Orijinalini görmek için tıklayınız
:
master ligte şamp ligi yokmu
master lig bolumunde gruplara kalma daha sonrada elemeler yokmu.
ben 8 takımlı bı lıg bıtırdım sonra sanırım 16 takımlı bı lıg bıtırdım yalnış hatırlamıyosam yıne 16 takımlı lıge döndü.
1. ve 2. takımlar kırmızı ısaretlıydı.onlar samp.ligine gıtmıceklermı.ben 1 bıtımıstım ama gene aynı lıge döndü.
Blue&Typhoon
11 Ocak 2008, 19:52
master lig bolumunde gruplara kalma daha sonrada elemeler yokmu.
ben 8 takımlı bı lıg bıtırdım sonra sanırım 16 takımlı bı lıg bıtırdım yalnış hatırlamıyosam yıne 16 takımlı lıge döndü.
1. ve 2. takımlar kırmızı ısaretlıydı.onlar samp.ligine gıtmıceklermı.ben 1 bıtımıstım ama gene aynı lıge döndü.
1. ve 2. bitirenler sampiyonlr ligine gidecekler ama önce lig maçları var aralarda samp ligi grup maçları olucak;)
memoli_1967
12 Ocak 2008, 01:26
Ben Şampiyonlar ligini 2 defa üst üste aldım ama sonraki sezonda şampiyon olmama rağmen gruplarda takımımım ismini göremedim ama takvimde şampiyonlar ligi maçım var gözüküyo ne iştir anlamadım bilen birisi varsa anlatabilir mi ? :D
Blue&Typhoon
12 Ocak 2008, 16:45
geçen seneninki olablir bütün gruplara baktınmı?
takvıme bakıyorum ama ligimdeki takımlarla kupa eşleşmeleri gözüküyor.şampiyonlar ligine dair bişey yok.başka menudenmı bakıyoruz acaba.
Blue&Typhoon
13 Ocak 2008, 12:35
hayır aynı takvimden:/
koraym123
13 Ocak 2008, 13:00
dediğinizden hiç bişey anlamadım
Blue&Typhoon
13 Ocak 2008, 13:04
sampiyonlar ligi ve lig aynı takvimden bakılıyor ama ilk önce lig maçları yapılıyor sonra samp ligi maçları yapılıyor tabi geçen sene 16lık lig sisteminde 1. veya 2. olduysanız
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.