Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Online Maç Saçmalıkları
yasak1903
27 Kasım 2007, 02:07
:excl:Arkadaşlar sizin başınıza geliyormu bilmiyorum ama bazı oyuncularla oynarken saçma sapan olaylar oluyor. Mesela top benim ayağımda kendi sağamda top dolaştırıyorum bu arada top kayboluyor ve rakip takımın kalecisinin elinde oluveriyor. Bunun toplam süresi 1 sn. yi geçmiyor. Bir örnek daha Henry ile hucüm yapıyorum. Ara pasını verip golümü atıcam. Bu esnada top kayboldu bir de baktım ki İbrahimoviç bizim kaleye golü attı. Ben anlamadım acaba bunun bir hilesi filan mı var. Eğer varsa bir daha online filan oynamam.
berkant03
27 Kasım 2007, 11:30
AYNI SEYLERİ BENDE YASIYORUM GENELEDE YABANCI ÜLKERLLE mac yaptıgımız zaman oluyor sanırım türkiyeden rakip bulmak sart
Se7enty
27 Kasım 2007, 13:34
Bazen de şey oluyor, hani filmlerde felan olur ya flashback ya da flashforward denir, zamanın ilerisindeki ya da gerisindeki oılayları gösterir sonra şimdiki zamna döner film... Örn: Lost
Mesela pozisyon olmadan oyun ileriye sarıyor benim kalecinin topu kurtardığını gösteriyor ancak sonra normale dönüyor ve o pozisyonu engelliyorum daha önceden, yani bir nevi kaderi değiştiriyorum. Ama bazen de flashback ouyor ben geçmişi izlerkn adam golü yazmış oluyor... :D Garip bi şey... Bunların hepsi LAG ile alakalı... O yüzden turkiye içi 3 bar'lı rakip bulmak şart...
kartala
27 Kasım 2007, 13:40
arakadaşlar bunlaın tamamı internette avrpdan yavaş oluşumuz bu yüzden sitemizin turnuvalarına katılarak kendi ülkenizdeki arakadaşalarınızla maç yaptığınızda bu sorunlarala karşılaşmicaksınız yani sitemizdeki turnuvalara katlın ..bizi takip edin..
carewbobo
17 Şubat 2008, 22:25
türk futbolu neden bu kadar kötü
lewi wills
18 Şubat 2008, 00:24
türk futbolu neden bu kadar kötü
ne alaka?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.