PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nedir bu Daum'dan çektiğimiz ? ( Kendi düşüncem )

ColdFear
14 Eylül 2009, 11:41
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5648/8805648.jpg

Dünkü maçın ilk 11'ine bir bakın.
Volkan,Gökhan,Lugano,Bilica,Kazım,Baroni,Mehmet,Ve derson,Alex,Güiza
Şimdi sonradan giren oyunculara bakın.
Santos,Selçuk,Devid
Şimdi sayın girenlerle birlikte kaç Türk asıllı futbolcu var. 1 Gökhan, 2 Mehmet, 3 Selçuk, 4 Volkan . Yedeklerde oyuna giren Devid'den katkat daha iyi olan SEMİH var ! Sen ne o futbolcu bile sayılmayacak adamı alıyorsun oyuna ? Vederson kötü oynarken, Carlos'u çıkarıp gitti full ilk 11 oynayan ( milli + lig ) Santos'u aldı. Adam zaten yorgun, ne alıyorsun ? Alsana Özeri ! Adam kaç maçtır bekliyor ! Adam resmen Türk oyuncu düşmanı. Selçuk'a gelirsek. Selçuk'u neden aldı hala anlayabilmiş değilim. Topuz ikinci yarı ( ilk yarı pek iyi oynamadı ) daha iyi oynadı ve yorgunda gözükmüyordu, + Selçuk'un ofansif bir özelliği mi varda sen ileriye top taşıyacak bir şekilde oynatıyorsun. Topuz ne milli maçta oynadı, ne de normal lig maçlarında. Yani dinlenik, ne oynatmıyorsun adamı ? Gol attı ya Alex yine kral oldu. Heralde lig sonuna kadar banko 11'de oynatacak ! Güiza herzaman ki gibi rezil oynadı, dokunup pas vereceği yerde ( Santos'un pozisyonu ), adam resmen şut çekercesine pas attı. Adam'ın atacağı tek yer var ( sağ köşe ), gidiyor topuk bölümüyle topa vuruyor ! Lugano zaten ayrı bi vaka. Onuda futbolcu diye oynatıyor. Bilica'dan biraz ders alsın ve ya Gökhandan : savunmadan nasıl top çıkartılır. Adam topu kaldırdı rövoşatayla yolladı. Geçen maçlardan birindede Gökhan yaptı. Dün oynanan futbola gelirsek. Ne iyi ne kötü. Ama derbide olmayan şey yani mücadele vardı. Koşuldu, pres yapıldı vs vs. Daum yerine başka biri olsaydı ( Aragones gibi futboldan bi gram bişi anlamıyanlar değil ), şimdi bunları yazıyor olmazdım. Ah unutmadan hakemi değerlendireyim. Artık hakemliği bakkaldan mı almış ne ? Lugano'nun pozisyonunda bir tek Lugano'ya kart gösterdi. :S Volkan'dan çıkan ve yarım metre dışarda olan topa Lugano dokundu diye korner verdi :S. Alex ve Güiza yoktan yere kart gördü. Daha sürüyle hatası vardı, zaten izleyenlerde görmüştür...

-YaLan-
14 Eylül 2009, 12:52
Bence GS yönetiminin geçen sene yaptığı hatayı bu sene FB yaptı,bu kadroya bu hoca yakışmıyor.

ColdFear
14 Eylül 2009, 18:42
Önceki sene sizin ne yapmaya çalıştığınızı hiç anlamadım. Skibbe, Bülent :S. Hürriyet'te gördüm Daum, Uğur'a "Kendini toparla, yoksa ilk 18'e bile giremezsin." demiş. E adamı hiç oynatmıyorsun ki ! Hadi diyelim bunu antremandaki performansına için söyledi. E Alex, Özer'e "İyi oyuncu." vs. bişeyler dedi, + bir kaç yerde gördüm "Antremanlarda estiriyor" vs. yazıyordu. E o zaman niye Özer'i oynatmıyor hiç. Yani Uğur'a iyi oynarsan alırım gibisinden birşey demiş, ama Özer iyi oynamasına rağmen almıyor.

Mert Çelik
14 Eylül 2009, 18:47
Alex ve Güiza yoktan yere kart gördü.

yoktan yere mi? :)

ColdFear
14 Eylül 2009, 18:49
Alex'in pozisyonu faul müydü ? Hayır, hakem faul çaldı, çıldırdılar.

pes-in kralı
14 Eylül 2009, 18:53
burda herkes bir şey söylüyor tamam herkesin düşüncesine saygı duymak lazım ama biraz kendinizi daum'un yerine koyun bu sene ve ilerleyen senelerde başarı istiyor önceden yapamadıklarını şimdi yapmak istiyor coldfear demişki ilk mesajında kötü oynayan vederson varken neden carlosu çıkarıyorsun ama vederson zaten fazla forma şansı bulamıyor ben maçı izledim ilk yarıda orta sahadayken kötüydü, ama ikinci yarı defansa geçince düzelme gösterdi gelelim uğur'a. şimdi uğurun geçen sene yaptıklarını biliyoruz. sürekli çalım atmaya çalışıp top kaybediyordu. sion maçında da taraftara saç baş yoldurmadı mı? böyle bir oyuncuyu hoca neden oynatsın ki ama şöyle bir durum olursa uğur aklını başına alır da hocadan bir kere forma isteyip oynayıp formanın hakkını verirse tamam. gelelim özere bence şu an tam hazır değil. iki en fazla üç hafta sonra o da oynamaya başlayacaktır. (her insan hata yapar)'bu daum içinde geçerli:)

herobjk
14 Eylül 2009, 19:18
Keşke Aragones kalsaydı.

Buff R+
14 Eylül 2009, 19:22
Keşke Aragones kalsaydı.

Tüm Galatasaray ve Beşiktaş' lılar nedense böyle diyor. Acaba bu sene Fenerbahçemden korkuyorlar mı:D

herobjk
14 Eylül 2009, 19:24
Tüm Galatasaray ve Beşiktaş' lılar nedense böyle diyor. Acaba bu sene Fenerbahçemden korkuyorlar mı:D

Demek istediğim Daum gibi bir kurt hocayı bile beğenmiyorsunuz.Bence Türkiye'deki en iyi td o.

Sedat_60
14 Eylül 2009, 19:27
Daum'u beğenmemenizin nedeni ligde 5/5 yapması mı ?..

pes-in kralı
14 Eylül 2009, 19:30
kesinlikle sedata katılıyorum

Sedat_60
14 Eylül 2009, 19:42
Rijkaard ile ismini hatırlayamadığım İspanya milli takım direktörü aynıdır :)
Rijkaard Barcelona ' da kendi oynayan takımın teknik direktörlüğünü yapmıştır ve Rijkaard'ın Galatasaray'a geldiği dönemde avrupada birçok büyük takım teknik direktör arıyordu ve hiçbirinin mi Rijkaard gelmedi ? Bu sözlerimden kötü direktör olduğunu düşündüğüm gibi birşey algılanmasın tabi ki kaliteli bir teknik direktördür..

Sedat_60
14 Eylül 2009, 20:04
GEREKSİZ BİR MESAJ DAHA ATILIRSA KONU KAPATILACAK !..

highclass
29 Eylül 2009, 20:52
Daum'u beğenmemenizin nedeni ligde 5/5 yapması mı ?..

Bu arada 8/8 oldu :001_cool:

junate
03 Ekim 2009, 11:33
Şöyle söyliyim Daum FB için yeterli değil hiçbir zamanbelki 34/34 yapabilecek kadar kurt bir hoca Daum ama avrupada da tam zıttı çok başarısız yani Zico+Daum olsa biri avrupa biri lig harika olurdu:) Daum FB ye süper top mu oynatıyor o da hayır güvendiği 1-2 futbolcu üzerinden haftayı 3 puanla kurtarmaya çalışıyor bu adam hep böyle TSL şampiyonu olursa FB şaşırmam ama avrupada da hiçbişey beklemem bu adamdan...

highclass
03 Ekim 2009, 15:58
Şöyle söyliyim Daum FB için yeterli değil hiçbir zamanbelki 34/34 yapabilecek kadar kurt bir hoca Daum ama avrupada da tam zıttı çok başarısız yani Zico+Daum olsa biri avrupa biri lig harika olurdu:) Daum FB ye süper top mu oynatıyor o da hayır güvendiği 1-2 futbolcu üzerinden haftayı 3 puanla kurtarmaya çalışıyor bu adam hep böyle TSL şampiyonu olursa FB şaşırmam ama avrupada da hiçbişey beklemem bu adamdan...

harfi harfine katılıyorum

junate
03 Ekim 2009, 19:25
harfi harfine katılıyorum

Teşekkür ederim:9 Özer'i galiba risk almamak için oynatmıyor ama bi 45 dk oynasa çok risk olmaz niye denemiyor anlamıyorum taş olsa sezon başından beri yontulurdu hazır değil denmesi mazeret olmaz...:)

highclass
03 Ekim 2009, 21:27
Teşekkür ederim:9 Özer'i galiba risk almamak için oynatmıyor ama bi 45 dk oynasa çok risk olmaz niye denemiyor anlamıyorum taş olsa sezon başından beri yontulurdu hazır değil denmesi mazeret olmaz...:)

buna da harfi harfine katılıyorum :)

ALFAMERT
24 Ekim 2009, 20:10
çok haklısın kardeşim daum deyil Zico yu Geri İstiyoruz !!!!!!