Neymar JR
16 Ocak 2012, 15:19
Merhaba arkadaşlar.Aslında bu siteye daha önce üye olmuş FifaExtreme Ekibinin Başkan Yardımcılığını yapmış ve birçok yama ile karışınızda olmuştum.Ancak başka bir sitedede bulunmamdan dolayı uyarı mesajı helmişti.Bende o sitede bana verilen görevi bitirene kadar bu siteyi uzaktan takip etmek zorunda kaldım.Diğer sitede bana verilen görevi bitirdim ve site kurucusuna artık tsc'de yeni görevlere atılmak istediğimi üyeliğimi askıya almasını istedim.
İsmim : Ali Caner ( Caner İsmini Kullanıyorum)
Soyismim : Sezer
Yaşım : 16
Tecrübelerim : Birçok Sitedede Yetkili , 2 Sitede de Yönetici Oldum.
Takımım : Galatasaray
Amacım : Bu Sitede Özellikle Fifa Forumunu En Üstte Tutmak.Siteye Katkı Sağlamak.
Çalışmalarım : Forma ( Amatör) , Face ( Amatör) , Db ( Uzman ) , Cm 12 İle Her Türlü Çalışmayı Yaparım.
Birincil Hedefim : Site de Bulunan Üyelerin Yardımlarıyla İlk Bank Asya 1.lig Yamasını Yapmak.
Arkadaşlar Güzel Hedefler Çerçevesinde Aranıza Katıldım.İnşallah Bundan Sonra Birbirimizden Tekrar Ayrılmadan Güzelce Çalışmalar Yaparız.
NOT : Arkadaşlar her kelimenin ilk harfini büyük yazmak gibi bir sıkıntım var inşallah en kısa zamanda çözerim :mellow:
Saygılarımla..
İsmim : Ali Caner ( Caner İsmini Kullanıyorum)
Soyismim : Sezer
Yaşım : 16
Tecrübelerim : Birçok Sitedede Yetkili , 2 Sitede de Yönetici Oldum.
Takımım : Galatasaray
Amacım : Bu Sitede Özellikle Fifa Forumunu En Üstte Tutmak.Siteye Katkı Sağlamak.
Çalışmalarım : Forma ( Amatör) , Face ( Amatör) , Db ( Uzman ) , Cm 12 İle Her Türlü Çalışmayı Yaparım.
Birincil Hedefim : Site de Bulunan Üyelerin Yardımlarıyla İlk Bank Asya 1.lig Yamasını Yapmak.
Arkadaşlar Güzel Hedefler Çerçevesinde Aranıza Katıldım.İnşallah Bundan Sonra Birbirimizden Tekrar Ayrılmadan Güzelce Çalışmalar Yaparız.
NOT : Arkadaşlar her kelimenin ilk harfini büyük yazmak gibi bir sıkıntım var inşallah en kısa zamanda çözerim :mellow:
Saygılarımla..