PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Medical Park İnönü Stadyumu ! [Kaynak Bulundu]

forza-kartal
03 Ağustos 2010, 16:47
Beşiktaş futbol takımının mabedi İnönü Stadyumu`na isim sponsoru geliyor.

http://resim.haber1903.com/Manset/Gginonu_stadicopy.jpg

Uzun süredir transferler için kaynak arayan siyah beyazlı yönetim stadyuma isim sponsoru olarak başvuran sağlık sektörünün önde gelen firmalarından Medical Park`ın teklifini kabul etti.

Buna göre stadyuımun adı Medical Park İnönü Stadyumu olacak ve iki yıl boyunca bu isim geçerli kalacak. Anlaşma karşılığında Beşiktaş, Medical Park`tan iki yıllık 6,5 milyon dolar alacak.

Beşiktaş yönetiminin bu kaynağı golcü transferinde kullanıp kullanmayacağı merak ediliyor.

HABER1903

Onur_Szr
03 Ağustos 2010, 16:50
Medical Park 'ın Sahibi Recep Tayyip Erdoğan ;)

eagle1903
03 Ağustos 2010, 16:53

Bu tür iddialar var ama gerçek sahibi Ethem Sancak'tır.Beşiktaş kongre üyesidir ayrıca.

forza-kartal
03 Ağustos 2010, 16:53

Ne alaka :D , bu arada kaynak da bulunduğuna göre (ki 6.5 Milyon Dolar az para :sleep: ) Robinho transferi bitti diyebiliriz.

Onur_Szr
03 Ağustos 2010, 16:57
Normal Bir iş adamı eski olan bu stada (30.000 kişi bile almıyor) o kadar para bile yatırmaz ;)

Onur_Szr
03 Ağustos 2010, 16:59
Bu tür iddialar var ama gerçek sahibi Ethem Sancak'tır.Beşiktaş kongre üyesidir ayrıca.

Beşiktaşın kongre üyesiyse neden parasıylar sponsor oluyor ki daha makul bir miktar a bile indmesi lazım eğer kongre üyesiyse ...
SEnin dediğin benzeride şöyle Kiğılı'nın sahibide fenerbahçe asbaşkanı ama parayla sponsor olmuyor ;)

forza-kartal
03 Ağustos 2010, 17:00
Normal Bir iş adamı eski olan bu stada (30.000 kişi bile almıyor) o kadar para bile yatırmaz ;)

Küçümsediğin stadyum Dünyanın en güzel 5 stadyumundan biri ;) , hem Coğrafi Konumu hem tarihi!

eagle1903
03 Ağustos 2010, 17:04
Beşiktaşın kongre üyesiyse neden parasıylar sponsor oluyor ki daha makul bir miktar a bile indmesi lazım eğer kongre üyesiyse ...
SEnin dediğin benzeride şöyle Kiğılı'nın sahibide fenerbahçe asbaşkanı ama parayla sponsor olmuyor ;)

Dediğinden birşey anlamadım.Zaten 2 yıllık 6.5milyon dolar verecek.Niye makul bir fiyata indirsin ki.

müslüm05
03 Ağustos 2010, 17:05
sonunda sponsorlar geliyor adı önemli değil hemde içeriği içinde yapılan değerli maçlar

forza-kartal
03 Ağustos 2010, 17:06
Dediğinden birşey anlamadım.Zaten 2 yıllık 6.5milyon dolar verecek.Niye makul bir fiyata indirsin ki.

Onu da geçtim niye indirsin ki çıkartmak varken yukarıya parayı :)

Onur_Szr
03 Ağustos 2010, 17:13
Küçümsediğin stadyum Dünyanın en güzel 5 stadyumundan biri ;) , hem Coğrafi Konumu hem tarihi!

Ben Küçümsemiyorum fakat tarihi var oda doğru ama artık yenilenmesi gerekiyor ama sizinkiler futbolcuya para harcıyor en iyi 5 stadıysa neden ŞAmpiyonlar Ligi Veyaa UEFA 'ya ev sahibliği yapmadı ...
Şükrü Saraçoğluda küçüktü ama yatırım yapıp büyüttüler UEFA Kupasına ev sahibliği yaptı ve bir çok şeye de ev sahipliği yapıyor ...

Sizin stadın küçük olmasından dolayı masrafıda az oluyor ki Metallica konserini burada verdi ....

byuur1907
03 Ağustos 2010, 17:27
fenerbahçenin başkanı ayrıcada sahibi öyle değilmi?

eagle1903
03 Ağustos 2010, 17:28
Ben Küçümsemiyorum fakat tarihi var oda doğru ama artık yenilenmesi gerekiyor ama sizinkiler futbolcuya para harcıyor en iyi 5 stadıysa neden ŞAmpiyonlar Ligi Veyaa UEFA 'ya ev sahibliği yapmadı ...
Şükrü Saraçoğluda küçüktü ama yatırım yapıp büyüttüler UEFA Kupasına ev sahibliği yaptı ve bir çok şeye de ev sahipliği yapıyor ...

Sizin stadın küçük olmasından dolayı masrafıda az oluyor ki Metallica konserini burada verdi ....

Stadın yenilenmesi için belediyeden izin bekleniyor.İzin çıktığı anda başlanacak yenilenmeye.Hatta resmi bile var.

http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=14488&mode=view

Dünyanın en iyi 5 stadından biri derken coğrafi konumundan dolayı olduğunu söylemiş.Ki haklı da geçen sene İngiliz spor yazarı bir yazısında dünyanın en güzel stadlarını ele almış ve İnönü'yü de 4.sıraya yazmıştı.

Bu arada Cl ve Uefa'ya ev sahipliği yapması için 50 bini bulması lazım stad kapasitesinin.(Tam emin değilim bu civarda olacak ama).Bizim stad 35.000 kişilik.

gstar
03 Ağustos 2010, 17:54
Coğrafi Olarak Çok İi Bir Yerde Fakat Tarihinde Ne Var Anlamadım Eski O Kadar? Kaç Uefa Finali Oynanmış. Kaç Şampiyonlar Ligi Kupası Finali Oynanmış? Artık Tarih Bunlar.

Uefa Avrupa Ligi Finali 52.000 Seyirci Kapasitesi Üstü
Şampiyonlar Ligi Finali 65.000 Seyirci Kapasitesi Üstü

anıl20
03 Ağustos 2010, 19:48
Coğrafi Olarak Çok İi Bir Yerde Fakat Tarihinde Ne Var Anlamadım Eski O Kadar? Kaç Uefa Finali Oynanmış. Kaç Şampiyonlar Ligi Kupası Finali Oynanmış? Artık Tarih Bunlar.

Uefa Avrupa Ligi Finali 52.000 Seyirci Kapasitesi Üstü
Şampiyonlar Ligi Finali 65.000 Seyirci Kapasitesi Üstü

bu düzenleme yeni sayılır

The Punishe®
07 Ağustos 2010, 00:52
Beşiktaş futbol takımının mabedi İnönü Stadyumu`na isim sponsoru geliyor.

http://resim.haber1903.com/Manset/Gginonu_stadicopy.jpg

Uzun süredir transferler için kaynak arayan siyah beyazlı yönetim stadyuma isim sponsoru olarak başvuran sağlık sektörünün önde gelen firmalarından Medical Park`ın teklifini kabul etti.

Buna göre stadyuımun adı Medical Park İnönü Stadyumu olacak ve iki yıl boyunca bu isim geçerli kalacak. Anlaşma karşılığında Beşiktaş, Medical Park`tan iki yıllık 6,5 milyon dolar alacak.

Beşiktaş yönetiminin bu kaynağı golcü transferinde kullanıp kullanmayacağı merak ediliyor.

HABER1903

Kızmayın ama Tüpçü çok açılmıştır kaynağa ihtiyacı olduğu besbelli :)

Coğrafi konum olarak tamam da Tarih olarak ?