Mr.Cem
19 Ocak 2012, 02:32
Selamün aleyküm arkadaşlar kendimi sizlere tanıtmak isterim Mr.Cem profil isimli yeni üyeyim adım Cem Eriş bursalıyım ve bursada yaşıyorum yaşım 25 fenerbahçeliyimdir pes serisiyle biraz geç tanıştım 20009 serisiyle ondan önce fifa oynardım ne yalan söyleyim pes oyununa hiç dikkat etmemiştim benim için sadece fifa vardı zaten öyle oyunlarla pek ilgim olmazdı 2009 serisi ilgimi çekti baktım grafikleri güzel oyuncu yüzleri fifaya oranla daha gerçekçi oynayış tarzı iyi bende artık pes oynamaya karar verdim ve son 3-4 yıldır pes oynuyorum neyse biraz kendimden bahsedeyim dedğimim gibi 25 yaşındayım ve bursada yaşıyorum sıcak kanlı biriyimdir insanlara yardımcı olmayı severim turkcespiker.com'lada yeni tanıştım aslında öylesine arada bir yamalar indirmek için üye olmuştum ama baktım büyük bir site herkez burda benim neyim eksik dedim ve bende artık aktif olarak sitede olmaya karar verdim yama yapımı konusunda ilgim olmaya başladı genel olarak yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum öyleki pes 2012'yi bile hiç oynayamadım daha bir maç bile yapmadım kafam devamlı yama yapımında işallah burda güzel,huzurlu ve dostça arkadaşça bir ortam kurarız arkadaşlar hepinize iyi forumlar diliyorum...