Orijinalini görmek için tıklayınız
:
A Milli Takımımızın ilk 11'i belli oldu
Tataroglu
03 Haziran 2011, 17:26
2012 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki en önemli randevularımızdan biri, bugün Belçika ile deplasmanda yapacağımız maç olacak. Belçika-Türkiye maçı akşam saat 21.45'te başlayacak.
http://media1.ntvspor.net/C/I/147/turkiye_sevinc_600_T86UT.jpg
BELÇİKA - TÜRKİYE
Euro 2012 Grup Eleme Maçı
A Milli Takım NTV ve HD-en'de
3 Haziran Cuma (Bugün)
İŞTE MİLLİ TAKIMIMIZIN İLK 11'İ
Belçika karşısında 11'de maça başlaması beklenen Gökhan Gönül, yaşadığı sakatlık sebebiyle 18 kişilik maç kadrosundan çıkartıldı. Gökhan Gönül'ün yerine Sabri maçta yer alacak.
BELÇİKA: Mignolet, Alderweireld, Var Buyten, Kompany, Vermaelen, Defour, Witsel, Vertonghen, Simons, Hazard, Vossen.
TÜRKİYE: Volkan - Sabri, Servet, Serdar, Çağlar - Selçuk Şahin - Selçuk İnan, Emre - Burak, Arda - Kazım
mcharun
03 Haziran 2011, 17:37
Her ne kadar fanatik bir GSli de olsam, maç klüp maçı değil, milli maç. Bundan dolayı; Çağlar ve Kazım'ın şu 11de olmaması gerektiğini düşünüyorum. Çağlar beğendiğim oyunculardan biri, mücadeleci ve kaliteli bir oyuncu. Ancak sakatlıktan yeni çıktı ve uzun zamandır forma giymiyordu. İnşallah kötü bir oyun çıkarmaz. Kazım için ise yazacak hiçbir şeyim yok. GSye gelmesine de üzülmüştüm, şu maçta 11de olmasına da üzülüyorum..
müslüm05
03 Haziran 2011, 17:49
çağlar yerine İsmail daha iyi olurdu bence
Emre_Özel
03 Haziran 2011, 17:52
Kazım Bu ilk 11 de olmayı hak etmiyor!
Aksakirt
03 Haziran 2011, 17:52
Çaglar konusunda haklısınız.
Gerçekten çok önemli bir maç.Aslında Belçıka'dan daha iyi bir kadroya sahibiz.Bunu bilerek oynamalı ve sahada neler yapmamız gerektigini iyi bilmemiz ve uygulamamız lazım.Umarım kazanan biz oluruz.
Sercan'41
03 Haziran 2011, 18:28
Gökhan çıkarıldı kadrodan Sabri oynıyacak.
Çağlar yerine İsmail oynamalı Burak'ı santrafor oynatıp sağa tarafada Mehmet'i oynatması daha iyi olurdu bence.
Harbiden bu ne Harun abiye katılıyorum sadece 3 takımdan oluşmuş bir milli takım.6 Galatasaray'lı 4 Fenerbahçe'li 1 Trabzonspor'lu.
Tataroglu
03 Haziran 2011, 18:30
Gökhan'ın kadrodan çıkarılması çok kötü oldu.
efinho58
03 Haziran 2011, 18:54
Santraforsuz bir kadroyla çıkıyoruz.Milli takımın defansını ve forvetini Galatasaray oluşturuyor resmen.Galatasaray gibi bi takım için atılan 41 gol çok azdır, yenilen 46 gol fazladır.Nasıl oluyor da defans ve forvet bu oyunculardan oluşuyor.
manisa451907
03 Haziran 2011, 20:26
Bence bu işte Hiddink'in kurnazlığı var. Federasyon Chelsea ile görüşmesine izin vermediği için ********liğine yapıyor bunu !
mcharun
04 Haziran 2011, 09:04
Çağlar konusunda yanılmadım, ilk golü nasıl yediğimiz apaçık ortada.
Rıdvan maç boyunca Kazım çok iyi oynuyor dedi, neresi iyi oynuyor biri bana açıklasın lütfen?
Maçın en iyi oyuncuları Arda, Emre ve Burak idi, diğerleri vasatı aşamadı..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.