Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Master Lig'de Forma Seçme Ekranı Yokmu
lieebtman
23 Ocak 2008, 18:15
Arkadaşlar benim sorunum pes2008 de master ligde forma seçme ekranını bir türlü bulamamış olmam klavyedeki bütün tuşları denedimdirek maça giriyor bir sonraki maç "To next match" yazan butonun üzerine geldiğimde 1,2,3,4 tuşlarına bastım gene olmadı. Zaten yukarıda "pa,pb, vs. diye yazılarda çıkmıyor bende.bir dosyamı eksik yoksa yapmam gereken bir ayarmı var bilmiyorum nasıl yapabilirim lütfen ilgilenirseniz çok sevinirim şimdiden çok tşk ederim hepinize.
:icon_12::confused::icon_12:
lieebtman
25 Ocak 2008, 19:49
ilgi ve alanıza çok tşk ederim yani arkadaşlar bir kişi bilen yada bilmeyen çıkıpta şöyle yapsan halledersin ben bilmiyorum desede kafiydi çok güzel ilgi alaka üst seviyede yani!
Blue&Typhoon
25 Ocak 2008, 23:39
ben oyunu yenı yükledim bnakıp bilgilendiririm:) benımde bi sorunum var onu halldersem:)
lieebtman
26 Ocak 2008, 15:13
ben sorunumu hallettim eğer sorunun ne söylersen belki yardımcı olabilirim iyi günler
Blue&Typhoon
26 Ocak 2008, 16:35
lieebtman bende sorunu hallettim master lig sorununu ama forma seçme ekranını bende bulamadım:( sen nasıl yaptın?
Matias
26 Ocak 2008, 17:06
beyler master lig ve kupalarda forma seçme ekranı oyunda yoktur ama kitserver kullanıyosanız onda forma şeçebilirsiniz ... Kitserver kullananlara sorun daha ii bilgi alırsınız okey
Blue&Typhoon
26 Ocak 2008, 17:15
matias ben kitserver indiricektım yukarıdaki programlar bölümünden bulut o olmaz dedi bi kitserver linkı koyarmısn buraya valla çok makbule geçer(:
lieebtman
26 Ocak 2008, 23:20
GDB 2.2 versiyonu var internetten aratarak buldum bende ondan sonra oldu forma seçebiliyorum şimdi umarım sende halledebilirsin bu sorununu
AyTaC_
26 Ocak 2008, 23:37
kit server varsa forma seçme ekranında f1 e bir kaç defa bas sağ altda kit selection yazsını görünce Q ve E harflerine basarak takımın diğer formlaranı görebilirsin dolayısı ile seçebilirsin ...
Blue&Typhoon
27 Ocak 2008, 00:02
arkadaslar kitserver bulamadım acaba pes08 yamnalar bölümündeki programların içindeki kitserver olurmu?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.