Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Nedir bu Daum'dan çektiğimiz ( 2 ) ?
ColdFear
21 Eylül 2009, 19:23
Dünkü futboldan kim memnun ? Hiçkimse. Adam hala " Siz ne zaman 6'da 6'yı gördünüz ? " diyor. Arkadaş bi Barça'ya bak. Adamlar harika oynayarak puanları silip süpürüyor. Biz şansa gidiyoruz. Bi ayağımız hep çukurda. Sen geçen maç rezil oynayan Vederson'u yine oynatırsan, o ahlaksız, artist, gereksiz futbolcu : Kazım'ı oynatırsan + Topuz'u saçma sapan bi yerde oynatırsan olacağı bu. Kazım'ın yerine Topuz'u oynatıp, ortadada Semih'i oynatsana. Şimdi diyeceksiniz "Semih'in ortada ne işi var ?" Semih iyi pas atıyor mu ? Atıyor. Sürekli koşup, pres yapıyor mu ? Yapıyor. İleriye doğru sürekli çıkar mı ? Adam zaten ileriye yönelik bi oyuncu çıkar. Savunmaya yardım eder mi ? Koşup, pres yaparsa eder. Yok Semih'i oynatmaz. Adam takıntılı, Özer'i yedeklere bile almamış. Gidip anca 3. ligte oynayacak Devid'i almış. Güiza meselesi artık bıktım Güiza balonunu konuşmaktan. Adam her maç rezil oynuyor. Arada 1,2 gol atıyo şansa. Hemen "OOOO KRAL GÜİZA" oluyor. Adam sözde kaleciyi strese sokmak için pres yapacak. Ceza sahası yayının ordan bi paralel koşu yapıyor o kadar. Semih dün adamın üstüne koştu, kaleci korkup taça attı. Pres dediğin böyle yapılır. İyi oynayan futbolculara gelirse. Bilica ile Gökhan haricinde hiç kimse iyi oynamadı. Bilica çok yerinde müdahaleler yaptı. Gökhan'da ileriye çok fazla yardım etti. Her yaptığı orta çok güzeldi, ama ceza sahasında balon olunca hiç biri gol olmaz tabii. Şimdi bakın ne diyeceğim. Daum'un oynattığı tüm oyuncular herhafta banko oynuyor. GS-BJK maçında GS'ın ilk 18'ne bir bakın. Birde Pan-GS maçında ilk 11'e bakın. Bazıları ilk 18'de bile değilken, Avrupa maçında oynadı. Bizim Daum'un ödü bi yerine kaçıyor yedekleri sokacak diye. Ezeli rakibimiz ise Avrupa'da yedeklerin yedekleriyle oynuyor. Artık diyecek birşey yok, Dauma hala iyi diyenlerinde futboldan anlamadıklarını düşünüyorum. Şimdilik benden bu kadar...
pes-in kralı
21 Eylül 2009, 19:29
arkadaşım böyle bir konu daha açmıştın kavga çıkmıştı ayrıca oyundan ben memnunum allahaşkına dün fenerbahçe son vuruşları iyi yapsa maç 1-0 değil 6-0 sıfır biticekti ne yapsın adamlar bir hafta da 3 maç yapıyolar zor bir iş fenerbahçe yıprandı bu yoğun maç temposunda yıprandı santos milli takımda bir şili ye git gel bir arjantin e zaten bi de savunmada oynuyor e ne yapsın demişsin ki gs yedekler le oyunyor oynası ne olacak? fenerbahçe şu an çok bile dayandı arkadaşım eğer üst üste maç kaybetmeye başlarsa görürsün şu an fener kesinlikle muhteşem bu yoğun maç temposunda beşiktaşı görüyorsun adamlar sadece lig maçı oynadıkları halde 11. sıradalar fenerbahçeye bir bak kaç maç yaptı ve şu an lider. fenerbahçe çok bile dayandı emin ol fenerin yerinde beşiktaş trabzon ya da sivas olsa ligde son sıradalardı gerçi sivas son sırada
Buff R+
21 Eylül 2009, 19:32
Daum haklı bence en son 6 da 6 yı 45 sene önce yaptık;) Ayrıca Daum Kazım' a bir uyarı yaptı diye tüm taarftarlar Kazım' dan nefret ediyor:glare: Birde Guiza' ya kötü diyorsunuz. Guzia ya kötü diyener maçı %100 izlemeyen kişilerdir. Tekrar izlemelerini tavisye ederim o zaman Guiza' nın maçın en çok pozisyona giren oyuncu olduklarını belki görebilirler:sleep:
ColdFear
21 Eylül 2009, 19:39
arkadaşım böyle bir konu daha açmıştın kavga çıkmıştı ayrıca oyundan ben memnunum allahaşkına dün fenerbahçe son vuruşları iyi yapsa maç 1-0 değil 6-0 sıfır biticekti ne yapsın adamlar bir hafta da 3 maç yapıyolar zor bir iş fenerbahçe yıprandı bu yoğun maç temposunda yıprandı santos milli takımda bir şili ye git gel bir arjantin e zaten bi de savunmada oynuyor e ne yapsın demişsin ki gs yedekler le oyunyor oynası ne olacak? fenerbahçe şu an çok bile dayandı arkadaşım eğer üst üste maç kaybetmeye başlarsa görürsün şu an fener kesinlikle muhteşem bu yoğun maç temposunda beşiktaşı görüyorsun adamlar sadece lig maçı oynadıkları halde 11. sıradalar fenerbahçeye bir bak kaç maç yaptı ve şu an lider. fenerbahçe çok bile dayandı emin ol fenerin yerinde beşiktaş trabzon ya da sivas olsa ligde son sıradalardı gerçi sivas son sırada
Beşiktaş haketti zaten. Şansa bala şampiyon oldular. Zaten Denizli'den medet ummaları yanlış. O adamdan bi ... olmaz. Bak Santos oraya buraya gitti diyorsun, adam dinlendirmiyor. O yüzden hiçbir şey yapamıyor.
Daum haklı bence en son 6 da 6 yı 45 sene önce yaptık;) Ayrıca Daum Kazım' a bir uyarı yaptı diye tüm taarftarlar Kazım' dan nefret ediyor:glare: Birde Guiza' ya kötü diyorsunuz. Guzia ya kötü diyener maçı %100 izlemeyen kişilerdir. Tekrar izlemelerini tavisye ederim o zaman Guiza' nın maçın en çok pozisyona giren oyuncu olduklarını belki görebilirler:sleep:
Maçı izledim merak etme. Güiza pozisyona girmekten çok, pozisyonları yedi. Maç boyunca yaptığı tek şey 11 kişiyi tamamlamaktı.
Asil_FB'li
21 Eylül 2009, 19:52
Doğru söylüyorsun Güiza bazen sahada hiç yok şu gerçek ki Alex olmazsa Güiza'ya pas gelmiyor.Daum Güiza yerine Semih'i ilk 11'de oynatsa maçın skoru daha farklı olabilirdi
Matias
21 Eylül 2009, 20:04
Şimdi diyeceksiniz "Semih'in ortada ne işi var ?" Semih iyi pas atıyor mu ? Atıyor. Sürekli koşup, pres yapıyor mu ? Yapıyor. İleriye doğru sürekli çıkar mı ? Adam zaten ileriye yönelik bi oyuncu çıkar. Savunmaya yardım eder mi ? Koşup, pres yaparsa eder. Yok Semih'i oynatmaz.
Sen bunları Semih 'e sorsana o yaparmı?.. Bir futbolcu 5-10 mevkide oynamaz.. Yanlış bir yorum yapmışsın bana göre..
Beşiktaş haketti zaten. Şansa bala şampiyon oldular. Zaten Denizli'den medet ummaları yanlış. O adamdan bi ... olmaz. Bak Santos oraya buraya gitti diyorsun, adam dinlendirmiyor. O yüzden hiçbir şey yapamıyor
Beşiktaş şansa bala şampiyon oldu dimi..
fenerbahçe şansa yenildi tüm maçları,
galatasaray şansa yenildi tüm maçları,
sivas şansa yenildi tüm maçları,
tranzon şansa yenildi tüm maçları ve Beşiktaş şansa bala şampiyon oldu haklısın..Böyle bi şans zaten 10 yılda bir vuruyo Beşiktaş' ıma!..
*YuSuFBuLDu*
21 Eylül 2009, 20:18
Geçen sene Fenerbahçe ilk 6 maçta 4 mağlubiyet aldı.Bu seneki Fenerbahçe 6 maçta 6 galibiyet aldı farkı anladınız heralde.
Daum dünki röportajda dediki ; ' En son ne zaman 6 haftada 6 galibiyet alındı ? '
Cevap ; 40-45 yıl önce.:)
Daum'a gene sordular ; ' Bu takım ne zaman hazır olur ? '
Cevap ; 2 yıl sonra.:)
Daum bu durumdan memnunsa bize birşey demek düşmez.
Gol atti mi peki ? Bir forvetin isi gol atmaktir.Asist yapmaktir.
highclass
06 Ekim 2009, 16:38
Beşiktaş şansa bala şampiyon oldu dimi..
fenerbahçe şansa yenildi tüm maçları,
galatasaray şansa yenildi tüm maçları,
sivas şansa yenildi tüm maçları,
tranzon şansa yenildi tüm maçları ve Beşiktaş şansa bala şampiyon oldu haklısın..Böyle bi şans zaten 10 yılda bir vuruyo Beşiktaş' ıma!..
Fenerbahçe ve galatasarayın geçen seneki durumu belli...
zaten beşiktaşa başka rakip ocak takım kalmamıştı geçen sene
junate
06 Ekim 2009, 18:16
Guiza'nın en çok pozisyona girmesi onu iyi yapar mı:) defans oyuncusu mu bu o kadar pozisyona girip atamıyorsa hala da iyi deniyorsa ben de şunu söylerim " No commenté"
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.