Orijinalini görmek için tıklayınız
:
MSN için bir sorun
Matthaus
15 Ekim 2009, 22:38
arkadaşlar ben msn açamıyorum dün akşamdan beri baglanmıyor sorun giderdede anahtar baglantı noktaları hatası veriyor ne yapmam lazım bu hatayı gidermem lazım şimdiden yardım edecek arkadaşlara teşekkür ederim
-YaLan-
15 Ekim 2009, 22:40
.....
1 - bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
2 - explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar)
Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
3 - MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection,"
ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
4 - explorerın ayarlarındaki advantage seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantage (gelişmiş) sekmesindeki
security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
5 - sonrada msn messengerınızı tamamen kapatın.system treydende kaldırın.tamamen kapalı olsun.offline konumunda
dahi kalmamalı.daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın.her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir.işleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun
Matthaus
15 Ekim 2009, 22:57
kardeş ben firefox kullanıyorum
" söyle diyim benim internet tarayıım firefox explorerde var pcde ama o tarayıcım degil şimdi hem explorere giremiyorum hemde msn de o hatayı alıyorum ben diyorumki bende İE7 var İE8 kursam bu hata giderilirmi şu an explorerden internetede baglanamıyorum sade firefoxdan girebiliyorum
-YaLan-
15 Ekim 2009, 23:05
O adımı atlayabilirsin
junate
16 Ekim 2009, 01:35
kardeş ben firefox kullanıyorum
" söyle diyim benim internet tarayıım firefox explorerde var pcde ama o tarayıcım degil şimdi hem explorere giremiyorum hemde msn de o hatayı alıyorum ben diyorumki bende İE7 var İE8 kursam bu hata giderilirmi şu an explorerden internetede baglanamıyorum sade firefoxdan girebiliyorum
Hata kodu veya ismi var mı peki?
SpymasteR
16 Ekim 2009, 02:54
Anahtar bağlantı noktaları genelde firewall la ilgilidir.Ama tabi bununla kalmamaklada yükümlüdür o sorun ilk nedenlerinden bir tanesidir firewall
Matthaus
16 Ekim 2009, 13:40
ben daha bu sorunu gideremedim ben size detaylı anlatım siz ne yapacagım hakkında bilgilendirin öncelikle bende İE7 yüklü Msn 9 yüklü birde yalnız geçenlerde bir flash bellekten virüs girdi pcye ve benim leptopa virüs girdimi direk system 32 dosyasının içine sızıyor explorer ayarlarını bozuyor ne explorere nede msn girebiliyorum msn de anahtar baglantı noktaları hatası alıyorum dosyayı silmeseydim bir şey olmazdı ama sildik bir defa şimdi bu sorunu nasıl düzeltebilirim onu söyleyin ben diyorumki İE7 yenidenmi yükleyim
-YaLan-
16 Ekim 2009, 14:22
I.Explorer ile msnin ne alakası var anlamadım..
Sorun Gider bölümüne gelmeden önce bir hata kodu vermesi lazım onu buraya yazarsan yardımcı olabiliriz..
Matthaus
16 Ekim 2009, 14:54
WINDOWS Live Messenger oturumunuzu açamıyoruz.
Hizmet geçiçi olarak kullanılamadıgından Wındows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Sorunu gidermeye çalışmak için Lütfen sorun gideri tıkladın
"işte bunumu diyon sorun gider bölümüne gelmeden önce bu hata kodu var"
WINDOWS Live Messenger oturumunuzu açamıyoruz.
Hizmet geçiçi olarak kullanılamadıgından Wındows Live Messenger oturumu açılamadı.Lütfen daha sonra yeniden deneyin.
Sorunu gidermeye çalışmak için Lütfen sorun gideri tıkladın
"işte bunumu diyon sorun gider bölümüne gelmeden önce bu hata kodu var"
pc güncelleştirmelerinin tam olduğundan emin olun.. daha sonra live messenger ı kaldırıp tekrar kurun..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.