PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Latif__Es [Sevelim Sevilelim]

Çelik Latif
05 Ocak 2010, 18:02
Merhaba TSC Kullanıcıları;

İsmim latif.24 Nisan 1994 Doğumluyum.Lise 2 Öğrencisiyim.Okulumun adı;Yunus Emre Endüstri Teknik Meslek Lisesi.Alanım Elektrik-Elektronik.Doğma büyüme Eskişehir çocuğum.Pes Oyunun yama yapımcısıyım.*** (TÜRKÇEYLE) FutbolOyunları adlı bir sitem var.Eskişehirli olduğum gibi kendi şehrimin takımını tutuyorum.Fanatik Eskişehir Taraftarıyım.İşim olmadığı her maça gidiyorum.

Yama yapmaya ve Pes oyunlarıyla uğraşmaya 3 sene önce,8.Sınıfta sınıf arkadaşlarımın pes 05-pes 06 oyunlarına Türkçe Spiker eklemeleriyle başladı.Futbol`a ilgim vardır,ancak Futbol oyunları pek ilgim yoktu.O sıralarda Ailem Bilgisayar almıştı.Komşumuzun oğlu bana pes 05 vermişti yüklemem için.Pes 05 ten başlayarak Pes Serisini sevmeye başladım.Sınıf arkadaşlarım bana türkçe yamayla,türkçe spikeri yüklememi önerdiler.Bana *** Adlı siteyi söylediler.Bende ** sayesinde TürkçeSpiker.Com`a Ulaştım.O gündür Pes`e karşı ilgim dahada arttı ve pes yamacılarıyla tanıştım.Onlar sayesinde ben buraya kadar geldim.ALLAH izin verirse ileride FACE işine başlıyacağım.

Kendimi sizlere bu şekilde tanıttım.Okuyanlar beni kısaca tanımış oldu.Yunus Emrenin sözü gibi "SEVELİM SEVİLELİM"

Bir Kaç Resimlerim
http://s4.directupload.net/images/100105/temp/e2a6e43x.jpg (http://s4.directupload.net/file/d/2030/e2a6e43x_jpg.htm) ---- http://s6.directupload.net/images/100105/temp/hpc9srs7.jpg (http://s6.directupload.net/file/d/2030/hpc9srs7_jpg.htm)

[FaceBook`ta eklemek isteyen arkadaşlar için,Nefer Latif Arattırarak bana ulaşabilirler.]

lewi wills
05 Ocak 2010, 18:04
Aramızda kalman dileğiyle

MiStaVoL
05 Ocak 2010, 18:04
:D eywallah kardeşim seni daha iyi tanımak güzel oldu :)

ama bir eskişehir taraftarına pembe olmamış :)

emre oral
05 Ocak 2010, 18:06
tanıtım karizma olmuş hacım valla

Çelik Latif
05 Ocak 2010, 18:06
Sağolun arkadaşlar.

Volkan abi tatildeydim ozaman:001_tt2:Söz bu pazar Fenerbahçe maçından bir resmimi koyucağım.:cool:

hırosıma10
05 Ocak 2010, 18:10
sana hayatında başarılar diliyorum sana %100 katılıyorum "Sevelim Sevilelim" ;)

Ismail_Karizma
05 Ocak 2010, 18:13
tanitimin mukemmel olmus kanka supersin iyi calismalar dilerim sana

Çelik Latif
05 Ocak 2010, 18:14
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Sedat_60
05 Ocak 2010, 19:33
Her yerde sitenin reklamını inceden inceden yapmasan olmaz değil mi !!

Çelik Latif
05 Ocak 2010, 19:42
Her yerde sitenin reklamını inceden inceden yapmasan olmaz değil mi !!

Sedat Sitemin reklamını niye bu şekil yapayım.Ayrıca sende her konumu batırmasan olmaz!

İnsanların yanlış anlamada 10 numara.Eğer benim sitemin reklamını yapma gibi niyetim varsa,ALLAH şurdan şuraya gitmeyi NASİP etmesin!Sedat sanırım TSC bazı yöneticelerin gözünde kötü biriyim.Çünkü herşeyimde bir sorun çıkıyor.Veya çıkartılıyor.

Ayrıca Emre Oral Adlı kullanıcı Benimde samimi arkadaşım.Ve Sitemde görevli.Bu Konuda mesasında Şunu Eklemişti.

"Arkadaşlar sitemize bekleriz.Bende Sitede Görevliyim"Ben bunu gördükten sonra dedim.Hcm sil onu şimdi yanlış anlarlar reklam yaptığımı sanarlar dedim.Kendisi Bu konuya girince yazar":angry:

Berker Gonca
05 Ocak 2010, 20:07
Sitedeki hiçbir yöneticinin hiçbir üyeye karşı kişisel bir sorunu yoktur. Ancak açtığınız konulara ve yazdığınız mesajlara baktıktan sonra üstüne birde kuralları okursanız demek istediğimizi anlarsınız..

emre oral
05 Ocak 2010, 20:21
Sedat Sitemin reklamını niye bu şekil yapayım.Ayrıca sende her konumu batırmasan olmaz!

İnsanların yanlış anlamada 10 numara.Eğer benim sitemin reklamını yapma gibi niyetim varsa,ALLAH şurdan şuraya gitmeyi NASİP etmesin!Sedat sanırım TSC bazı yöneticelerin gözünde kötü biriyim.Çünkü herşeyimde bir sorun çıkıyor.Veya çıkartılıyor.

Ayrıca Emre Oral Adlı kullanıcı Benimde samimi arkadaşım.Ve Sitemde görevli.Bu Konuda mesasında Şunu Eklemişti.

"Arkadaşlar sitemize bekleriz.Bende Sitede Görevliyim"Ben bunu gördükten sonra dedim.Hcm sil onu şimdi yanlış anlarlar reklam yaptığımı sanarlar dedim.Kendisi Bu konuya girince yazar":angry:

latif doğru söylüyor arkadaşlar aynen dediği gibi sağolsun beni uyardı bende reklam amaçlı yazmadım zaten sadece latif'in yanında olduğumu belirtmek için yazmıştım sonra düzelttim zaten uyardığın sagol latif