Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Nikinizin Anlamı Yada Hikayesi
mr_nem
20 Mart 2008, 21:49
nickimin hikayesini okurken çoğunuz saçma bulacaksınız biliyorum çünkü bende saçma buluyorum hikayesini ama nickimi seviyorum neyse uzatmadan hikayeye geçeyim:D...
matrıx filminin ilk çıktığı yıl o zaman filmin ana karakteri Neo'dan acayip derecede etkilenmişim her girdiğim oyuna admı Neo olarak giriyorum neyse bir gün colin mcrally girerken isim yazdığımız yere gene neo yazıyorum zannederken nem yazmışım yarışın ortasında bir baktım nem yazıyor o an dedim ki benim nickim nem olsun sonra düşündüm nem tek başına çok sade duruyo dedim şunun başına mr ekleyeyimde janjanlı olsun o günden bu güne nickim mr_nem...
okuyan okumayan herkese teşekkürler...
fbrarsenal18
20 Mart 2008, 21:51
Gerçekten ilginç...Bir kaza sonucu ortaya çıkan bir nick:)
Big Of Deniz
20 Mart 2008, 21:51
hikayesine saçma demiyelimde siz bunu yanlışlıkla yaratmışsınız:D..
junate
20 Mart 2008, 21:54
Bir matrix hayranı daha, ben de gayet etkilenmiştim ama nicklerim alakalı değil...
bulkan
21 Mart 2008, 07:24
Aslında saçma gelmedi bana.Güzel bir rastlantıyla kendine uygun hissettiğin kullanıcı adını bulmuşsun..
Mesela ben hiç farklı takma isim kullanmam.Hep bulkan veya bulkane dir.Mümkünü yok başka kullanamam.:)
Değişik nickler kullanılır ama bazen öyle nick kullananlar var ki şaşıyorum.Böyle bir acayip, karışık..Üşenmeyip garip, değişik nickler kullanıyorlar :)
Blue&Typhoon
21 Mart 2008, 10:56
değişik bi şekilde bulmuşsun kullanıcı adını ama yakışıyoda :)
acaba lewi abinin ki ne hep merak etmişimdir
anlam veremedim de:)(oda filmden falan mı acaba?)
metin_99
21 Mart 2008, 14:30
benimkisi de biraz tuhaf...benim ilk msn im [ interneti yeni almıştık bayaa bi eski yani ve o msn im hacklendi] metin_gs_99 du...genelde herkes buna benzer msn ler alır ama benim ilk msn im olduğu için aklıma da başka bişey gelmedi...neyse işte...ondan sonra bi gün rastlantı eseri T.S.C çıktı karşıma...siteyi biraz dolaştım ve üye olmaya kara verdim...kullanıcı adı olarak ne yazarsam yazayım hata veriyodu...[bende hata verdiğini fark etmemiştim üyelik gerçekleştikten sonra anladım işin aslını :)] msn den arkadaşa söyledim böyle böyle diye...beni üye yapar mısın dedim...ondan sonra msn deki gs yi kaldırıp metin_99 yapmış üyelik adımı :) o gün bugündür bende çoğu sitede bu nicki kullanıyorum... :)
BlackCat(v-i-p)
21 Mart 2008, 14:45
Black Cat(v-i-p)
Hepinizin bildiği üzere "karakedi" demek.Nikimin çok özel bir hikayesi olmasada şunu söyleyebilirim.Birçoğu karakedilerin uğursuz olduğuna inanır.Ben kedileri çok severim ve hiç bir uğursuzluklarını görmedim.Ayrıca bende kimseye uğursuzluk getirmemişimdir.:)..evimde 2 tane kedim var ..gerçi hiçbiri kara değil ama olsun..:)
Sonunda ki (v-i-p) Very Importent Person ,yani çok önemli kişi demek.Nikimi aldığım yıllarda çok kendini beğenmiş biriymişim demekki:)
kaankaplan
21 Mart 2008, 16:33
benım nıckımde herzaman aynıdır ilk öncelerı kaank9 du anlamı adım + her oynadığım takımda 9 numaralı forma gıymemdı
ben deısıklık olsun dıe kaankaplan adım soyadım olarak yaptım
lewi wills
21 Mart 2008, 16:40
değişik bi şekilde bulmuşsun kullanıcı adını ama yakışıyoda :)
acaba lewi abinin ki ne hep merak etmişimdir
anlam veremedim de:)(oda filmden falan mı acaba?)
Taaa çok öncelere dayanır msn nedir bilmediğimiz dönemlerde herkes Mırc da takılıo tabi biz eksik kalırmıyız bizde oralardayız arkdaşlar arkadaş bi yerden duymuş rusca mı polon mı ne hatırlamıyorum guzel bişi wills die başınada başka bişi koyup sonuna wills eklemişti sonra sende sonuna willsli bişi yap dedi benimde aklıma uygun olarak lewi geldi ve ogunden bu yana lewi wills olarak devam ediyo.. Başka sitelerde lewi wills olarak görursenız o benımdır başka sitelerde de hep bu isim vardır mırc da lewiwillsim ama artık mırc kullanmıyom ne gunlerdi o gunler beyaaa:D
fbrarsenal18
21 Mart 2008, 17:24
benim nickim aslında iki anlamı var.Birincisi fbr olarak bir parça alırsak Fabregas'ı çok
sevdiğim için fbr diye kendimce bir kısaltma yaptım.diğeri fb(Fenerbahçe) ve Arsenalden oluşuyor.Herkes bana o r nin nerden karıştığını soruyor.İlk başta karışıklık yok dedim ama Fenerbahçe ve Arsenal anlamını keşfedince,r oraya yanlışlıkla karışmış gibi göründü.:)
PESSOCCER1903
21 Mart 2008, 18:34
Benim nickim aslnda bu değildi " KhaBaRey " Nasılmı oluştu :D
VALLA Ozamanlar internete pek girmiyordum oyun oyun oyun du derdim..Oyunlarda nick isterdi ne olsun gibisinden.. Bende Memati felan koyardım :D :p Neyse Birgün bana ait olsun dedim:D Ve o günde oldu...Akşam WWE Smackdown[Amerikan Güreşi] Vardı . Bende izlerim:D. Ve orda "Khali , Rey , BATİSTA" Vardı en sevdiğim adamlardı nerdeyse... Ve böle işte:D
PesSocer1903 ise anlamsız... Değiştirilse olur "KhaBaRey" diye
Big Of Deniz
21 Mart 2008, 20:00
Big_Of_Deniz
Benim nikiminde değişik bir hikayesi yok...ama ben genede yazayım dedim...Bilgisayar diyince aklıma Fıfa,Counter Strike gibi oyunlar gelirdi aklıma:)..Arkadaşlarımın çoğundada MSN vardı...Bana msn açmak için oturduğumuz yerde metin arkadaşıma söyledim..(sitedeki metin değil)...Sonrasında internet cafeye gittiğimizde msn adresin ne olsun diye bana sordu düşündük düşündük...Metin bir GSli olmasına rağmen "anti_gs_deniz@hotmail.com" böyle bir adres önerdi:)..sonrada aç bakalım dedim..bu msni çaldılar:D..sonra bir daha metin'le gittik bu seferde düşündük düşündük.."Big_Of_Deniz" olsun dedi yani büyük deniz:D..o günden beri nerede olursam olayım nikim hep Big_Of_Deniz:)..telefonda blutuoth (yazılışını unuttumda:)) ismim bile Big_Of_Deniz:):.saçma gibi bir hikaye ama olsun yazayım dedim:)...
starrose
21 Mart 2008, 20:30
Eski kız arkadaşımın nicki "Starrose" bende hep bunu kullanıyorum.. Eski günler hatrına :) Alışkanlıkta oldu.. ahh ahh :)
tugaydogan
21 Mart 2008, 21:48
benimki çok yaratıcı adım ve soyadım üye olduğum tüm sitelerde aynı nicki ve şifreyi kullanıtım
junate
21 Mart 2008, 21:50
Bir takma isim benim için çok şeydi... Bu konuda üretken bir insan olmadığımdan küçüklüğümden beri özenmişimdir-aaa takma ismi var- gibilerden...
İngilizcenin suyunu çıkarttığımız günlerde geldi junate aslında ama benim için hclond veya panzehir kadar tarihli ve manalı olmasa da Junate olarak artist kendini beğenmiş(bu konuda arasıra kendini beğenmemiş de oluyorum) bir insan tiplemesiyim ama hepsi tiyatro amaçlı artistlik yapar arkadaşlarımı ezerim ama eğlenmek için espri olsun amaçlıdır, neyse çok özele girdim bu kadarla yetinin...Hclond ve panzehir in hikayelerini kimseye anlatmıyorum o yüzden beklemeyin...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.