PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Topuz isyan bayrağı açtı

ColdFear
30 Kasım 2009, 11:38
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/11/29/fft17_mf440819.Jpeg

Fenerbahçe'de değişen taktiğin kurbanlarından biri olan Mehmet Topuz maç sırasında ilginç bir isyana imza attı.

Herkes sağ kanatta görev yapmasını beklerken Daum, Topuz'u sola çekip Carlos'un önüne koydu.

Alışık olmadığı bu mevkide Mehmet topu sürekli ileri taşıyıp 4 şutla takımının en fazla şut çeken ismi oldu, beraberlik golünde de pozisyonu hazırladı. Devrede çıkacağını öğrenen Mehmet, Daum'la tartıştı. "Tek devre faydalı olamam" diye çıkışan Mehmet'e Daum, "Hoca benim" yanıtını verdi.

YOLDAN GERİ DÖNDÜ
Arkadaşları ikinci yarıya çıkarken Mehmet taksiyle Samandıra'ya hareket etti. Araçta bazı yöneticilerle telefon görüşmesi yapan futbolcu hatasını anlayarak Samandıra'ya ulaşmadan stada döndü ve gece yarısı yapılan toplantıya kadar da takımla kaldı.

Kaynak (http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&KategoriID=14&ArticleID=1167642&Date=30.11.2009&b=Mehmet%20Topuz%20isyan%20bayragi%20acti)

Ayvayı yedik. Bi Kazım yetmiyordu, bi tane daha geldi...

efinho58
30 Kasım 2009, 12:38
beğenmiyorsan oynama.çok mu istiyoruz seni?!

metin_99
30 Kasım 2009, 12:40
Bu Topuz da abartmış ha, mevkinde oynayamıyorsan söylersin hoca ilgilenmiyorsa da çıkar oynamazsın.Stadı terk etmek ne demek ya, büyük saygısızlık.Ümit Özat da yıllarca sol bekte oynadı sağ ayağını kullanmasına rağmen.Ama görevini de elinden geldiğince yapmaya çalıştı.

@efinho58

Vallahi az da istememiştiniz zamanında.

efinho58
30 Kasım 2009, 12:50
ben istemedim ki.aziz yıldırım avrupadan adam getiremeyince türkiyedekileri toplamaya çalışıyor. kayserideyken beğeniyordum ama fbde oynayacak kapasitede değil.transfer işini bana verseler türkiyeden bir kişiyi bile almam.

ColdFear
30 Kasım 2009, 13:21
ben istemedim ki.aziz yıldırım avrupadan adam getiremeyince türkiyedekileri toplamaya çalışıyor. kayserideyken beğeniyordum ama fbde oynayacak kapasitede değil.transfer işini bana verseler türkiyeden bir kişiyi bile almam.

Türkiye'de alınacak, eli ayağı düzgün çok adam var, ama gören yok !

efinho58
30 Kasım 2009, 13:33
türkiyeden aldığımız oyunculara ne oldu görmüyor musun?bir kısmı bize uyum sağlayamadı.bir kısmı ise teknik direktörler tarafından harcandı ve kariyerleri neredeyse bitti.deniz barış, ümit özat ve tuncay gibi oyuncular ise takıma büyük katkı sağladı ama bu oyuncular çok az.sen haklısın şuan hurşut meriç, mustafa pektemek gibi birçok genç ve yetenekli futbolcu var ama fb bunlardan yararlanmayı bilmiyor.özeri çok severim ama en fazla 20 dk oynatılıyor.mehmet topuz ise kötü oynadığı maçlarda bile en az 60 dk oynuyor(son maç dışında) ama yine de kapris yapıyor.ayrıca mehmete 9, tabataya 8 milyon euronun verildiği bir ülkeden neden futbolcu alayım ki.