PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MaxPayne 2 Konusu

tarikkk
01 Mayıs 2008, 00:43
MaxPayne Konusu

Maxpayne sivil polis olarak görev yapan işinde en iyi olan bir fbı ajan'ı idir.Eşi'ni öldürmeleri üzerine fbı işine bırakarak eşini öldürmüş kişileri bulmaya adamış bir adam.İşte macera böyle başlıyor şimdi ayrıntılı bilgileri görelim.

1.seri) Fbı işini bırakarak uzun bir zaman istiharat eden Maxpayne görev avına başlar.Önünde ilk olarak eşini öldürmesinde yardımcı olan büyük çete ''stay frosty beaknatar'' işçilerini ve grup başlarını öldürmesi gerekir bunun üzerine silah ve benzeri şeyleri bulmak için bir araştırma yapar ve gerekli ihtiyaçları bulduktan sonra görevi başlar.Bir çok işçi'yi öldürmüştür.Ama grup başları ortada yoktur.Bunun üzerine eski yaşadığı şehir ve babasının iş yeri olduğu yer olan New York'un ıssız sokaklarında çatışmaya girer.

2.seri) Kısa ismiyle sfbn(sıfban)'In baş üyeleri hala ortalıkta yoktur.Arkasını güçlendirmil olan sıfban birçok uzman savaşçı ile maxpayne'yi öldürmeye çalışır.Esir alınır Maxpayne ama o hale pes etmemiştir.Çok büyük yaralar almasına rağmen ordan kurtulur ve babasının şirketine gider maxpayne asıl macera ve gerilim şimdi başlıyordur.Şirkette birçok hayal gören maxpayne birçok şirket işçisini öldürür ve babasını görür.Ve babası orda ölür bunun üzerine sinirlenen Maxpayne yolda yanına bir kadın alır.Onla yola devam eder öfkesi büyük olan Maxpayne belkide yeni bir aşk için kolları sıvamıştır.Yolda daha birçok üye öldüren maxpayne sıfban için bekleyin sözünü söylemiştir.

3.seri) Sıfban grubunun baş üyelerini yakalayan maxpayne baş grupları ölmüş görür ve yanına aldığı kadın ile washington'a gitmeye karar verir.Washington gitmiştir kadın ile evlenmiştir ama hala eski eşini unatamamıştır.Bunun üzerine New York'a gider ve yeni eşi ile boşanır ve 3 hafta sonra ölür kadın bunun üzerine tehlikede olduğunu anlayan maxpayne polis olmayan karar verir.Ve derdini polislere anlatmaya çalışır.

Police)Polis olmuştur görevini eskisi kadar güzel yapamıyodur işine konsantre olamıyodur maxpayne başı büyük dertdedir.Ama hala bir umut vardır onun için demiştirki sizin için.

4.seri)Bir kez daha şansını denemek isteyen Maxpayne büyük bir umut ile yola koyulur.Ama verdiği kayıplar ile içinde bir burkultu vardır sanki.Birçok ölü gören maxpayne en sonunda öldüğü sandığı herkezi görür ve ölmediğini görür içi rahat etmiştir.Ama birkaç dakika önce aldığı yaralar ile ölmüştur oracıkta Maxpayne işte böyle oluşan bir macera...

ose)Öse türklerin yaptığı bir yama olarak gözüküyor.Bütün maceraları bir oyunun içine sıkıştırarak birçok özelliği değiştirmiş olan ose maxpayne oynayan türklerin adeta idol'u haline gelmiştir.

...İŞTE AŞKIN VE DESTANIN ANISI...

Blue&Typhoon
01 Mayıs 2008, 13:06
teşekkürler max payne 3 çıkıcak inşallah ben bu oyunu bitirdim güzel bir oyun tavsiye ederim

metalik
01 Mayıs 2008, 18:47
bende bitirdim bu oyunun 3. sü çıkmayacak filmi çıkacak 2010 yılında

metin_99
01 Mayıs 2008, 21:57
The Punisher'ın aynısı işte...Onda da Frank Castle ailesini öldürenlerin peşine düşüyor...Tek fark bu oyunda değil filmde oluyor ama oyunda 1989 yılında çekilen filmin senaryosu, 2004 yılında çekilen filmin ise karakter adı ve kostümü var...Ve The Punisher oyununu 7 kere bitirdim...

Blue&Typhoon
02 Mayıs 2008, 02:08
bende bitirdim bu oyunun 3. sü çıkmayacak filmi çıkacak 2010 yılında

eminmisin

metalik
20 Haziran 2008, 21:36
eminmisin

http://www.payneandredemption.com

ozgur-duzen
21 Haziran 2008, 00:07
The Punısher oyunu Max Payne den daha güzel bence..

metin_99
21 Haziran 2008, 00:40
The Punısher oyunu Max Payne den daha güzel bence..

Kesinlikle katılıyorum..Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi The Punisher oyununu 7 kere bitirdim.

cesc
21 Haziran 2008, 00:46
0The Punisher, Marvel çizgi romanlarını takip edenlerin yakından tanıyacağı bir isim. İlk olarak Örümcek Adam çizgi romanında kendini gösteren, iyilik adına çalışıyor olsa da sert tavrı ve düşmanlarına karşı fazlasıyla acımasız davranması nedeniyle iyi mi yoksa kötü mü tam olarak anlaşılmamıştır. Yine de kendine hatırı sayılır hayran kitlesi oluşturmuş olacak ki, kısa zaman sonra kendi çizgi romanı piyasaya sürülmeye başlanmıştır.

Punisher, ailesi ve çocukları serseriler tarafından öldürülmüş eski bir polistir. Yaşadığı trajik olay tarafından öyle etkilenmiş ve suç çetelerine öyle kin bürümüştür ki, yaşamının geri kalanını tüm suç işleyen sokak serserilerini öldürmeye adamıştır. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan her kahraman gibi yollara düşer ve çeteleri bir bir çökertmeye girişir. Ancak hikayenin gelişimi hiç de düşündüğümüz gibi gitmez. Çünkü Punisher sadece karşısına çıkanı öldüren bir kanun koruyucusu değildir. Karşılaştığı kötü insanlara en akıl almaz yollarla işkence etmekten hoşlanan, onu konuşturmak için türlü metotlar kullanan son derece acımasız bir insandır. Karşısında yalvarmak ya da af dilemek onu yumuşatmaz. Punisher ile karşılaşan her kötü insan tek bir şey ister; acısız bir ölüm…
Ayrıca suçluları konuşturmak için çeşitli zulümler yapar...

http://www.imageturk.com/UPLOADS/9be5fedb707c670cee30.jpg (http://www.imageturk.com/)

http://www.imageturk.com/UPLOADS/d1ac9c9e27c3fc231206.jpg (http://www.imageturk.com/)

ozgur-duzen
21 Haziran 2008, 00:58
Kesinlikle katılıyorum..Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi The Punisher oyununu 7 kere bitirdim.

Çünkü bir kere oynamıştım çok güzel bir oyun sarıyor insanı

Arkadaşlar bileniniz var mı bilmem ama MANHUNT da çok güzel bir oyun toplam 20 bölümden oluşuyor ben bitirmiştim bu oyunu MANHUNT ikinci oyunu "MANHUNT 2" oyunu da var bu oyun bazı yabancı ülkelerde yasaklanmıştır.

cesc
21 Haziran 2008, 01:58
Bir kaç ss koysana bakalım...

ozgur-duzen
21 Haziran 2008, 02:19
yaw ss nasıl koyunuyor

BEYSİM msn adresini wersene

metin_99
21 Haziran 2008, 14:25
Oyuna gir, ss almak istediğin zaman klavyeden print screen [kısaca prt sc diye yazar] tuşuna bas [delete tuşunun bir üstünün bir üstü, yani insert'in bir üstünde] Sonra oyunu kapat veya ekranı küçült.Daha sonra painti aç ve control+v yap resim yapışır.Sonra kaydedip bir resim upload sitesine upload ettikten sonraaaaa....Sonra ne yapacağını biliyorsun.....

ozgur-duzen
21 Haziran 2008, 16:25
Oyuna gir, ss almak istediğin zaman klavyeden print screen [kısaca prt sc diye yazar] tuşuna bas [delete tuşunun bir üstünün bir üstü, yani insert'in bir üstünde] Sonra oyunu kapat veya ekranı küçült.Daha sonra painti aç ve control+v yap resim yapışır.Sonra kaydedip bir resim upload sitesine upload ettikten sonraaaaa....Sonra ne yapacağını biliyorsun.....

Sağol metin bilmiyordum nasıl yapıldığını öğrendim şimdi....