Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Mac Baslangisi
bilalgol
20 Haziran 2008, 10:30
Slm Arkadaslar, size bir problemimi anlatacam ve lütfen yardimci olun bana
Hollandada oturuyorum fazla sey bilmiyorum
ama lutfen arkadaslar
bende mac baslayinca herkes GOOOOOLLL diye bagiriyor niye acaba
onun yerine bir alkis felan olsaydi daha iyi olurdu
ve ben fenerbahce ve milli takim icin baska tezahurat yapmak istiyorum, en cok fenerbahce icin ama hic guzel bulamiyorum, bulsam bile nasil yapacagimi bilmiyorum, lutfen BILEN biri varsa bana DOGRU DURUST anlatacak varsa bana bi mail atsin
Bgol1993@gmail.com
11 goruntuleme 0 cevap !
fenergy
20 Haziran 2008, 15:53
arkadaşım bilen biri görse cevaplardı...demek ki bilmeyenler görmüş biraz sabret eminim ilgileneceklerdir..!
bulkan
20 Haziran 2008, 16:13
Türkçe spiker ile tezahürat ve gol müzikleri yüklü sanırım oyununda o yüzde o sesler çıkıyor.
0_sound dosyasını eski haline getirmen lazım.Yani prjinal 0_sound dosyasını oyunun bulunduğu konumdaki \dat\klasörüne kopyalaman gereklidir.Bu şekilde o gool diye çıkan sesler bir daha çıkmaz.
Ayrıca şu kadar görüntülenme bu kadar cevap diye isyan etmeye hakkın yok.Konunu açarsın, farkeden olursa isterse cevap yazar, anında cevap gelmesini bekleyemezsin.2 iletini birleştirdim.
Ard arda ileti göndermemelisin.Lütfen daha dikkatli olalım.
bilalgol
20 Haziran 2008, 18:51
Cok özur dilerim arkadaslar birdaha olmaz
Ama cok sabirsiz biriyimdir ondan
Ama sagol yardimin icin, o original 0_soundi nerden bulabilirim?
ve biraz fenerbahce tezahuratlari felan
forumda aradim yok
sagol
bulkan
20 Haziran 2008, 19:41
Oyunu yüklediğin dosyalarda vardır 0_sound dosyası.Orjinal derken onu kastettim.
Oyunu yüklediği dosyalarda Proram Files klasörü vardır\...dat\0_sound dosyası olacak.
Tezahürat konusunda yardımcı olamayacağım ama pes6 full Türkçe spiker Paket2 de tezahüratlar vardı, Fenerbahçenin de vardı.
Buradan;
http://www.turkcespiker.com/index.php?ind=downloads&op=section_view&idev=2
inceleyebilirsin.2 bölüm halinde indirmen gerekiyor.
Bildiğim bu var.Yalnızca tezahüratların olduğu bir paket bilmiyorum
bilalgol
01 Temmuz 2008, 20:52
yardim edermisiniz fenerbahce tezahurat paketi icin...
bulkan
01 Temmuz 2008, 22:08
Arkadaşım, daha nasıl yardımcı olabiliriz bilemiyorum...
PES6 Türkçe Spiker Full! Paket2 de tüm tezahüratlar mevcut.Yalnızca Fenerbahçe için arama butonundan bir arama yaparak varsa konuya ulaşabilirsin.Önceki iletimde belirttiğim linkten ulaşabilirsin paket2 ye.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.