Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Mehmet Topal Valencia'da
ozkan_06
12 Mayıs 2010, 20:54
Galatasaray resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Valencia'yla her türlü pürüz giderilmiştir.Mehmet sağlık kontrolünden sonra Valencia'yaya imza atacaktır.Her iki takıma ve Mehmet'e hayırlı olsun...
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/6952.php
(Bu transfer 5 milyon euro ve Mehmet'in Galatasaray'dan alacağı 500 bin euro'dan feragat etmesiyle gerçekleşmiştir.)
*YuSuFBuLDu*
12 Mayıs 2010, 20:55
Yazık oldu Galatasaraya böyle bir oyuncuyuda kaybetti...Arda Turan da gider yakında..
ozkan_06
12 Mayıs 2010, 21:04
Yazık oldu Galatasaraya böyle bir oyuncuyuda kaybetti...Arda Turan da gider yakında..
Ben böyle düşünmüyorum.Bir klüp sadece oyuncu almayla yetinmemeli.Oyuncu satmayı da becermeli.Real Madrid teknik direktörü sezon başı bunu belirtmişti.Bazı futbolcular da bu yüzden satılmıştır.Zira Galatasaray,Real Madrid kadar zengin de değil.Ben Galatasaray'ın uzun zamandır futbolcu sattığını hatırlamıyorum.Ayrıca Türk Futbolunun gelişmesi için futbolcularımızın avrupanın büyük liglerinde ve büyük takımlarında top koşturması çok önemlidir..
-YaLan-
12 Mayıs 2010, 21:05
Valencia:)
Inşallah diğer Türk oyuncuları da açılır Avrupa'ya..
Mehmet için hayırlısı ne ise o olsun.:)
pes-in kralı
12 Mayıs 2010, 21:05
Valla sevindim. Mehmet Topal yoksa burada harcanacaktı. Yeni kariyerinde başarılar dilerim Mehmet Topala.
<Cr9>
12 Mayıs 2010, 22:38
Çok sevindim Mehmet Topal için yoksa Türkiyede harcanacaktı iyi oldu
seydamet
13 Mayıs 2010, 16:10
Yeni takımında Mehmet Topal'a başarılar diliyorum.. :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.