PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milan Baros Galatasaray'da

Ali Ünlü
26 Ağustos 2008, 12:37
http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_1769_028b.jpg

26.08.2008 01:52

Milan Baros Galatasaray'da

Galatasaray, Olympique Lyonnais'un Çek yıldızı Milan Baros'u renklerine bağladı. 3 yıllık anlaşmaya varılan Baros transferini futboldan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel Galatasaray TV'ye açıkladı.Milan Baros, 28 Ağustos 2008 Perşembe günü İstanbul'a gelecek.

Transferi Galatasaray TV’ye değerlendiren yönetim kurulu üyemiz Haldun Üstünel “Öncelikle Galatasaray camiası ve spor kamuoyuyla yeni bir transferi paylaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Yine dünya çapında bir oyuncuyu Türkiye’ye getirerek büyük bir iş yaptığımıza eminiz. Futbol kariyeri belli olan, dünyanın önde gelen bir çok ünlü takımında oynamış Milan Baros artık Galatasaraylı. Kulübüyle bonservis konusunda anlaştık ayrıca kendisiyle de 3 yıllığına anlaşmaya vardık. Tüm imzalar atıldı.. Tam bir ekip çalışması gerçekleştirdik, bu transferde emeği geçen tüm Galatasaraylılara ve camiamıza hayırlı olsun.Galatasaray Türk futbolunun önemli bir markası ve biz de futbolun marka isimlerini camiamıza kazandırmaya devam ediyoruz.”şeklinde konuştu

Haldun Üstünel, Kewell ve De Sanctis’den sonra Baros transferinde de önemli katkısı olduğu yönündeki soruyu ise şöyle yanıtladı “Tabiî ki bu tip transferler uzunca bir süreç alıyor ama biz ekip çalışmasıyla transferi gerçekleştirdik. Bireylere pay biçmeyelim.”

MİLAN BAROS
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1981
Doğum Yeri: Vigantice, Çek Cumhuriyeti
Boy: 184 cm
Pozisyon: Forvet (Striker)
Geldiği Kulüp: Olympique Lyonnais
Kariyeri: 1998-2001 Banik Ostrava (76 maçta 23 gol), 2002-2005 Liverpool (68 maçta 19 gol), 2005-2007 Aston Villa (42 maçta 9 gol), 2007 Olympique Lyonnais (24 maçta 7 gol), 2008 Portsmouıth (Kiralık, 12 maç)

BERKANT
26 Ağustos 2008, 12:47
MUHAHAH cimbomum avrupayı şimdi sallıcak:icon_12::gun_bandana::icon_12: çıldırın çıldırın hahahaha

junate
27 Ağustos 2008, 14:37
Bir zamanlar böyle oyuncular Galatasaray'a gelmez diyen arkadaşlar vardı:) Hayırlı olsun cimboma...

Rafael
27 Ağustos 2008, 16:13
Bir zamanlar böyle oyuncular Galatasaray'a gelmez diyen arkadaşlar vardı:) Hayırlı olsun cimboma...

Doğru deriz sizde alırsınız ama sonra borçları ödeyemeyince para dilenmeye başlarsınız!
Stad'a ve aldığınız oyuncular yüzünden bana kalsa batcaksınız söylerimki böyle giderseniz Milan Baros parasını vermediğiniz için gider!

junate
27 Ağustos 2008, 16:44
Doğru deriz sizde alırsınız ama sonra borçları ödeyemeyince para dilenmeye başlarsınız!
Stad'a ve aldığınız oyuncular yüzünden bana kalsa batcaksınız söylerimki böyle giderseniz Milan Baros parasını vermediğiniz için gider!
:) bence çok hayalperest bir bakış bu ve benzerleri şu an Türkiyede batması en zor kulüplerden biridir Galatasaray, diğer takımlardan çok daha fazla taşınmaz mülkü(çok değerli) vardır, ayrıca para dilenme değil bugün bağış ve yardım(takıma destek) amacıyla her takımda toplanıyor Fb kartları da aynı mahiyettedir:) bu sadece başımızdaki başkandan kaynaklanan talihsizliğimizdir Adnan polat olsa öyle durumlar olmayacağından eminim.Velhasılkelam stada para vermedik toki ile değiş tokuş yaptık buradan para gitmedi ayrıca stad ismini 10 yıllığına sattık ki alınan futbolcuların bonservislerini ve maaşlarını karşılamaya yetecek bir meblağdır:)kimsenin ağzı sulanmasın bu GS batmaz:)

cok fazla uye
27 Ağustos 2008, 20:31
:) bence çok hayalperest bir bakış bu ve benzerleri şu an Türkiyede batması en zor kulüplerden biridir Galatasaray, diğer takımlardan çok daha fazla taşınmaz mülkü(çok değerli) vardır, ayrıca para dilenme değil bugün bağış ve yardım(takıma destek) amacıyla her takımda toplanıyor Fb kartları da aynı mahiyettedir:) bu sadece başımızdaki başkandan kaynaklanan talihsizliğimizdir Adnan polat olsa öyle durumlar olmayacağından eminim.Velhasılkelam stada para vermedik toki ile değiş tokuş yaptık buradan para gitmedi ayrıca stad ismini 10 yıllığına sattık ki alınan futbolcuların bonservislerini ve maaşlarını karşılamaya yetecek bir meblağdır:)kimsenin ağzı sulanmasın bu GS batmaz:)

Baş harfinden son harfine kadar katılıyorum, bravo Junate Abi.
Ayrıca Baros transferine çok sevindim... :icon_12:

aslan28
27 Ağustos 2008, 20:33
Guiza'dan daha iyi ve Türkiye'yi sallayacak bir transfer yapacağız demişlerdi galatasaraylı yöneticiler.hayırlı olsun cimbom'uma.bekle avrupa efsane geri dönüyor.:):)
:icon_12::icon_12::icon_12::icon_12:

cesc
27 Ağustos 2008, 22:09
Valla kıskananlar görünmeye başladı.Msn nemde bir sürü kişi kıskanıyor:).

bulkan
29 Ağustos 2008, 06:51
Hayırlı olsun, çok güzel bir transfer.GS şampiyonlar ligine katılabilse daha güzel olacaktı ama sağlık olsun.Mukavelesi 3 yıllıktı sanırım, inşallah daha uzun süre kalıcı olur, katkı sağlar.

Ali Ünlü
29 Ağustos 2008, 19:40

Dünyaca ünlü yıldızı Türkiye'ye getiren yöneticilere teşekkür etmek yerine onu speküle etmeye çalışmak çok acınacak bir durum. Galatasaray Türkiye'nin en büyük klubü bunu ben değil müzemizdeki kupalar ifade ediyor sadece alınmayan 1 kupa var o da şampiyonlar ligi yeni stadımız da inşa edilince Avrupa Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldıracağımıza inancım tam...
Ayrıca stad TOKİ tarafından yapılan ihale sonucu Eren-Talu Firmalarının verdiği en yüksek fiyatla satılmıştır yani Galatasaray kendi parasıyla stad yaptırmıyor ihaleyi kazanan firma yapıyor ve stad bittikten sonra 4 milyar dolarlık bir gelirle klubün kasası dolacak...

metalik
03 Eylül 2008, 11:19
bu kadar iyi futbolcu aldık ama oyuncuları kullanacak teknik direktor bulamadık...