PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öneri

Blue&Typhoon
21 Nisan 2008, 17:25
şuan forumdaki genç üye sayısı oldukça fazla bu üyeler 8 yaştan başlıyor 22 ye kadar gidiyor binlerce üye şuanda foruma kayıtlı size bir tavsiyem vaktinizi(2 saat olur 3 saat olur) gününüzün büyük bir bölümünü forumda geçirmemenizdir (sadece burası için değik tüm forumlar için geçerli)
sadece yarım saat en fazla 1 saat durun aralıklarla girin
mesela ben (pessoccer gözümü açmadan önce)
neredeyse hergün 3 saat forumdaydım belkide daha fazla ve bu benim günümün en iyi saatlerini benden alıyordu ben dışarı çıkmıyordum arkadaşlarımla konuşmuyordum sosya hayatım yoktu(sinema ,tiyatro gibi)ama pessoccerla konuştuktan sonra ben tscye daha az vakit ayırmaya başladım ve sadece bugün bu yazıyı yazıp siteyi bir daha açmayacağım forum yerine daha sosyal bir forumda günde 30 dk mı değerlendireceğim
ve hem sosyal hayatım hemde derslerim daha iyi olacak küçüklerim için tecrübe büyüklerim için tavsiye olarak değerlendirebilirsiniz arkadaşlar oturup kalmayın forumların başında biraz dışarı çıkın kız arkadaşlarınızla dolaşın habire pes ve futbol olmasın hayatınız değişik şeyleri yaşayın alın arkadaşlarınızı parti verin mesela bu sosyal hayat bu yaşlarda başlar 10 ile 17 arası bu yaşlarda kızlarla kişlerle aranız iyi olmassa içinize kapanık olursunuz utangaç olursunuz ben yaşadım bunları ama aşdım 2-3 günde sizinki bu kadar kolay olmayabilir tamam oyun oynayın ama bunları ayarlıyabilin herşeyiniz forum pes ve futbol olmasın diğer konulardada yorum yapabilecek bilgiye erişin kendinizi geliştirin bu son mesajımdı aranızdan ayrılıyorum kendinize iyi bakın herkese iyi forumlar :good::sign_closed:

Big Of Deniz
21 Nisan 2008, 17:34
Birazcık sosyal hayatınız olsun demende haklısın.Ama aramızdan ayrılmana gerçekden çok üzülüyorum dostum.Hoşçakal,özlüyeceğiz seni...

cesc
21 Nisan 2008, 19:09
nereye gidiyor

Big Of Deniz
21 Nisan 2008, 19:25
Aramızdan ayrılıyor.Yazıyı okumuyormusun? ( !!! )

Ali Ünlü
21 Nisan 2008, 19:35
şuan forumdaki genç üye sayısı oldukça fazla bu üyeler 8 yaştan başlıyor 22 ye kadar gidiyor..
ßen 25 yasındayım benı önemsemiyormusun :)
Tayfun güle güle sosyal hayatından başarılar.

cesc
21 Nisan 2008, 19:48
artık TSC ye gelmicek mi gelmicekse güle güle ama gitmesin yaaaa

fbrarsenal18
21 Nisan 2008, 20:11
Konu gerçekten çok güzel keşke aramızdan ayrılmasaydın:(

ademking
21 Nisan 2008, 20:26
sonunda tayfun aramızdan ayrıldı hepinize teşekkür ediyorum uzun süredir siteyi baska bi arkadasımın nickiyle izliyordum fakat yorum yapmıyordum forumu güncel tutma için herseyi yaptı yanlıs anlasildi güle güle tayfn kendine iyi bak veliahtın olucam

junate
21 Nisan 2008, 21:29
Cidden 3 saat forumda harcanır mı? Hiç o kadar olmadı...