirel idi.
Fenerbahçe'nin "milli" file bekçisi, maçın sonlarında, kendisine gelen bir topu arkasıyla kontrol edip adeta kırıta kırıta sürerek tribünlerimizi tahrik etme geleneğini sürdürdü.

Volkan Demirel geçen sene de, Ali Sami Yen Stadı'nda benzer bir pozisyonda tribünlere dönüp kasığını tutmuştu.

Fenerbahçe camiasının, bu küstahlığa karşı kayıtsız kalmamasını temenni ediyoruz...
Kaynak: Webaslan.com

-YaLan-
29 Mart 2010, 17:27
Ya Türkiye teknik direktörümüz cins biri olsaydı da bu terbiyesizi ne alacağım takıma deseydi?
Stadda kaç tane ünlü isim var.Van Basten bile gelmiş ,senin yaptığın harekete bak.Birde marifetmiş gibi övünüyorlar şu hareketle sitedeki arkadaşlarımız.Bunu da kurtarsaydı ya kalçasıyla?

http://www.youtube.com/watch?v=yykHEk7ep58

"Dünyanın en iyi 10 kalecisinden biriyim dedi ama dünyanın en terbiyesiz 10 kalecisinden biri olduğu kesin"

Mahşer
29 Mart 2010, 18:14
Böyle hakeme böyle seyirciye ne bekliyordunuz ?

Emre Ballı
29 Mart 2010, 18:14
Oda bi kurtarış tarzı :D

TuncaySanli10
29 Mart 2010, 18:39
siz su şişesi atıyosunuz volkana alexe biz bişey demiyoruz 2006-2007 sezonu 33.hafta hatırlatırım !

-hate-
29 Mart 2010, 18:40

Ne varmış seyircide ne yapmış seyirci volkan'a veya herhangi bi fenerli futbolcuya(alex istisna..alexe su bardağını atan adam artık samiyene giremicek haldın üstünelin talimatıyla..Ki sizin yapmadığınız bi şey sanki..)volkanın yaptığı resmen rezillik ötesi ne kadar çirkef bi oyuncu olduğunu her pozisyonda belli ediyodu zaten..Barosa Keitaya kafa tutmalar felan..Gelelim hakeme; maç sonundaki penaltıyı vermemesi hakemin suçu diil mi?,Avantaja bırakması gereken pozisyonlarda Galatasaray aleyhine düdük çalması,Taç kullandığımızda bile tekrar kullandırması(Arda bomboş kalmıştı ).......!

Emre Ballı
29 Mart 2010, 18:41
Ana avrat küfur etti yetmezmi ?

Mahşer
29 Mart 2010, 18:50
Ne varmış seyircide ne yapmış seyirci volkan'a veya herhangi bi fenerli futbolcuya(alex istisna..alexe su bardağını atan adam artık samiyene giremicek haldın üstünelin talimatıyla..Ki sizin yapmadığınız bi şey sanki..)volkanın yaptığı resmen rezillik ötesi ne kadar çirkef bi oyuncu olduğunu her pozisyonda belli ediyodu zaten..Barosa Keitaya kafa tutmalar felan..Gelelim hakeme; maç sonundaki penaltıyı vermemesi hakemin suçu diil mi?,Avantaja bırakması gereken pozisyonlarda Galatasaray aleyhine düdük çalması,Taç kullandığımızda bile tekrar kullandırması(Arda bomboş kalmıştı ).......!

1.İlk pozisyonun ofsaytla ilgisi yoktu hakem hatasından bir golümüz yenildi.

2.Keita tiyatrocu gibi kendini yerden yere sürükleyip durdu en sonunda kornerde volkanı yere attı.

3.TarafTARINIZ lazer tuttu,şişe attı ve televizyondan göremeyeceğimiz bir çok şey...

Maçı bir daha izlemeni öneririm veya daha uygun bir ortamda daha net izle ;)

Peckle
29 Mart 2010, 18:51

Şimdi burada hakem hatalarından bahsetmeyelim istersen. Ona bakarsan Güiza'nın boş kaleye gönderdiği pozisyon ofsayt değil, ondan sonra olan Keita'nın içeri attığı ve Lugano'dan kornere çıkan top da 3 kişi 1 karış ofsayt. İki takım aleyhine de yanlış kararlar verildi, o yüzden hakem hatalarından bahsetmek saçma olur bence...

-hate-
29 Mart 2010, 18:52

Şimdi burada hakem hatalarından bahsetmeyelim istersen. Ona bakarsan Güiza'nın boş kaleye gönderdiği pozisyon ofsayt değil, ondan sonra olan Keita'nın içeri attığı ve Lugano'dan kornere çıkan top da 3 kişi 1 karış ofsayt. İki takım aleyhine de yanlış kararlar verildi, o yüzden hakem hatalarından bahsetmek saçma olur bence...

.....

Peckle
29 Mart 2010, 19:00
.....

???

-hate-
29 Mart 2010, 19:02
hakem hatalarından bahsetmeyelim demişsinde bende o mesaja karşılık cevap verdim..

trac34
29 Mart 2010, 19:04
top orasına carptı !!!

-UguR-
29 Mart 2010, 19:11
Arkadaşlar konuyu değiştirip tartışmalara sebebiyet vermiyelim bu konuda öne alınan volkanın yaptığı terbiyesizliktir.
2010 Türkiye Milli Takımı kadrosunda bile olan bir kalecinin böyle bir terbiyesizlik yapması aslında fenerlilerede hakarettir. Ben şahsen kendi takımımın kalecisinin böyle birşey yapmasıyla övünmem utanırdım. Ve bu volkanın ilk terbiyesizliği değil bi önceki alisamiyende oynanan maçtada kasığını tutmuştu haberdeki gibi, eğer gerçek fenerbahçeliyseniz bununla övünmek yerine yaptığı davranışı kınamanız ve fenerbahçe yönetimininde hemen cezasını vermesi gerekir. Volkan kasığını tuttuğu için ceza almıştı ve takımını yanlız bırakmıştı bu davranıştanda ceza alıp takımını yanlız bırakabilir. Övüneceğinize utanın derim

efinho58
29 Mart 2010, 19:15
Volkan kasığını tuttuğu için ceza almıştı

Aynısını Keita da yaptı ama ona ceza gelmedi.Ayrıca bu hareket yüzünden neden kendi oyuncumuza ceza verelim.GS taraftarı bunu hak etti.

Peckle
29 Mart 2010, 19:16
Allah aşkına lütfen dürüstçe söyleyin. Sizin kaleciniz böyle bir şey yapsa "Aa pis hemen yollayın bu ne biçim kalecii!!" dermiydiniz?

-hate-
29 Mart 2010, 19:19
Allah aşkına lütfen dürüstçe söyleyin. Sizin kaleciniz böyle bir şey yapsa "Aa pis hemen yollayın bu ne biçim kalecii!!" dermiydiniz?

bizim kalecimiz veya kalecilerimiz böyle bi rezillik yapmayacağı için böyle bi olayı düşünmeye gerek yok..

-UguR-
29 Mart 2010, 19:20
Ben mesajımda keita ceza almasın demedim hakkettiyse alması gerekirdi ama almadı almamasının sebebi ise keita fb taraftarına dönerek veya kimseye bakarakta değil yere bakarak kaşıdı sadece orasını bu doğal bi durumdur. Size karşı yapsaydı tamam o zaman alabilirdi.Ama volkan bize doğru yaptı o hareketi ve lütfen konuyu değiştirip tartışmalara sebebiyet vermiyelim ortada bir ayıp var ve bu sizin ayıbınız bununla övünmek yerine bunu kınamanız gerekmektedir.

Ali Şamhal
29 Mart 2010, 19:21
bizim kalecimiz veya kalecilerimiz böyle bi rezillik yapmayacağı için böyle bi olayı düşünmeye gerek yok..

Hatasız kul olmaz yeğen :001_cool:

-hate-
29 Mart 2010, 19:24
Hatasız kul olmaz yeğen :001_cool:

Sen kim oluyosun bana böyle hitap ediyosun..!Nasıl konuşulması gerektiğini öğren öyle cevap yaz.

efinho58
29 Mart 2010, 19:29

Transfer ettiğiniz yabancıları bile kendinize benzettiğini için rezillik yapmaları doğal.Ayrıca topu kontrol etmek rezillik mi?Souness bayrak dikti diye onu yıllarca övdünüz.Peki o neydi?Biz sizle dalga geçince mi zorunuza gitti, rezillik oldu.100. yılımızda sizi 2-1 yendiğimiz maçtan sonra(su savaşında) Necati, SaRBi ve birkaç futbolcu daha orta sahada bayrak nöbeti(:biggrin:) tutmuştu ki o sırada biz soyunma odasında seviniyorduk.Bu da ayrı bi mesele.İşte siz böylesiniz.Korku ve hani zaten sı.tık bari sıvayalım duygusu böyle bir şey olsa gerek.(biz daha yaşamadık)

-UguR-
29 Mart 2010, 19:32
Transfer ettiğiniz yabancıları bile kendinize benzettiğini için rezillik yapmaları doğal.Ayrıca topu kontrol etmek rezillik mi?Souness bayrak dikti diye onu yıllarca övdünüz.Peki o neydi?Biz sizle dalga geçince mi zorunuza gitti, rezillik oldu.100. yılımızda sizi 2-1 yendiğimiz maçtan sonra(su savaşında) Necati, SaRBi ve birkaç futbolcu daha orta sahada bayrak nöbeti() tutmuştu ki o sırada biz soyunma odasında seviniyorduk.Bu da ayrı bi mesele.İşte siz böylesiniz.Korku ve hani zaten sı.tık bari sıvayalım duygusu böyle bir şey olsa gerek.(biz daha yaşamadık)

efinho58 lütfen terbiyeni bozup tartışma yaratma biz neden bahsediyoruz sen neden bahsediyorsun bukadarda tartışma yaratmak için konu dışına çıkılmazki kendinize gelin arkadaşlar -hate- sende boşver kardeşim cevap yazma arkadaşın yazdığı mesajdan sonra umarım yöneticilerimiz cezasını verecektir tartışma yaratmaktan ve edepsiz konuşmasından dolayı

-hate-
29 Mart 2010, 19:33
Transfer ettiğiniz yabancıları bile kendinize benzettiğini için rezillik yapmaları doğal.Ayrıca topu kontrol etmek rezillik mi?Souness bayrak dikti diye onu yıllarca övdünüz.Peki o neydi?Biz sizle dalga geçince mi zorunuza gitti, rezillik oldu.100. yılımızda sizi 2-1 yendiğimiz maçtan sonra(su savaşında) Necati, SaRBi ve birkaç futbolcu daha orta sahada bayrak nöbeti(:biggrin:) tutmuştu ki o sırada biz soyunma odasında seviniyorduk.Bu da ayrı bi mesele.İşte siz böylesiniz.Korku ve hani zaten sı.tık bari sıvayalım duygusu böyle bir şey olsa gerek.(biz daha yaşamadık)

o kadar şey yazıyosun ama boş şeyler yazıyosun..Souness'ın bayrağı dikmesiyle volkanın topu g.tüyle kontrol etmesini bir tutuyosun ya senle tartışmaya gerek bile duymuyorum..
Ayrıca haddini aşmadan konuş..

de_souza
29 Mart 2010, 19:41
Küstah !..

http://www.internethaber.com/images/news/122372.jpg

efinho58
29 Mart 2010, 19:42
efinho58 lütfen terbiyeni bozup tartışma yaratma biz neden bahsediyoruz sen neden bahsediyorsun bukadarda tartışma yaratmak için konu dışına çıkılmazki kendinize gelin arkadaşlar -hate- sende boşver kardeşim cevap yazma arkadaşın yazdığı mesajdan sonra umarım yöneticilerimiz cezasını verecektir tartışma yaratmaktan ve edepsiz konuşmasından dolayı

Ben zaten bu diyaloglara tartışma çıkaran mesajlara karşılık mesaj yazarak girdim.Mantık olarak tartışmayı ben çıkarmış olmuyorum.Beni tanıyan arkadaşlarım nasıl biri olduğumu bilir.Sinirlenmediğim sürece tartışmaya girmem ve tartışmanın gereksiz olduğunu düşünürüm.Burada tartışmaya girdiğime göre beni sinirlendiren mesajlar var ve sorun da bu mesajları yazanlarda.Bu yüzden bana bir ceza verilirse buna karşı gelmem ama haksızlık olduğunu düşünürüm.Ama işe iyi yanından bakarsak haklı yere ceza almak da istemem.

herobjk
29 Mart 2010, 19:43
Keiata'nın yaptığı hareketin aynısını dün A.Santos'da yapmış.

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/105491_2_100329132620.jpg

Peckle
29 Mart 2010, 19:44
Hmm demek Souness'in bayrak dikmesi övünülecek bir şey ama Volkan'ın son anda GS ile dalga geçmesi kınanacak bir şey öyle mi? Ben buna anca gülerim :D

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/105491_2_100329132620.jpg

İşte buna ceza gelirse kıyamet o zaman kopar.

efinho58
29 Mart 2010, 19:45
Benim anlatmak istediğimi anlamayanlar olduğu için tartışmayı bırakıyorum.Ne haliniz varsa görün.Artık ne desem boş.Bundan sonra ya ceza alırım ya da sinirlerime hakim olurum.

-UguR-
29 Mart 2010, 19:46
Ceza almak istemiyorsanız Transfer ettiğiniz yabancıları bile kendinize benzettiğini için rezillik yapmaları doğal-------Souness bayrak dikti ----------korku ve hani zaten sı.tık bari sıvayalım duygusu
Bunların konuyla ne alakası var arkadaşım? hem edebini bozuyor hemde konu dışı şeylerle tartışma yaratıyorsun lütfen arkadaşlar kendinize gelin konu hakkında konuşun

efinho58
29 Mart 2010, 19:48
Ceza almak istemiyorsanız
Bunların konuyla ne alakası var arkadaşım? hem edebini bozuyor hemde konu dışı şeylerle tartışma yaratıyorsun lütfen arkadaşlar kendinize gelin konu hakkında konuşun

Mesajlara parça parça bakmak yerine geneline bakıp bir anlam çıkarmaya çalışmanı öneririm.Bu konuyla Souness'in bayrak dikmesi alakasız ama bu konuya nasıl bağladığımı göreceğini umuyorum.

-hate-
29 Mart 2010, 19:49
Transfer ettiğiniz yabancıları bile kendinize benzettiğini için rezillik yapmaları doğalKorku ve hani zaten sı.tık bari sıvayalım duygusu böyle bir şey olsa gerek.
...

-YaLan-
29 Mart 2010, 19:50
Uzatmayın ve konu dışına çıkmayın.
Hakem iki tarafında aleyhine bir çok hatada bulundu.Sadece kendilerine hata yapıldığını savunanlar hata yaparlar.

Endless
29 Mart 2010, 19:51
Arkadaşlar tartışmaya çevirmeden ve birbirinize hakaret etmeden mesaj yazın, anlayışınız için teşekkürler.

-UguR-
29 Mart 2010, 19:51
efinho58 hala tartışma çıkaracak yorumlar yazıyorsun lütfen arkadaşım hata yapıyorsun bari arkadasında dur yönetici arkadaşlarımı göreve davet ediyorum konuyu ne hale getirdiniz

Berker Gonca
29 Mart 2010, 19:53

Her bıyıklıyı baban sanma diye bi laf vardır. Elini her orasına atan hareket yapmak için atmıyor..

-YaLan-
29 Mart 2010, 19:56
Her bıyıklıyı baban sanma diye bi laf vardır. Elini her orasına atan hareket yapmak için atmıyor..

Elini şortun içine atmanın kaç tane amacı vardır ki :D

-hate-
29 Mart 2010, 19:57

http://www.internethaber.com/images/news/122372.jpg
peki 'Her bıyıklıyı baban sanma diye bi laf vardır.' diye örnek vermişsin sizinkiler yapınca olağan bizim keita yapınca olağan dışı yani..

Endless
29 Mart 2010, 20:03
arkadaşlar tartışmaya neden olacak mesajalr silinecektir. Neden silindi diye lütfen sormayın..

*YuSuFBuLDu*
29 Mart 2010, 20:10
http://im.haberturk.com/galeri/2010/03/28/401603/855cee48408b9b6102ee91c4b8bc3c88_k.jpg

Sadece bu resimler herşeyi açıklamaya yeter heralde ?

-UguR-
29 Mart 2010, 22:56
Bu konu neden çöpe gitti öğrenebilirmiyim

Endless
29 Mart 2010, 23:02
Konuyu tekrar getirdim arkadaşlar, bundan sonra hakaret, kavga, tartışmaya neden olacak mesajlar yazılırsa konu kapatılıp, çöp kutusuna tekrar taşınacaktır..

İyi forumlar :)

-UguR-
29 Mart 2010, 23:08
hakaret, kavga, tartışmaya neden olacak mesajlar silinse ve bunları yazanlar ceza alsada konu kapatılmasa daha mantıklı olmazmı? bende bir çok forumda yöneticilik yaptım ve şuan kendi sitemde adminim. Biz kırık linkli sahte konu veya küfür olan konuları çöpe yollarız normal bir konuda hakaret, kavga, tartışmaya neden olacak mesajlar varsa bu mesajları silip yazanlara gerekli cezaları veririz forumlarda çöp bölümü gereksiz konulardan oluşur gereksiz mesaj yazanlar yüzünden konunun çöpe atılması saçma olur.

Endless
29 Mart 2010, 23:11
Haklısın ama her dakika kontrol edemiyoruz. Konu çığrından çıkıncada yapabileceğimiz başka bi seçenek yok :)

-UguR-
29 Mart 2010, 23:19
Biz tartışma yaratanları ilk uyarırız ama hala uzatıp tartışma yaratmaya çalışıyosa belirli bir süre uzaklaştırırız 3 gün felan tabi küfür varsa sonsuz olarak banlarız tartışma yaratanları uzaklaştırırsanız hareket edebilecek yani bir bakıma tartışma çıkarabilecek kişilere ders olur. Böylelikle herkes yazdığı yorumlara dikkat eder gerekli olan konuda çöpe gitmemiş olur.
ve aman tartışma yaratıyorlarmı diye her saniye kontrol etmekten kurtulursunuz. Bence kesinlikle normal bir konuyu bir kaç kendini bilmez yüzünden çöpe yollamayın çünkü kimse çöpe girmez bir forumda doğal olarak hit kaybetmiş olur forum.
yararlı olabildiysem ne mutlu bana İyi forumlar

Endless
29 Mart 2010, 23:40
Teşekkürler, saygı ve sevgi çerçevesinde paylaşıma devam:) az önce volkan'ın özür mesajını okudum fb tv ye verdiği röportaj da kötü niyeti olmadığını vs. olarak açıklama yapmış bilginize :)

Berker Gonca
30 Mart 2010, 00:51
Elini şortun içine atmanın kaç tane amacı vardır ki :D

Adam iç çamaşırını düzeltyo olamaz mı ? :D Komik ama ciddiyim çok doğal bişey bu adam koşuyo sonuçta rahatsız edebilir..

-hate- ben bu lafı Keita içinde söyledim zaten. O hareket yapmış demedim. Ama bide şu yanı var Santos tribünlerin olmadığı bir yerde tahrik edeceği kimse yok yani ama Keita tribünün önünde yinede hareket yapmış demiyorum ama:)

-hate-
30 Mart 2010, 01:00
Adam iç çamaşırını düzeltyo olamaz mı ? :D Komik ama ciddiyim çok doğal bişey bu adam koşuyo sonuçta rahatsız edebilir..

-hate- ben bu lafı Keita içinde söyledim zaten. O hareket yapmış demedim. Ama bide şu yanı var Santos tribünlerin olmadığı bir yerde tahrik edeceği kimse yok yani ama Keita tribünün önünde yinede hareket yapmış demiyorum ama:)

afedersin yanlış anlaşılma oldu..)Adamın kaşıyası gelmiştir dicem:Pİnsanlık hali.:)
tmm uzatmicam daha konu başka yerlere çekilmesin..

herobjk
30 Mart 2010, 02:19

Nouma'da tribünün önünde yapmadı ama 7 ay cezayı almıştı.

Matias
30 Mart 2010, 04:52
Sen kim oluyosun bana böyle hitap ediyosun..!Nasıl konuşulması gerektiğini öğren öyle cevap yaz.

Kardesim sende önce birkez daha forum kurallarını oku ve okumadan öncede o imzanı kaldır yada değiştir!..

paTRon_
30 Mart 2010, 14:01

Bunun montaj olduğunu düşünüyorum .. Açıklayayım ; haberi ypan kişi fatih altaylı ki tam bi fener düşmanı anlaşılan yenilgiyi hazmedememiş... Santosun üstündeki T-shirte bakarsanız nike ki fenerbahçe adidas ürünlerini kullanıyor Santos neden nike giysin ki..? :glare:
Hadi montaj olmadığını varsayaılm.. Adam tamamen kötü niyetli olarak çektiğini dşünüyorm atletni şortun içine sokuyorda olabilir ama haberi yapn kişi Fatih a. olunca niytini anlmk zor değl :thumbdown:

Berker Gonca
30 Mart 2010, 19:25
Nouma trübünün önünde yapmadı mı? Haklısın golü atıp soyunma odasında sevindi di mi :)

PaTRon_ montaj olduğunu hiç sanmıyorum sonuçta resmi bir gazete böyle birşeye cesaret edemezler. Ayrıca Santos Brezilya Milli Takımında forma giyiyor. Bildiğin gibi formalarıda Nike'a ait. Ayrıca olmasa bile isteyen istediği markayı giyer..

herobjk
30 Mart 2010, 19:43
Nouma trübünün önünde yapmadı mı? Haklısın golü atıp soyunma odasında sevindi di mi :)

PaTRon_ montaj olduğunu hiç sanmıyorum sonuçta resmi bir gazete böyle birşeye cesaret edemezler. Ayrıca Santos Brezilya Milli Takımında forma giyiyor. Bildiğin gibi formalarıda Nike'a ait. Ayrıca olmasa bile isteyen istediği markayı giyer..

videoyu izlersen tribün önünde yapmadığını görürsün.

http://www.izlesene.com/video/spor-nouma-tombala-cekiyor/29866

Ayrıca kendisi hareketi fb taraftarına yapmadığını da belirtti.

http://www.haber1903.com/Haber-11634--medyayi-goreve-cagiriyorum--

Berker Gonca
30 Mart 2010, 19:57
Sanırım farklı videoları izliyoruz adam basbaya tribüne koşarak yapıyo işte napıyosa. Heralde inkar edecek kalkıpta tirbüne yaptım diyecek hali yok..

Sahinbey
30 Mart 2010, 20:12
Ben anlamiyorum neden bu olayin bu kadar büyütüldügünü,eski hakemlerimiz spor programlarinda ofsayti tartisirken adamin popusu ilerde orasi ilerde olursada ofsayt olur diye konusuyorlar :biggrin: Volkanin yaptiginada terbiyesizlik deniyor.Poposuyla gol atana terbiyesiz diyelim ozaman :biggrin: Simdi GS li arkadaslara soruyorum popusuyla topu kontrol etmekmi daha terbiyesizliktir yoksa KEITA nin yerlerde debelenmesimi daha büyük terbiyesizliktir.Adama Trabzonda su attilar su 3-4 metre ileri düstü belki sadece damlalari gelmistir ama asit atilmis gibi debelendi :biggrin: Acikcasi deseniz hep yeniliyoruz bahane ariyoruz diye anlicam :001_tt2:

Sakin yanlis anlasilmasin ben gördügümü söylüyorum taraf tuttugumdan degil :)

herobjk
30 Mart 2010, 20:13
Sanırım farklı videoları izliyoruz adam basbaya tribüne koşarak yapıyo işte napıyosa. Heralde inkar edecek kalkıpta tirbüne yaptım diyecek hali yok..

Berker maç İnönü'de zaten.Nouma golü attıktan sonra fb tribününe değil kapalı tribüne doğru gidiyor.Adamda belirtmiş kendine has bir hareket olduğunu.Yalan söyleyecek hali yok ya.

Berker Gonca
30 Mart 2010, 20:15
Nası yalan söyleyecek hali yok ya adamın takımdan gönderilmesi söz konusu.. Ayrıca Fenerbahçe tribünü önünde yapmasına gerek yok golü attıktan sonra o hareketi yapması Fenerbahçe'yedir zaten. Hem nası kendine özgü bi hareket anlayamadım her golden sonra elini oraya mı atıyormuş? :)

MrKhAn o7
30 Mart 2010, 20:15
Ya Türkiye teknik direktörümüz cins biri olsaydı da bu terbiyesizi ne alacağım takıma deseydi?
Stadda kaç tane ünlü isim var.Van Basten bile gelmiş ,senin yaptığın harekete bak.Birde marifetmiş gibi övünüyorlar şu hareketle sitedeki arkadaşlarımız.Bunu da kurtarsaydı ya kalçasıyla?

http://www.youtube.com/watch?v=yykHEk7ep58

"Dünyanın en iyi 10 kalecisinden biriyim dedi ama dünyanın en terbiyesiz 10 kalecisinden biri olduğu kesin"

Ona bakılırsa dünyanın en iyi kalecisi olarak gösterdiğiniz kaleciler de hatalı gol yiyebiliyor ya da sadece gol yiyebiliyorlar :lol: Bence Volkan dünyanın en iyi 10 kaleci sıralamaasında yer alabilecek kapasitede bir kaleci. Volkan'ı iyi bir kaleci olduğunu siz de biliyorsunuz. Ama tabi... Maçta bir Leo Franco'nun yediği gole bak... Birde Volkan'ın çıkardığı Keita'nın şutuna bak.:closedeyes:

herobjk
30 Mart 2010, 20:23
Nası yalan söyleyecek hali yok ya adamın takımdan gönderilmesi söz konusu.. Ayrıca Fenerbahçe tribünü önünde yapmasına gerek yok golü attıktan sonra o hareketi yapması Fenerbahçe'yedir zaten. Hem nası kendine özgü bi hareket anlayamadım her golden sonra elini oraya mı atıyormuş? :)

Bu tezinden yola çıkarsak A.Santosun yaptığı hareket de gs taraftarına yapılmış bir harekettir.Ama sana göre A.Santos elini oraya atarken hareket için atmıyor.İlginç doğrusu.

-YaLan-
30 Mart 2010, 20:37
Bu tezinden yola çıkarsak A.Santosun yaptığı hareket de gs taraftarına yapılmış bir harekettir.Ama sana göre A.Santos elini oraya atarken hareket için atmıyor.İlginç doğrusu.

Bakma kardeşim sen,herkes kendi bildiğini görür.Görmek istemez bazı şeyleri.

Volkan dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olduğunu iddaa edenlerle tartışmaya bile girmiyorum.

MrKhAn o7
30 Mart 2010, 21:01
Volkan dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olduğunu iddaa edenlerle tartışmaya bile girmiyorum.

:closedeyes:. Saysana sana göre dünyanın en iyi 10 kalecisini. :001_tt2:

-YaLan-
30 Mart 2010, 21:07
Julio Cesar,Cech,Buffon,Casillas,Valdes,Diego Alves,Vincenzo Fiorillo,Mandanda,Hugo Lloris,Van Der Sar,Asenjo,Enyeama,Frey.

Sıralama farklı olabilir.Volkan'a bak bide bunlara..Peh:)

Düzenleme: 1-2 kaleci çıkarıldı ağır gelmesin diye:biggrin:

Berker Gonca
30 Mart 2010, 21:26

Oof of ya önce bi mesajları okuyun sonra mesaj yazın işinize gelenleri okumayın sadece. Videoyu görmedin mi adam golü atıyo elini atıyo seyine. Açtırma benim ağzımı şimdi.-------- Santos formasını çıkarmış soyunma odasına doğru giderken şortunu düzeltiyo. Keita'da öyle belki ama NOUMA Öyle de-ğil

-YaLan-
30 Mart 2010, 21:30
Oof of ya önce bi mesajları okuyun sonra mesaj yazın işinize gelenleri okumayın sadece. Videoyu görmedin mi adam golü atıyo elini atıyo seyine. Açtırma benim ağzımı şimdi.-------- Santos formasını çıkarmış soyunma odasına doğru giderken şortunu düzeltiyo. Keita'da öyle belki ama NOUMA Öyle de-ğil

Tamam kanka sinirlenme.Düzenledin mesajını:D

Sahinbey
30 Mart 2010, 21:30
Bu is Salvar davasina dönmeye basladi :biggrin::biggrin: Neleri tartisiyoruz :biggrin:

MrKhAn o7
30 Mart 2010, 21:34
Julio Cesar,Cech,Buffon,Casillas,Valdes,Diego Alves,Vincenzo Fiorillo,Mandanda,Hugo Lloris,Van Der Sar,Asenjo,Enyeama,Frey.

Sıralama farklı olabilir.Volkan'a bak bide bunlara..Peh:)

Düzenleme: 1-2 kaleci çıkarıldı ağır gelmesin diye:biggrin:

V.Valdes mi? Aman Allah'ım katliam bu. :D

Volkan Valdes'in kaç katıdır bilemiyorum artık. :cool:

herobjk
30 Mart 2010, 21:50

Yahu nerden biliyorsun şortunu düzelttiğini.Bal gibi de hareket yapıyor taraftara.Santosun yüzüne bakarsan hareketi yaparken bir yerlere bakıyor ki büyük ihtimalle de gs taraftarına bakıyordur.Ayrıca ne zamandan beridir insanlar şortunu düzeltirken elini şeyine doğru getirerek düzeltiyor ki.

efinho58
30 Mart 2010, 22:05
Yahu nerden biliyorsun şortunu düzelttiğini.Bal gibi de hareket yapıyor taraftara.Santosun yüzüne bakarsan hareketi yaparken bir yerlere bakıyor ki büyük ihtimalle de gs taraftarına bakıyordur.Ayrıca ne zamandan beridir insanlar şortunu düzeltirken elini şeyine doğru getirerek düzeltiyor ki.

O fotoğraf sanırım maçtan sonra çekildi.Maçtan sonra futbolcularımız kale arkasındaki taraftarımıza gitti.Bu mantıkla düşünürsek gs taraftarına değil fb taraftarına baktığını anlarız.Kendi taraftarına da hakaret etmeyeceğine göre...

Mahşer
30 Mart 2010, 22:06
V.Valdes mi? Aman Allah'ım katliam bu. :D

Volkan Valdes'in kaç katıdır bilemiyorum artık. :cool:

Abartmayalım Volkan Valdes'den iyi değil bir kere ama diğer isimlerin biraz saçma olduğunu savunuyorum

Berker Gonca
30 Mart 2010, 22:08

Çok mantıksız konuşuyorsun nerden biliyosun şortunu düzelttiğini diyosunda sen nerden biliyosunda iftira atıyosun adama?

herobjk
30 Mart 2010, 22:10
Çok mantıksız konuşuyorsun nerden biliyosun şortunu düzelttiğini diyosunda sen nerden biliyosunda iftira atıyosun adama?

Peki sen Nouma'nın o hareketi fb taraftarına yaptığını nerden biliyorsun?

O fotoğraf sanırım maçtan sonra çekildi.Maçtan sonra futbolcularımız kale arkasındaki taraftarımıza gitti.Bu mantıkla düşünürsek gs taraftarına değil fb taraftarına baktığını anlarız.Kendi taraftarına da hakaret etmeyeceğine göre...

Nouma'da Beşiktaş taraftarının olduğu yere gidiyor golden sonra.Ama fb taraftarına hareket yaptı diyorsunuz.

Berker Gonca
30 Mart 2010, 22:13
Yahu arkadaşım anlamak mı istemiyosun yoksa ben mi anlatamyorum? Adam golünü atmış sonra sizin taraftarınıza veya bizim taraftarımıza dönüp elini şeyine atmış bu hareket değilmidir? Dos Santos gol atsa Sonra bzm taraftara dönük elini oraya atsa yine hareket yapmış olurdu. Hem Beşiktaş camiası bile bunu kabullenip yolladı takımdan sen hala inat ediyorsun..

efinho58
30 Mart 2010, 22:14
Nouma'da Beşiktaş taraftarının olduğu yere gidiyor golden sonra.Ama fb taraftarına hareket yaptı diyorsunuz.

Sen hala Nouma'nın haklı olduğunu düşünüyorsan...Gol attıktan sonra o hareketi yapmak ne kadar mantıklı?

-YaLan-
30 Mart 2010, 22:21
Futbolu iyi takip eden biri , yazdığım kalecilerin nasıl kaleciler olduklarını bilirler..

efinho58
30 Mart 2010, 22:24
Futbolu iyi takip eden biri , yazdığım kalecilerin nasıl kaleciler olduklarını bilirler..

Evet yazdığın kalecilerin bazıları fazla bilinmiyor ama çok iyiler.Özellikler Diego.Ama ben de Valdes'i beğenmiyorum.Onun yerine Memo Ochoa olabilir.O da mükemmel kaleci.

efinho58
30 Mart 2010, 22:32
Cidden komik oluyorsun yahu.Hareketi yapması için illa gol mü atması gerekiyor yani.Kabullenin artık bal gibi de taraftara yapıyor hareketi.Bak Keita'da gol atmamış ama yapmış hareketi.Bur da ateş püskürdünüz neden ceza gelmedi diye.Nouma olayındaysa dikkatli okursan hareket yapmadı demiyorum.Hareketi fb taraftarına yapmadı diyorum.Ayrıca bizim takım büyüklüğünü gösterip yolladı Nouma'yı.Aynı hareketi yapıp 3 maç ceza alan kaleciniz Volkan'ı neden yollamadı acaba yönetiminiz.Buda ne kadar ezik bir camia olduğunuzu gösteriyor.

Nouma 7 ay ceza aldı onu göndermeyip de ne yapacaktınız?Ayrıca ezik olsak buralarda olmazdık.

Berker Gonca
30 Mart 2010, 22:33
Cidden komik oluyorsun yahu.Hareketi yapması için illa gol mü atması gerekiyor yani.Kabullenin artık bal gibi de taraftara yapıyor hareketi.Bak Keita'da gol atmamış ama yapmış hareketi.Bur da ateş püskürdünüz neden ceza gelmedi diye.Nouma olayındaysa dikkatli okursan hareket yapmadı demiyorum.Hareketi fb taraftarına yapmadı diyorum.Ayrıca bizim takım büyüklüğünü gösterip yolladı Nouma'yı.Aynı hareketi yapıp 3 maç ceza alan kaleciniz Volkan'ı neden yollamadı acaba yönetiminiz.Buda ne kadar ezik bir camia olduğunuzu gösteriyor.

Seviyeli konuşmayı öğren önce tartışmayı öğren. Takmışsın Santos taraftara yaptı kendi kendine konuşuyorsun herkes aynı fikirde sen hala inat ediyorsun sen konuş o zaman kendi kendine ben derdimi anlattım senin dışındada herkes anladı..

herobjk
30 Mart 2010, 22:37
Seviyeli konuşmayı öğren önce tartışmayı öğren. Takmışsın Santos taraftara yaptı kendi kendine konuşuyorsun herkes aynı fikirde sen hala inat ediyorsun sen konuş o zaman kendi kendine ben derdimi anlattım senin dışındada herkes anladı..

Aynı fikirde olanların hepsi de fenerli.Farklı bir takım taraftarının bu konuda senle aynı fikirde olduğunu göremedik daha.

Endless
30 Mart 2010, 22:41
Arkadaşlar tartışma ya çeviriyorsunuz konuyu, lütfen saygı ve sevgi çerçevesinde mesajlar yazınız :) Tartışma içeren mesajlar silinecektir ve daha da ileri gidilirse taşınacaktır konu.

MrKhAn o7
31 Mart 2010, 00:14
Kusura bakmayın ama ben Valdes'i en iyi 10 kaleci arasına koyan biriyle futbol tartışmam.

-YaLan-
31 Mart 2010, 00:16
Kusura bakmayın ama ben Valdes'i en iyi 10 kaleci arasına koyan biriyle futbol tartışmam.

Ortada tartışacak biri olmadığı için tartışamaman normal.

Uzatma..

Berker Gonca
31 Mart 2010, 00:35
Ya adam Volkan'ın olmadığını söylemeye çalışmış onu tartışacağınıza ilk 10'da kimv ar diye tartışıyorsunuz. Uğur'a laf atıyorsunuz onu koymuşsun bunu koymuşsuın diye siz bi sıralama yapında görelim. 10 tane kaleci tanıyor musnuz acaba? Cech , Van Der Sar'dan başka kimi yazacaksınız çok merak ediyorum..