Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Merhaba
Boogieman
03 Şubat 2012, 03:28
Merhaba arkadaşlar. Siteyi uzun süredir takip ediyordum. 13 yaşındayım. Galatasaray taraftarıyım. PES tutkunuyumdur. Oyunlar için video yapmayı severim. Herkese selamlar... :)
Yunuse_7
03 Şubat 2012, 03:29
Hoş Geldin kardeşim sitemize :) İlk yorum benden :D :D
Tenay
03 Şubat 2012, 03:36
Sitemize hoşgeldiniz.Umarım keyifli anlar yaşarsınız.İyi forumlar ..
Boogieman
03 Şubat 2012, 14:41
Hoş Geldin kardeşim sitemize :) İlk yorum benden :D :D
Hoşbulduk. :)
Sitemize hoşgeldiniz.Umarım keyifli anlar yaşarsınız.İyi forumlar ..
Hoşbulduk. Size de iyi forumlar.
Endless
03 Şubat 2012, 14:42
Hoşgeldin kardeşim, keyifli forumlar :)
The Simpsons
03 Şubat 2012, 14:44
Merhaba arkadaşlar. Siteyi uzun süredir takip ediyordum. 13 yaşındayım. Galatasaray taraftarıyım. PES tutkunuyumdur. Oyunlar için video yapmayı severim. Herkese selamlar... :)
Tam benim kafadan birisin kardeşim . Yaşımız,sevdiğimiz şeyler ve en önemlisi tuttuğum takım aynı . Çok sevindim senin gibi birisinin forumumuza geldiğine . İsmini öğrenebilir miyim ?
Ozanv1
03 Şubat 2012, 14:45
Hoşgeldin,siteye hemen üye olmayıp takip etmen bence herkesin yapması gereken bir hareket,sonra forumu tanımıyorlar,ne yapacaklarını bilmiyorlar.
The Simpsons
03 Şubat 2012, 14:46
Hoşgeldin,siteye hemen üye olmayıp takip etmen bence herkesin yapması gereken bir hareket,sonra forumu tanımıyorlar,ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Ozan bende onun gibi yapmıştım . 2008'de görmüştüm T.S.C'yi ondan sonra 1 sene bekledim ve buradayım . ;)
Boogieman
03 Şubat 2012, 15:20
Hoşgeldin kardeşim, keyifli forumlar :)
Hoşbulduk. Sizede.
Hoşbulduk. Evet öyle oluyor.
Tam benim kafadan birisin kardeşim . Yaşımız,sevdiğimiz şeyler ve en önemlisi tuttuğum takım aynı . Çok sevindim senin gibi birisinin forumumuza geldiğine . İsmini öğrenebilir miyim ?
Şimdi aklıma geldi adımı yazmayı unutmuşum. İsmim Ahmet.
Ozanv1
03 Şubat 2012, 15:23
Ozan bende onun gibi yapmıştım . 2008'de görmüştüm T.S.C'yi ondan sonra 1 sene bekledim ve buradayım . ;)
En mantıklı şey bekle biraz bekle ondan sonra üye ol eğer hemen olursam hem hevesim kaçıp bir daha foruma bakmazsın yada forumla ilgili bilgim olmaz.Bende 2010'un sonlarında takip etmeye başladım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.