PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Leo'yla yollar ayrıldı

<Cr9>
04 Mayıs 2010, 16:38
Galatasaray sezon başında transfer edilen Leo Franco'yu yollarken, başkan Adnan Polat ise çok manidar açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın sezon başında A.Madrid'den bonservis bedeli ödemeden aldığı kaleci Leo Franco, Fenerbahçe derbisinde yediği hatalı golün kurbanı oldu.. Sarı-kırmızılı yönetim tarafından 3 yıllık sözleşmesi tek taraflı fesh edilen Arjantinli file bekçisine herhangi bir tazminat ödenmeyecek. Çünkü Franco da İstanbul'dan ayrılmak istiyordu..

İşin ilginç tarafı ise Franco'nun sözleşmesinin fesh edildiği gün, başkan Adnan Polat'ın yaptığı açıklamalar oldu.. İşte başkanın sözleri: "Rakip takımlarla oynanan
müsabakalarda futbolcuların, kalecilerin performanslarına bakıyoruz, orada
rahatsızlıklarımız var. Arzu ettiğimiz gerçek anlamda pırıl pırıl, tertemiz bir
lig olduğunu söyleyemiyorum. Leo Franco'nun bu saatten sonra kalması hem onun için, hem Galatasaray için hayırlı olmaz."

Kaynak:http://www.goal.com/tr/

ByMusty007
04 Mayıs 2010, 22:55
Bence Çok İyi Oldu Çünkü Elimizdeki Aykut Ve Ufuk'un Değerini Bilmiyorlar Aykut Ondan Bin Kat Daha İyi Başka Kaleci Gelmesin Gelirse Eğer Altyapıdan Gelsin :)

seydamet
13 Mayıs 2010, 16:25
Bence Çok İyi Oldu Çünkü Elimizdeki Aykut Ve Ufuk'un Değerini Bilmiyorlar Aykut Ondan Bin Kat Daha İyi Başka Kaleci Gelmesin Gelirse Eğer Altyapıdan Gelsin :)

Sana katılıyorum.. :)