PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

Boogieman
03 Şubat 2012, 03:28
Merhaba arkadaşlar. Siteyi uzun süredir takip ediyordum. 13 yaşındayım. Galatasaray taraftarıyım. PES tutkunuyumdur. Oyunlar için video yapmayı severim. Herkese selamlar... :)

Yunuse_7
03 Şubat 2012, 03:29
Hoş Geldin kardeşim sitemize :) İlk yorum benden :D :D

Tenay
03 Şubat 2012, 03:36
Sitemize hoşgeldiniz.Umarım keyifli anlar yaşarsınız.İyi forumlar ..

Boogieman
03 Şubat 2012, 14:41
Hoş Geldin kardeşim sitemize :) İlk yorum benden :D :D

Hoşbulduk. :)

Sitemize hoşgeldiniz.Umarım keyifli anlar yaşarsınız.İyi forumlar ..

Hoşbulduk. Size de iyi forumlar.

Endless
03 Şubat 2012, 14:42
Hoşgeldin kardeşim, keyifli forumlar :)

The Simpsons
03 Şubat 2012, 14:44
Merhaba arkadaşlar. Siteyi uzun süredir takip ediyordum. 13 yaşındayım. Galatasaray taraftarıyım. PES tutkunuyumdur. Oyunlar için video yapmayı severim. Herkese selamlar... :)
Tam benim kafadan birisin kardeşim . Yaşımız,sevdiğimiz şeyler ve en önemlisi tuttuğum takım aynı . Çok sevindim senin gibi birisinin forumumuza geldiğine . İsmini öğrenebilir miyim ?

Ozanv1
03 Şubat 2012, 14:45
Hoşgeldin,siteye hemen üye olmayıp takip etmen bence herkesin yapması gereken bir hareket,sonra forumu tanımıyorlar,ne yapacaklarını bilmiyorlar.

The Simpsons
03 Şubat 2012, 14:46
Hoşgeldin,siteye hemen üye olmayıp takip etmen bence herkesin yapması gereken bir hareket,sonra forumu tanımıyorlar,ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Ozan bende onun gibi yapmıştım . 2008'de görmüştüm T.S.C'yi ondan sonra 1 sene bekledim ve buradayım . ;)

Boogieman
03 Şubat 2012, 15:20
Hoşgeldin kardeşim, keyifli forumlar :)

Hoşbulduk. Sizede.

Hoşbulduk. Evet öyle oluyor.

Tam benim kafadan birisin kardeşim . Yaşımız,sevdiğimiz şeyler ve en önemlisi tuttuğum takım aynı . Çok sevindim senin gibi birisinin forumumuza geldiğine . İsmini öğrenebilir miyim ?

Şimdi aklıma geldi adımı yazmayı unutmuşum. İsmim Ahmet.

Ozanv1
03 Şubat 2012, 15:23
Ozan bende onun gibi yapmıştım . 2008'de görmüştüm T.S.C'yi ondan sonra 1 sene bekledim ve buradayım . ;)

En mantıklı şey bekle biraz bekle ondan sonra üye ol eğer hemen olursam hem hevesim kaçıp bir daha foruma bakmazsın yada forumla ilgili bilgim olmaz.Bende 2010'un sonlarında takip etmeye başladım