PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesut Özil İlerde Dünyanın En İyi Futbolcusu Olabilirmi ?

Orteqa
13 Şubat 2011, 00:42
Evet Arkadaşlar Sizce ? Bence Olabilir Şimdiden Dünyanın En İyi İlk 10 Unda Oldugunu Düşünüyorum :)

Butwhoan
13 Şubat 2011, 01:02
Dalga geçiyorsun dimi ? Mesut Alman Milli takımı sayesinde şuan Real Madrid de oynuyor , yoksa mevkilerinin daha en iyilerinden bile değil ki sen kalkmış dünyadan bahsediyorsun.Ronaldo,Messi,Kaka,Aguero,Robbenler önce bir futbolu bıraksın sonra düşünürüz.:)

eses-paşa
13 Şubat 2011, 01:08
Ben henüz mesutun bariz üstünlüğünü göremedim.Ondan üstün oyuncular çok.Bunu değerlendirmek için erken

efinho58
13 Şubat 2011, 01:24
Olamaz.

Orteqa
13 Şubat 2011, 01:42
Dalga geçiyorsun dimi ? Mesut Alman Milli takımı sayesinde şuan Real Madrid de oynuyor , yoksa mevkilerinin daha en iyilerinden bile değil ki sen kalkmış dünyadan bahsediyorsun.Ronaldo,Messi,Kaka,Aguero,Robbenler önce bir futbolu bıraksın sonra düşünürüz.:)
Peki Soruyorum Sana Ronaldo Kaka Mı Real Madridi Sırtladı Yoksa Mesut Özilmi Önce Bunun Cevabını Ver Hergün Hertaraf Basbas Bagırıyor Mesut Özil Yükseliyor Mesut Özil Şöyle Felan Diye :001_tt1: Neymiş Ronaldoymus Hani Ne Yapıyor ? Manchester Unitedden Ayrıldıgı Gün Ronaldo Zaten Bitmişdi :)

Butwhoan
13 Şubat 2011, 02:08
Peki Soruyorum Sana Ronaldo Kaka Mı Real Madridi Sırtladı Yoksa Mesut Özilmi Önce Bunun Cevabını Ver Hergün Hertaraf Basbas Bagırıyor Mesut Özil Yükseliyor Mesut Özil Şöyle Felan Diye :001_tt1: Neymiş Ronaldoymus Hani Ne Yapıyor ? Manchester Unitedden Ayrıldıgı Gün Ronaldo Zaten Bitmişdi :)

HAHAHAHAHAHA diye ben buna gülerim.Mesut Özil takımımı sırtlamış ?Ronaldo ne yapıyor diyorsan ligde 24 golle gol kralı :).Bitti diye birşey yok adapte olma süreci bu.

RomaLeo
13 Şubat 2011, 12:07
Tbi ki olamaz bu nasil bir anket

RomaLeo
13 Şubat 2011, 12:08
bence Nuri Sahin Mesut dan dha yetenekli

Peckle
13 Şubat 2011, 13:36
Böyle anket mi olur ya hahaha. Tabii ki olamaz Mesut kim ilk 10 kim.

Orteqa
13 Şubat 2011, 14:57
HAHAHAHAHAHA diye ben buna gülerim.Mesut Özil takımımı sırtlamış ?Ronaldo ne yapıyor diyorsan ligde 24 golle gol kralı :).Bitti diye birşey yok adapte olma süreci bu.

1 Sene Oldu Daha Neyin Adapdesi Bu :D

PepeReina
16 Mart 2011, 22:17
Mesut Benim Gözümde topçu filan Değil.Neyse Polemiğe girmeden olamaz diorum :P

Endless
21 Mart 2011, 22:21
Mesut takımı sırtlıyor ise Ronaldo ne yapıyor? Takımı komple taşıyor o zaman :)

h4lukg
21 Mart 2011, 23:24
Mesut ve dünyanın en iyi 10 futbolcusu :D :D :D Mevkiinde en az 10 tane dünya standartlarında futbolcu varken :D Mesut kim Allah aşkına?? :D Kaka tam olarak iyileşsin Mesut ilk 18'e dahi zor girer :D Ayrıca Messi, İniesta, Ronaldo, Xavi, Kaka, Snijder, Robben, İbrahimoviç, Diego, Giggs, Del Piero gibi yıldızların içerisine Mesut'u koymak bu yazdığım yıldızlara küfür gibi olur :)

LoReN
21 Mart 2011, 23:44
Mesut ve dünyanın en iyi 10 futbolcusu :D :D :D Mevkiinde en az 10 tane dünya standartlarında futbolcu varken :D Mesut kim Allah aşkına?? :D Kaka tam olarak iyileşsin Mesut ilk 18'e dahi zor girer :D Ayrıca Messi, İniesta, Ronaldo, Xavi, Kaka, Snijder, Robben, İbrahimoviç, Diego, Giggs, Del Piero gibi yıldızların içerisine Mesut'u koymak bu yazdığım yıldızlara küfür gibi olur :)

David Silva'yı unutmuşsun. :D

Fatih_Dlc
22 Mart 2011, 11:06
Arkadaşlar sanırım başlıktaki ilerde yazan yeri görmediniz.Ben ona çok güveniyorum.Bence ilk 10 girer hemde bu 5 sene içinde ayrıca Ronaldo ve Higuain sakatken maçlarda en çok Mesutun adını duyuyoruz.Keşke Barca da oynasa da kendini daha iyi gösterebilse.

Butwhoan
22 Mart 2011, 11:08
Daha bölgesinde Matematik ile futbolu birleştiren milimetrik pas atan Xavi-İniesta 2lisi , formunda olduğunda dünyayı sarsan Kaka , Uzaktan şutlarıyla ingiltereyi feth eden Lampard , Dortmund Kaptanı Nuri Şahin , İnterin Dinamosu Sneijder , İspanya'nın ortasahası ;Barcelona rüyası ; Fabregas , Seedorf, Dünyanın en iyi oyuncuları ünvanı olan Messi ve Ronaldo futbolu bırakırsa bir ihtimal 27 yaşında filan olabilir.Daha birçok oyuncuyu saymadım düşünün artık.

Fatih_Dlc
22 Mart 2011, 11:26
Bu alanda bana kalırsa ona sadece Xavi ve İniesta rakip olur ki onları geçmesi çok zor ama geçmese bile mesafeyi kısaltsa yaşının verdiği artı ile en azından adını ilk 10'a çok rahat sokar.Ayrıca saydığın isimlerden Seedorf top mu oynuyor gözünü seveyim.Yada Del piero demişsin.Kaka nın ise toparlanması ve eski haline dönmesi çok zor ama ben demiyorum ki en iyisi olacak ama bu saydıkların kadar yetenekli olduğuna inanıyorum.Oyun zekası olarakda saydıklarından aşağı kalmaz.

Tabi ki bir aksilik olmazsa bunu zaman gösterecek.Henüz yaşı çok genç eline geçen fırsatları değerlendirirse eminim çok büyük yerlere gelecek.

Butwhoan
22 Mart 2011, 11:50
Bu alanda bana kalırsa ona sadece Xavi ve İniesta rakip olur ki onları geçmesi çok zor ama geçmese bile mesafeyi kısaltsa yaşının verdiği artı ile en azından adını ilk 10'a çok rahat sokar.Ayrıca saydığın isimlerden Seedorf top mu oynuyor gözünü seveyim.Yada Del piero demişsin.Kaka nın ise toparlanması ve eski haline dönmesi çok zor ama ben demiyorum ki en iyisi olacak ama bu saydıkların kadar yetenekli olduğuna inanıyorum.Oyun zekası olarakda saydıklarından aşağı kalmaz.

Tabi ki bir aksilik olmazsa bunu zaman gösterecek.Henüz yaşı çok genç eline geçen fırsatları değerlendirirse eminim çok büyük yerlere gelecek.

Seedorf şuan belki eskisi kadar iyi değil fakat hala Ac Milan'ın 10'numarası.

Fatih_Dlc
22 Mart 2011, 11:54
Numarayla futbol oynanmıyor.Onlar 80'li yıllardaymış.Ronaldinho geldiğinde Seedorf inat etmeseydi o forma ondan alınacaktı.Ayrıca numarayla futbol oynanmadığının ispatı geçen sene Denizlisporda bir stoperin 1 numara giymesidir.

Ayrıca daha da bu konuya mesaj yazmayacağım ne zaman bir konu açılsa karşı görüşler olayı tartışmaya ***ürüyor.

mcharun
22 Mart 2011, 12:04
Mesut'tan ve Mesut ile ilgili haberlerden nefret ediyorum. Türk Milli Takımında oynamayı Red eden çakma Alman bir futbolcuya neden bu kadar ilgi gösteriyorsunuz?

Butwhoan
22 Mart 2011, 12:11
Mesut'tan ve Mesut ile ilgili haberlerden nefret ediyorum. Türk Milli Takımında oynamayı Red eden çakma Alman bir futbolcuya neden bu kadar ilgi gösteriyorsunuz?

Hay elini öpeyim Harun abim ya bir yerlere gelmesini istemediğim tek oyuncu o , o geleceğine bizim Nurilerimiz,Ardalarımız,Yektalarımız gelsin ya.Real Madrid de oynuyorsa Alman milli takımından dolayı yoksa Türk olsa ancak almanyada Bremende devam ederdi.BİRDE TÜRK DİYORLAR hiçbir zaman Türk olamaz.Hiçbir zaman şanlı formayı üstüne giyemeyecek akılsız Mesut.

rambo93
22 Mart 2011, 15:05
Mesut takımı sırtlıyor ise Ronaldo ne yapıyor? Takımı komple taşıyor o zaman :)
Mesut Özil'in ilerleyen yıllarda kesinlikle dünyanın en iyi futbolcusu olacağını düşünüyorum. Ronaldo takımı taşıyor. Mesut'da Ronaldoyu taşıyor. Mesutu bu kadar küçümsemeyin bence. Ayrıca Mesutu bir daha izleyin. Herşey gol değil.

Sinan ÖZER
22 Mart 2011, 16:10
Mesut isterse 50 kişiyi 5 saniye içinde çalımlasın,benim gözümde asla dünyanın en büyük futbolcusu ve ya sporcusu olamaz...Sporcu ve ya spor adamı dediğin;yaptığı sporun sonuna kadar hakkını vermesinin yanı sıra,kişiliğiyle de örnek olmalıdır.Adı soyadı Türk ismi olan,maç içerisinde pozisyon kaçırdığında Türkçe küfür eden,ancak yine de Almanya millî takımını seçen bir sporcu,benim gözümde Spor Toto 3.Lig takımındaki yedek kaleciden daha iyi bir sporcu değildir.

PepeReina
22 Mart 2011, 21:14

Altına imzamı atarım walla.aynı benim gibi düşünüyorsun :thumbup:

agbon
22 Mart 2011, 21:19
Mesut isterse 50 kişiyi 5 saniye içinde çalımlasın,benim gözümde asla dünyanın en büyük futbolcusu ve ya sporcusu olamaz...Sporcu ve ya spor adamı dediğin;yaptığı sporun sonuna kadar hakkını vermesinin yanı sıra,kişiliğiyle de örnek olmalıdır.Adı soyadı Türk ismi olan,maç içerisinde pozisyon kaçırdığında Türkçe küfür eden,ancak yine de Almanya millî takımını seçen bir sporcu,benim gözümde Spor Toto 3.Lig takımındaki yedek kaleciden daha iyi bir sporcu değildir.

Bence bu çok yanlış bir düşünce adam hayatı boyunca Almanya'da yaşamış daha doğru düzgün Türkçe bilmiyor niye Türkiye'yi tercih etsin adamın kendi hakkı kendi düşüncesi bence o bir Alman ve bu kadar çabuk Real Madrid'e gitmesinin sırrıda Alman milli takımında bizim Arda milli takımda döktürdü de ne oldu artık kabullenin bunu Arda 2008'de gidemedi Mesut tık diye Madrid yolunu tuttu herşey pasaportta bitiyor seçimi kariyeri için en doğru seçim.

karacaoğlu
22 Mart 2011, 21:37
Mesut niye Türkiyeyi seçmedi sizce? Bir düşünün. Türkiyeye gelse 2010 Dünya Kupasında kendini gösteremeyecekti. Gene eleme grubunda zar zor maçlarımızı yenicektik oda kendini gösterme fırsatı bulamayıp Bremende kalacaktı. Buda onun geleceğinde ilerleyemeyeceğini gösteriyor. Şu anda kariyerinde emin adımla tırmanıyor. Gelipte Türk milli takımını seçeceğini sanmam. Mesutun ileride dünyanın en iyi parmakla gösterilen futbolcularından biri olacağına eminim

corohkoy
22 Mart 2011, 23:20
arkadaslar mesut eminim ki bizim milli takımı seçseydi bu tur yorumlar belki daha az olacaktı bir kere mesut cok yetenekli ve gelecegi parlak bir oyuncu kendini geliştirecek yetenekte bir oyuncu bu saydıgım ozellikleri olmasaydı jose morinho tarafından takıma bile alınmazdı bazıları alman milli takımında oynadıgı için alındı diyor evet dogru olabilir belki biz milli takımda oynasa realmadride gidemezdi fakat burda onemli olan futbolcunun profesyonelligi ve potansiyelini geliştire bilmesi mesala örnek vereyim bundan 2 sene önce mesutun ismi yokken arda euro 2008 in yıldız oyuncularından biriyidi ama kendini bırak geliştirmeyi var olan yeteneklerini kaybetti ama musut hep yeteneklerinin üstüne koydu ve kendini çok geliştirdi. Bu şekilde devam ederse ilerde dünyanın en iyi ortasaha oyuncularından biri olur

Big Of Deniz
23 Mart 2011, 01:00
Mesut niye Türkiyeyi seçmedi sizce? Bir düşünün. Türkiyeye gelse 2010 Dünya Kupasında kendini gösteremeyecekti. Gene eleme grubunda zar zor maçlarımızı yenicektik oda kendini gösterme fırsatı bulamayıp Bremende kalacaktı. Buda onun geleceğinde ilerleyemeyeceğini gösteriyor. Şu anda kariyerinde emin adımla tırmanıyor. Gelipte Türk milli takımını seçeceğini sanmam. Mesutun ileride dünyanın en iyi parmakla gösterilen futbolcularından biri olacağına eminim

Altına da imzamı atarım :)
Doğru olan yaklaşımda bu zaten.
Bizim milli takımımızı seçseydi şuanda RMA'da olamıycaktı.
Dünya kupasında kendisini gösteremiyecekti.
Geleceğini düşündü ve en iyisini yaptı.
Fakat bazılarımız çok at gözlü oluyor bu konuda.
Türk milli takımını seçmediği için sevmiyorum onu vs. vs.. gibi saçma iletiler var.
Kendinizi Mesut'un yerine koyun.
Geleceğinizi EN iyi olarak mı yaşamak isterdiniz yoksa sadece Türkiye'de tanınan sırada bi topçu olarak mı ?

Bi arkadaşımızda Ronaldo RMA'yı Mesut'ta C. Ronaldo'yu sırtlıyor demiş çokta doğru söylemiş.
Bence olabilir herhangi bir engel yok.
Yaşıda genç ve gün geçtikçe kendini geliştiriyor.

Butwhoan
23 Mart 2011, 01:22
Bence bu çok yanlış bir düşünce adam hayatı boyunca Almanya'da yaşamış daha doğru düzgün Türkçe bilmiyor niye Türkiye'yi tercih etsin adamın kendi hakkı kendi düşüncesi bence o bir Alman ve bu kadar çabuk Real Madrid'e gitmesinin sırrıda Alman milli takımında bizim Arda milli takımda döktürdü de ne oldu artık kabullenin bunu Arda 2008'de gidemedi Mesut tık diye Madrid yolunu tuttu herşey pasaportta bitiyor seçimi kariyeri için en doğru seçim.

Biz ona " Para için bayrağını satmak " diyoruz kardeşim.
Sıfatının sonuna Türk Asıllı getiren ,
Maçlarda Türkçe Küfür eden ,
Bizden değildir , bizim Özil'i düşündüğümüz kadar davet geldiğinde Türkiye'yi o bile daha fazla düşünmemiştir.Ayrıca iyi oyuncu kendini heryerde kanıtlar o kadar süper oyuncu olsaydı Türkiye'de de farkedilirdi.Fakat ben inanıyorum ki ileride Pasaport sorunu çözülecek işte o zaman dünyayı Türkler yönetecek , zaten Avrupalılarda olmaması için uğraşıyorlar.Son örneğini Euro 2008'de tanıklık ettik.

Fatih_Dlc
23 Mart 2011, 10:25
Peki Mesut Türkiyeyi seçmek istemedi mi?
İstedi ve bunu birkaçkez denedi.
Nasıl mı?
3 büyüklerin hepsine ve birkaç anadolu klübüne denemeye gitti ve çoğu onu izlemeden "çok cılız,bundan topcu olmaz,bir omuzda yerde" dediler.O da mecbur Almanya ya geri döndü.Daha sonra milli takım seçme konusu geldi Mesut için önce Almanyadan teklif geldi Mesut biraz bekledi ancak Türk milli takımından beklenen zamandan daha geç bir zamanda ve gayet ilgisiz bir teklif gelince o da mantıklı olanı ve yıllardır yaşadığı ve daha öncede giydiği Almanya milli takım formasını giydi.

PepeReina
23 Mart 2011, 12:58
Biz ona " Para için bayrağını satmak " diyoruz kardeşim.
Sıfatının sonuna Türk Asıllı getiren ,
Maçlarda Türkçe Küfür eden ,
Bizden değildir , bizim Özil'i düşündüğümüz kadar davet geldiğinde Türkiye'yi o bile daha fazla düşünmemiştir.Ayrıca iyi oyuncu kendini heryerde kanıtlar o kadar süper oyuncu olsaydı Türkiye'de de farkedilirdi.Fakat ben inanıyorum ki ileride Pasaport sorunu çözülecek işte o zaman dünyayı Türkler yönetecek , zaten Avrupalılarda olmaması için uğraşıyorlar.Son örneğini Euro 2008'de tanıklık ettik.

Altına imzamı atarım.Katılıyorum

Kendinizi Mesut'un yerine koyun.
Geleceğinizi EN iyi olarak mı yaşamak isterdiniz yoksa sadece Türkiye'de tanınan sırada bi topçu olarak mı ?

Ben Türkiye'de tanınan sıradan bir futbolcu olmayı yeğlerim.Milli Duygularınız Hiç mi yok aceba dedirtiyor bana bu durumlar?Ben Göğsümde Türk Bayraklı Bir Forma Giyeceğime Neden Alman Forması giyeyim ki.?Tanınmam Türkiye'deki Diğer Futbolcular gibi olurum Daha İyi...

ORDUS
23 Mart 2011, 13:42
Mesut kim ki ?? Bizim TS deki Burak ondan daha iyi

Yusuf[Baba]
23 Mart 2011, 15:03
Hadi ama yapmayın.. Adamın kendi isteği bu bizi ilgilendirmez eğer Türkiye'yi seçmediyse şöyle dememiz gerekir;"Bizi sevmeyeni biz hiç sevmeyiz."

Big Of Deniz
25 Mart 2011, 00:38
Altına imzamı atarım.Katılıyorum

Ben Türkiye'de tanınan sıradan bir futbolcu olmayı yeğlerim.Milli Duygularınız Hiç mi yok aceba dedirtiyor bana bu durumlar?Ben Göğsümde Türk Bayraklı Bir Forma Giyeceğime Neden Alman Forması giyeyim ki.?Tanınmam Türkiye'deki Diğer Futbolcular gibi olurum Daha İyi...

O senin kararın.
Ama o karardan sonra pişman olacağınında altına imzanı atarım ;)
Fatih kardeşim gereken iletiyi bırakmış zaten oraya.
Çok sevdiğiniz Fatih hocanız Mesut'u izlemeye bile zaman ayırmadı. ;)
Mesut'un sonuna kadar destekçisiyim.
Haa ayrıca şöyle bir şey daha vardır. Mesut milli takımımızı seçmediği için herkes ona laf ediyor eee doğru tabii
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş:)

Şunu da belirteyim. Son yazdığım cümleden dolayı bazı tipler beni yanlış anlayabilir.
Mesut şuan da bizim milli takımımızda olsaydı yere göğe sığmıycaktı ama dimi ( Madrid'e transfer olsun ya da olmasın hiç farketmez yapılacak yorumlar şunlardı " adamın kralı bee, nasılda çalım koydu Almanlara ama " cinsinden. ) ?
Bırakın bu işleri bende milli takımımızda oynamasını çok isterdim fakat Fatih hocanız adamı izlemedi bile.
Adamda Almanya'yı seçti. Haklı bence.

h4lukg
25 Mart 2011, 01:53
Hep diyorsunuz Türkiye Milli Takımını seçse 2010 dünya kupasında kendini gösteremeyecekti. Nerden biliyorsunuz. A Milli Takımda tek eksik ofansif orta saha oyuncusu yani forvet arkası. Ardayı sağ Kazımı sola Mesutu forvet arkasına TD: Fatih Terim. Bu takım dünya kupasını bile alırdı. Çok saçma yorum yapıyorsunuz. Neymiş efendim 2010 dünya kupasında kendini gösteremeyecekmiş. Peki soruyorum size 2010 dünya kupasında Mesut Türkiyede olsaydı belkide biz final oynayacaktık nerden biliyorsunuz??? Müneccimmisiniz??? (Belki ırkçılık yapacaklardı bu Türk bunu almayalım diye ama ne olursa olsun o şanlı bayrağın altında oynamak ne büyük bir şereftir...)

PepeReina
01 Mayıs 2011, 00:25
[B]O senin kararın.
Ama o karardan sonra pişman olacağınında altına imzanı atarım ;)
B]
Milli Maçlarda Milli duygular kabarır
Hangimiz Gol yediğimizde koltukları ısırıp
Gol attıgımızda tavana değmiyoruz__?
Gerçek Bir Türk'sen ki yanlıs anlamayın ırkçı deilim(desem yermisiniz ırkcıyım)neyse Milli takımı seçersin.Ama adamı Para hırsı bürümüş.Suanda en kötü futbolcu aylık 100.000 tl maaş alıyorsa neyinize yetmıor diyesim gelior.biz 1000 liralik iş bulamazken?
Mesut iyi olabilir ama gözümde değeri yok.Kalbim Umarım Sakatlanıp futbola veda eder diyor(çokmu acımasızım?)
pişman olmaya gelince;Türkiye milli takımında oynamış ama pişman olmuş kaç futbolcu varki.Hepsinin milli duyguları kabarıyor.Milli Maç benim için savaştır.Düşünün Türkiye için can vermek yerine neden yabancılar için veresinizki.he yabancılar para verio die casuslukmu yapacaksınız ? bugun böyle yapanlar yarın vatanlarını satarlar (kişisel düşüncem) ha hepsini geçdim.kendı ulkemın yanlısını yaptıgım ıcın pısmanlık duymazdım
iyiysede kötuysede benım ulkem.ama pişmanlık duyacagımı sanmıyorum.
aramızda arnavut ve azeri kardeşlerimiz var.bi ayrımcalıgım yok yanlıs anlamasınlar beni.
Cevabım biraz geç geldi.Mesutla pek alakadar olmadıgım için konuya bakmamısdım.
Bu konu böle uzar gider saygılar

JacK
12 Mayıs 2011, 20:07
bence Nuri Sahin Mesut dan dha yetenekli

yüzde 1 milyon katılıyorum :)

Peckle
15 Mayıs 2011, 12:19
Milli Maçlarda Milli duygular kabarır
Hangimiz Gol yediğimizde koltukları ısırıp
Gol attıgımızda tavana değmiyoruz__?
Gerçek Bir Türk'sen ki yanlıs anlamayın ırkçı deilim(desem yermisiniz ırkcıyım)neyse Milli takımı seçersin.Ama adamı Para hırsı bürümüş.Suanda en kötü futbolcu aylık 100.000 tl maaş alıyorsa neyinize yetmıor diyesim gelior.biz 1000 liralik iş bulamazken?

Hayatta hedeflerin bu kadar küçük olacaksa sana hayatta bol şans diliyorum :)
Eğer sen bir futbolcu olup 100.000 lira maaş alıp tanınmamış sıradan bir küçük takım oyuncusu olmayı yeğliyorsan, hayata bakış açını değiştirmeni tavsiye ediyorum sana.
Ayrıca, çoğunuz bunu anlamasa da, yapılan transferlerin milli takımla alakası yok pek. Nuri de gitti Real Madrid'e. Fakat, Nuri Türkiye'de bir takımda oynuyor olsaydı acaba gidebilir miydi? Herkesin bunu sorgulaması gerek bence.