PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Öneri[Forum Kuralları]

Blue&Typhoon
17 Şubat 2008, 15:49
Sn yetkililer forum kurallarında yazan
1.8. Üyeler sadece siyah renki kullanabilecektir.. Yöneticeler farklılık gösterebilir.
cümlesi bence sadece başlıklar farklı renkte yazılabilir şeklinde değiştirilme yani
"Üyeler Siyah Rengi kullanacak sadece başlıklar farklı renklerde kullanılcak" bu şekilde olursa forum daha da güzel olur çünkü başlıklar belli olmuyor genede yorum size kalmış birde yine forum kurallarında olan
1.7. Her üyelin bir avatarı olmalıdır.
ibaresine dayanarak avatar kullanmayan kullanıcılar için otomatik avatar yuklenirse görsel olarak çok daha iyi olur zaten sonrada isteyen değiştirenbilir... :)saygılar

junate
17 Şubat 2008, 15:58
başlık derken?

Blue&Typhoon
17 Şubat 2008, 16:03
mesela hani başlık yazıyosun ya örnek olarak
Spiker Çalışmaları Başladı >> bu en tepedeki başlık
sonra konuya giriyoruz
Ve Sonunda Spiker Çalışmalarına Başlandı >>Renkli harfle(ama tek renk yani kırmızısya kırmızıyla devam)
sonrada içerik>> siyah renkle

junate
17 Şubat 2008, 16:20
Farklılık olaraktan olabilir ama zaten alttta kalan kımın okunması önemli değil mi?

Blue&Typhoon
17 Şubat 2008, 16:27
görsellik bakımından bu arada avatar içinde aynı şey geçerli

junate
17 Şubat 2008, 16:28

bulkan
17 Şubat 2008, 23:02
Avatarı bilemem ama sn Hasan abi ye de belirttim ben.Yetkili arkadaşlar dışında kimse renkli, kocaman biçimde yazamasın.
İmzalar da dahil.SOn derece gözü yoruyor.Forum arka planı da beyaz.Göz alıyor.O yüzden ne başlık, ne de iletiler çeşitli stillerde yazılmasın.
Kuralları sorgulamak değil amacım.Bir durumumu dile getirmek istiyorum sadece.

1.8. Üyeler sadece siyah renki kullanabilecektir.. Yöneticeler farklılık gösterebilir.
Buna çok kez uyulmadığını gördüm.

Blue&Typhoon
04 Mart 2008, 12:26
bende gördüm fakat tek renk kullanımı biraz kötü oluyo gibi bilmiyorum anlatılmak istenen vurgulanmak istenen şeyler olmasına karsın bu anlaşılmıyo birazda görselliği düşünürsek iyi olacağı görüşündeyim
birde yanlış açılan konu yazılan mesaj vs için forum kurallarının tamamı değilde ilgili yerlerinin yazılması daha mantıklı geldi

metin_99
04 Mart 2008, 14:11
avatar konusunda katılıyorum...bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla yeni üye olan birine otamatik olarak içinde sitenin isminin geçtiği ve site yetkililerince hazırlanmış hoş bir avatar konuluyor...bence T.S.C de de bu olsun ondan sonra isteğen değiştirir...

BlackCat(v-i-p)
04 Mart 2008, 19:18
Avatarı olmayan üyeler için "avatar yok" resmi çıkıyor.Elbette güzel bir otomatik avatar yapabilirim ama yapmadım.Çok farklı bir düşüncem var.Emin olun ki yağacağım otomatik avatar çok güzel olacaktır.Ve birçok üye belkide "yeni avatara gerek yok bu zaten süpermiş " diyebilir:) Böyle iyi.

Big Of Deniz
04 Mart 2008, 19:32
Avatarı olmayan üyeler için "avatar yok" resmi çıkıyor.Elbette güzel bir otomatik avatar yapabilirim ama yapmadım.Çok farklı bir düşüncem var.Emin olun ki yağacağım otomatik avatar çok güzel olacaktır.Ve birçok üye belkide "yeni avatara gerek yok bu zaten süpermiş " diyebilir:) Böyle iyi.

bu yeni olacak avatarı bende çok merak ediyorum hasan abi..tahminimce T.S.C ile ilgili bişey olucak:)..(bu arada sabırsızlıkla bekliyorum:))