PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A milli Takım Aday kadrosu...

By Hüry
28 Ağustos 2010, 00:43
A Milli Takım'ın 2012 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ve Belçika ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu ve programı belli oldu.

Milli Takım aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor;

Kaleciler: Hakan Arıkan, Onur Kıvrak, Sinan Bolat

Savunma: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Ömer Erdoğan, Servet Çetin, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Hakan Balta, İsmail Köybaşı

Orta saha: Hamit Altıntop, Kazım Kazım, Mehmet Aurelio, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Nuri şahin, Arda Turan, Özer Hurmacı

Forvet: Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Sercan Yıldırım, Nihat Kahveci, Halil Altıntop

İlk yorumu ben yapayım.Diyorumki bu acaba Hiddink in mi kadrosu? yoksa Oğuz çetininmi.Biz bu hiddink i niye aldık ki anlamıyorum.Kadroda nerde fenerin ölmüş oyuncuları ve galatasarayın formsuz oyuncuları varsa onları almışlar.Nerde Mevlüt, nerde volkan şen ve Necip? Yazık cidden yazık.Bu Türk futbolu nereye gidiyor.Dünkü maçlardan damı ders almadılar anlamıyorum.Galatasarayın elenmesine neden olan Hakan Balta ve Fenerbahçede kovulmaktan beter olan Kazım kadroda ve büyük ihtimalle ilk 11 de.Bursasorlu Volkan şen Beşiktaşın formda genç yıldızı Necip ise onları izliyecek...

cesc
28 Ağustos 2010, 00:59
Volkan Şen yok
Mevlüt yok
Necip yok
Egeme yok
Ceyhun yok
Selçuk inan yok

--------------------

Selçuk var
H.Balta var
Nihat var
Halil Altıntop var.

Hiddink mi ?
Pöff.Oğuz Çetin'in kadrosu.

eagle1903
28 Ağustos 2010, 01:19
Fatih Terim gitti diye seviniyorken bir de bu Oğuz Çetin çıktı.

Açıklanan kadroya bak.Çoğu futbolcu kendi takımında bile 11'e giremiyor.

Yazık vallahi böyle devam ederse Avrupa şampiyonası hayalden öteye gitmez.

bulkan
28 Ağustos 2010, 01:54
Volkan Şen yok
Mevlüt yok
Necip yok
Egeme yok
Ceyhun yok
Selçuk inan yok

--------------------

Selçuk var
H.Balta var
Nihat var
Halil Altıntop var.

Hiddink mi ?
Pöff.Oğuz Çetin'in kadrosu.

Beysim kardeşime katılmakla birlikte, Özer Hurmacı ve İsmail Köybaşı'nın kadroda olmasına sevindim.Çok iyi tercihler bana göre.Şans verilmeli...

sinanert21
28 Ağustos 2010, 01:58
Adam Türkiyeye yeni gelmiş bütün oyuncuları denemesi lazım, ayrıca o 11'e giremeyenler yedektir zaten, kalede Volkan yok çünkü 2-3 hafta sakatlıktan dolayı oynamayacakmış hem bu da bir fırsattır Onur için özellikle A milli takım tecrübesi olur.

efinho58
28 Ağustos 2010, 02:03
Selçuk İnan kadroda Beysim :) Aurelio ve Kazım neden var? İspanya'da Aurelio'nun kaç maçını izlediler de kadroya çağırıyorlar ! Ondan kat kat daha iyi olan Ceyhun Gülselam yok ! Kazım oynamamasına rağmen kadroda, Volkan Şen yok !

Uri BoYKa
28 Ağustos 2010, 04:25
valla ben olsam kadroya ek olarak necip yılmaz ozan ipek volkan şen ve ceyhun erişi alırım hep gençlerle olmaz bu iş ceyhun gibi tecrübeli isimlerde lazım

MrKhAn o7
28 Ağustos 2010, 04:39
Özer Hurmacı'nın kadroya alınmasına çok sevindim.

Ama Mevlüt neden kadroda yok. İlginç. :(