PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A Milli Futbol Takımımıza Başarılar

BlackCat(v-i-p)
29 Mart 2011, 19:55
Milli takımımızın Avusturya ile bu akşam 20.30'da oynayacağı Euro 2012 A Grubu maçı kadrosu belli oldu.

Millilerimiz sahaya; Volkan, G.Gönül, Servet, Serdar, H.Balta, Selçuk, Hamit, Nuri, Mehmet Ekici, Arda Turan, Burak Yılmaz 11'i ile çıkacak.

Milli takımımıza bu önemli maçta başarılar dileriz.

Fatih_Dlc
29 Mart 2011, 20:06
Umarım gruptan çıkarız.Başarılar takımımıza.

PepeReina
29 Mart 2011, 21:00
tek santrafor burak yılmaz galiba.Umarım başarılı oluruz Keşke santrafor sıkıntımız olmasa...

CurCunaX
29 Mart 2011, 21:05
mehmet ekicinin yerine burağı santrafora da semih olsaydı daha iyi olabilrdi ama hocanın tercihi umarım çıkarız gruplardan haydi TÜRKİYEM!!!

sadullah1148
29 Mart 2011, 21:06
burak hızlı koşan bir oyuncu acaba uzun top veya araya top atıp kaçırtmak gibi mi bir oyun anlayışı ile oynayacak .. ilerde semih ve ya umut girecek

sadullah1148
29 Mart 2011, 21:07
ardayı kenara alıp burak ı sola çekebilir

sadullah1148
29 Mart 2011, 21:09
kazanalım da kim oynarsa oynasınn

agbon
29 Mart 2011, 22:26
Haydi Arda at bir tane daha bitir işlerini artık Arda'nın yeniden doğuşunu izleyeceğiz kalan 8 haftada uçur bizi büyük kaptan

Endless
29 Mart 2011, 22:45
Arda bireysel yeteneğini kullaranak ilk golümüze imza attı. İnşallah devamı gelir.

PepeReina
29 Mart 2011, 23:31
2-0 sonuc yendik.aşık oldum ya oynayışlarını. bu moralle ancak bu kadar iyi oynayabilirdik helal olsun keşke her maç böyle oynasak son zamanlarda gördüğüm en iyi Milli Maçımızdı...ççok heyecanlıydı GOOOOOLLLLLLLLL diye bağırmayı,,,Volkan Penaltıyı kurtartığında Ollllllllllllllllllllllllllllley be die bagırmayı cok özlemişim.Daha nice GOOLL diye bagırmalara inşallah.Bilmeyen olursa die söyleyim goller 28.dk Arda 77.Dk Gökhan Gönül dklar yanlıs olabilir.Mükemmel bir duygu ya :Dinsanın milli duyguları kabarıo :D

Butwhoan
29 Mart 2011, 23:34
2-0 sonuc yendik.aşık oldum ya oynayışlarını. bu moralle ancak bu kadar iyi oynayabilirdik helal olsun keşke her maç böyle oynasak son zamanlarda gördüğüm en iyi Milli Maçımızdı...ççok heyecanlıydı GOOOOOLLLLLLLLL diye bağırmayı,,,Volkan Penaltıyı kurtartığında Ollllllllllllllllllllllllllllley be die bagırmayı cok özlemişim.Daha nice GOOLL diye bagırmalara inşallah.Bilmeyen olursa die söyleyim goller 28.dk Arda 77.Dk Gökhan Gönül dklar yanlıs olabilir.Mükemmel bir duygu ya :Dinsanın milli duyguları kabarıo :D

Açıkcası üzülerek söylüyorum biz vasattık , karşımızdaki takım çok berbattı ayakta duramıyorlardı o yüzden iyi gözükmüş olabiliriz.Takım oyunu açıkcası yoktu bireysel yetenekler Arda , Selçuk , Gökhan Gönül yeteneklerini gösterdi.Bu gün bir Almanya ile karşılaşsaydık 3 tane yerdik.

PepeReina
29 Mart 2011, 23:37
Açıkcası üzülerek söylüyorum biz vasattık , karşımızdaki takım çok berbattı ayakta duramıyorlardı o yüzden iyi gözükmüş olabiliriz.Takım oyunu açıkcası yoktu bireysel yetenekler Arda , Selçuk , Gökhan Gönül yeteneklerini gösterdi.Bu gün bir Almanya ile karşılaşsaydık 3 tane yerdik.

Açıkcası Ben Memnunum hele Servet'e hayraan kaldım.Adam nasıl oynadı öyle ya,,,:thumbup:

Her Maçta Böyle Oynadığımızı bi Düşünsene...
Ama itiraf etmeliyim ki Burak Yılmaz'ın performansı pek begenmedim.Sadece direklik posizyonu var gördüğüme göre...Volkan Arda Selçuk Gökhan Hamit Servet S.Kesimal Hakan Balta Ekici Topuz iyi oynadı Ama Burak VE Nuri'yi beğenmedim...
Kişisel düşüncem budur:drool:

agbon
29 Mart 2011, 23:48
Kesinlikle iyi oynamadık kötüydük bu kadrodaki en yetenekli 2 oyuncunun golleriyle maçı aldık fakat Belçika ile oynamış olsak sonuç çok farklı olurdu.

The Punishe®
30 Mart 2011, 00:00
http://img815.imageshack.us/img815/3026/1301427028turkiyeavustu.jpg (http://img815.imageshack.us/i/1301427028turkiyeavustu.jpg/)

http://img195.imageshack.us/img195/9462/13014263781.jpg (http://img195.imageshack.us/i/13014263781.jpg/)

Yorumsuz.

Peckle
30 Mart 2011, 01:34
Alttaki Sivasspor baya alakasız :D

PepeReina
30 Mart 2011, 13:39
http://img815.imageshack.us/img815/3026/1301427028turkiyeavustu.jpg (http://img815.imageshack.us/i/1301427028turkiyeavustu.jpg/)

http://img195.imageshack.us/img195/9462/13014263781.jpg (http://img195.imageshack.us/i/13014263781.jpg/)

Yorumsuz.

Lig maçlarındada herkes böyle olsa keşke:thumbup:

mcharun
30 Mart 2011, 15:01
Maçın Özeti:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/turkiye--avusturya-macinin-ozeti

Dün iş yoğunluğu nedeniyle maçı izleyemedim, sadece maçın özetini izlemekle yetindim.
Aklımda kalanlar;
-Volkan gerçektende çok kaliteli bir kaleci, daha uzun yıllar FB ve Milli Takıma hizmet edecek kapasitede. Kurtardığı penaltı bizi maçın kalan son 10dk için fazlasıyla rahatlattı, yoksa panik haliyle bir kaza golü daha yiyebilirdik.
-Arda'nın kalitesi tartışılmaz. Geçirdiği uzun sakatlık dönemi sonrası, bu kadar yüksek bir performans göstereceğini tahmin etmiyordum. "Özlediğimiz" Arda'yı izletti bizlere dün akşam. Attığı goldeki zeka ve teknik kapasitesine, vuruştaki inceliğe dikkat çekmek isterim. Bu gol maçın ilk golü olmakla beraber, zaferinde ilk adımıydı.
-Gökhan Gönül her sene üstüne koyarak ilerliyor, tartışmasız şu anda Süper Lig'in en iyi sağ beki. Mücadele ediyor, yorulmuyor, çok iyi alan kapatıp savunma yapıyor, ileri çıkışları çok etkili(attığı güzel golde bunun göstergesi), maçı sonuna kadar bırakmıyor. Önümüzdeki 10 sene, Milli Takımdaki yeri garanti gibi.
-Mehmet Ekici'yi ilk kez izliyorum, fiziği ve top tekniği iyi(çok iyi ortaları vardı). İlerleyen zamanlarda daha da büyük katkı yapabilir.
-Hakan Balta, GSdeki formsuzluğunu hala atlatamamış. Gerçekten çok iyi bir kumaşı var, kaliteli bir oyuncu, ancak çok uzun zamandır formsuz ve bu O'nun kalitesine hiç yakışmıyor. 83.Dkda yaptırdığı penaltı, bizi çok zor duruma sokabilirdi. Zamanlama hatası ve güçsüz olması penaltı olmasına neden oldu.
-Hamit bildiğimiz gibi, mücadeleci yapısı, tecrübesi ve uzaktan attığı sert ve etkili şutlarıyla, bizim için her daim itici bir güç.
-Burak'ı dün akşam çok beğendim, kaçırdığı goller için bir şey demek istemiyorum, heyecanına veriyorum. Ligin 2. yarısının en formda oyuncularından biri Burak. Çok iyi mücadele etmiş, çektiği ilk şutun direkten dönmesi büyük şanssızlık.

Artık önümüzde Haziran ayında oynanacak Belçika maçı var. Bu maç, gruptaki kaderimizi de belli edecek. Belçika şu anda, maç fazlasıyla önümüzde grup ikincisi. Almanya'nın başını alıp gittiği gurubumuzda, 2.lik için en büyük rakibimiz. Rabbim yardımcımız olsun.

..Cihan..
30 Mart 2011, 16:00
Maçın Özeti:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/turkiye--avusturya-macinin-ozeti

Dün iş yoğunluğu nedeniyle maçı izleyemedim, sadece maçın özetini izlemekle yetindim.
Aklımda kalanlar;
-Volkan gerçektende çok kaliteli bir kaleci, daha uzun yıllar FB ve Milli Takıma hizmet edecek kapasitede. Kurtardığı penaltı bizi maçın kalan son 10dk için fazlasıyla rahatlattı, yoksa panik haliyle bir kaza golü daha yiyebilirdik.
-Arda'nın kalitesi tartışılmaz. Geçirdiği uzun sakatlık dönemi sonrası, bu kadar yüksek bir performans göstereceğini tahmin etmiyordum. "Özlediğimiz" Arda'yı izletti bizlere dün akşam. Attığı goldeki zeka ve teknik kapasitesine, vuruştaki inceliğe dikkat çekmek isterim. Bu gol maçın ilk golü olmakla beraber, zaferinde ilk adımıydı.
-Gökhan Gönül her sene üstüne koyarak ilerliyor, tartışmasız şu anda Süper Lig'in en iyi sağ beki. Mücadele ediyor, yorulmuyor, çok iyi alan kapatıp savunma yapıyor, ileri çıkışları çok etkili(attığı güzel golde bunun göstergesi), maçı sonuna kadar bırakmıyor. Önümüzdeki 10 sene, Milli Takımdaki yeri garanti gibi.
-Mehmet Ekici'yi ilk kez izliyorum, fiziği ve top tekniği iyi(çok iyi ortaları vardı). İlerleyen zamanlarda daha da büyük katkı yapabilir.
-Hakan Balta, GSdeki formsuzluğunu hala atlatamamış. Gerçekten çok iyi bir kumaşı var, kaliteli bir oyuncu, ancak çok uzun zamandır formsuz ve bu O'nun kalitesine hiç yakışmıyor. 83.Dkda yaptırdığı penaltı, bizi çok zor duruma sokabilirdi. Zamanlama hatası ve güçsüz olması penaltı olmasına neden oldu.
-Hamit bildiğimiz gibi, mücadeleci yapısı, tecrübesi ve uzaktan attığı sert ve etkili şutlarıyla, bizim için her daim itici bir güç.
-Burak'ı dün akşam çok beğendim, kaçırdığı goller için bir şey demek istemiyorum, heyecanına veriyorum. Ligin 2. yarısının en formda oyuncularından biri Burak. Çok iyi mücadele etmiş, çektiği ilk şutun direkten dönmesi büyük şanssızlık.

Artık önümüzde Haziran ayında oynanacak Belçika maçı var. Bu maç, gruptaki kaderimizi de belli edecek. Belçika şu anda, maç fazlasıyla önümüzde grup ikincisi. Almanya'nın başını alıp gittiği gurubumuzda, 2.lik için en büyük rakibimiz. Rabbim yardımcımız olsun.

Amin

The Punishe®
30 Mart 2011, 16:05
Maçın Adamları Volkan,Gökhan Gönül ve Arda idi.Defansımız başarılıydı diyebilirim.Burak çok yalnız kaldı,hamit ve özellikle Nuri beklediğimiz futbollarından uzak görüntü çizdiler.
Mühim olan kazanmaktı ve bunu başardık.

FreeKiLL
30 Mart 2011, 17:39
İnşallah Bu Başarılı Futbolu Diğer Maçlardada Gösteririz..!

ismetkaraca
30 Mart 2011, 19:46
Maçın Adamları Volkan,Gökhan Gönül ve Arda idi.Defansımız başarılıydı diyebilirim.Burak çok yalnız kaldı,hamit ve özellikle Nuri beklediğimiz futbollarından uzak görüntü çizdiler.
Mühim olan kazanmaktı ve bunu başardık.

Olsun sonuçta yendik ::thumbup:

The Punishe®
30 Mart 2011, 21:09
Olsun sonuçta yendik ::thumbup:

Aksini söylemedim ki. :001_rolleyes:

Sinan ÖZER
30 Mart 2011, 21:43
Rıdvan Dilmen'in de,hem maç içerisinde hem de Fotomaç'taki köşesinde söylediği gibi;istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamamızın en önemli sebebi,Burak gibi koşan bir forvetin arkasında,Hamit,Arda,Selçuk,Nuri,Mehmet gibi ayağına pas isteyen oyuncuların bulunmasıydı.Böyle bir orta saha ve kanat hattına,ilk 11'de Semih'in çıkması,yani aynı onlar gibi fazla hareket etmeyen,ayağına top isteyen bir santraforun oynaması daha doğru olurdu...Volkan'ı da tebrik etmek istiyorum...Bugün bir kez daha gördük ki;Volkan dünyanın en iyi 10-15 kalecisinden biridir...

Will Smith
30 Mart 2011, 22:56
Hamit'in uzaktan attığı şutu(füzesi) gol olsaydı yılın en güzel gollerine aday olurdu heralde.