Orijinalini görmek için tıklayınız
:
Ozan İpek Beşiktaş'a Doğru , Telefon Bağlantısı (SES KAYDI) !
forza-kartal
02 Temmuz 2010, 22:41
BUNU DA YALANLAYIN
http://resim.haber1903.com/Manset/Gozanipekses.jpg
Haber1903`ün Ozan İpek ile ilgili yayınladığı haber spor kamuoyuna bomba gibi düştü. Futbolcunun menajeri haberimizin ardından yaptığı açıklamada bizi yalancılıkla suçlayarak ağır ithamlarla eleştirdi. Bursaspor resmi internet sitesinden yayınladığı açıklama ile iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, futbolcunun da haberin doğru olmadığını ifade eden sözlerine yer verdi.
Biz Haber1903 olarak yayın hayatımıza başladığımız ilk günden bu yana hiçbir zaman yalan ya da maksatlı bir haber yayınlamadık. Bugün de Ozan İpek ile yaptığımız tele röpörtajı hiç bir ifadeyi çarpıtmadan okurlarımıza duyurduk.
Ancak çeşitli internet sitelerinde aleyhimize yapılan haberler bizleri fazlasıyla rahatsız etti. Haber1903 olarak Milli Takımımızın formasını giymiş genç bir futbolcunun zor durumda kalmaması adına ses kaydını yayınlamakta tereddüt ettik. Ama gelinen noktada okuyucularımızın ve tek taraflı istihbaratla çalışan bazı meslektaşlarımızın güvenini sarsmamak adına Ozan İpek ile yaptığımız röpörtajın ses kaydını kamuoyuna sunuyoruz.
İşte Ses kaydı Videos Posted by 1903tube.com: Ozan İpek Ses Kaydı | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=123410617702618&ref=mf)
- HABER1903 -
cesc
02 Temmuz 2010, 22:43
Dua etsin trasfer gerçekleşsin....
Her ne olursa olsun beş kuruş değeri kalmadı gözümde. Eğer bir şekilde kulüpte kalırsa, stadyumun çimlerini iyi yoldursun ne diyeyim. Taraftar rezil etmesini iyi bilir neticede.Onun ettiği gibi..
seyfoxx
02 Temmuz 2010, 23:36
bide haber1903 laf atıyolar.işte böyle belgelriyle gelir adamlar.
forza-kartal
03 Temmuz 2010, 13:01
Haber1903 işte adamı böyle yamultur , anladın mı sayın Maraton!
Ozan konusuna gelirsek adam resmen oynamak istiyorum diyor , gernçler anlaşmış Bursa'ya da vermek düşer :)
InTheTurkey
03 Temmuz 2010, 13:12
Bonservisini alsınlar ve Bursa'ya kiralasınlar.Böylece 1 sene daha Bursa'da kalmış olur
eagle1903
03 Temmuz 2010, 13:21
Açıkcası bu olanlar bana tamamen bir oyun gibi geldi.Sözleşmesi olan bir oyuncunun çıkıp ben şu takımda oynamak istiyorum,tek engel Ertuğrul Sağlam demesi çok saçma.Değil profosyonel bir oyuncu amatör bir oyuncu bile yapmaz böyle bişey.Bana göre Bursa yönetimi Ozan İpek için bizim takımla anlaştı ancak kendisine taraftardan gelebilecek tepkileri bildiği için böyle bir yola başvurdu ve Ozan'ı taraftarının gözünde kötü göstertti.Artık bu transferin bir kaç güne hallolacağını düşünüyorum.Umarım Ozan'ın yanında Sercan'ıda alıp Bursaspor'a Tello,Zapo,Holosko verilir.Zaten böyle bir takasın olacağı konuşuluyordu.Böyle olursa hem yabancı sorunundan kurtulmuş oluruz.Hem de kadro kalitesini arttırmış oluruz.
Sinan ÖZER
03 Temmuz 2010, 16:04
Dua etsin trasfer gerçekleşsin....
Her ne olursa olsun beş kuruş değeri kalmadı gözümde. Eğer bir şekilde kulüpte kalırsa, stadyumun çimlerini iyi yoldursun ne diyeyim. Taraftar rezil etmesini iyi bilir neticede.Onun ettiği gibi..
Yahu bunda darılacak küsecek ne var anlamadım ki?Transfer olmak bir oyuncunun kendi hür iradesi ile vereceği bir karardır.İster Fener'e gider ister GS'ye isterse de Beşiktaş'a...İsterse Bursa'dan ayrılır gider bir Avrupa kulübüne...Bu oyuncunun kendi vereceği bir karardır.Ozan İpek gibi bir oyuncuyu kaybetmeyi kimse istemez,ancak gitmek isterse de yapacak birşey yoktur...
Sedat_60
03 Temmuz 2010, 16:06
Beysim'in kızdığı o değil ki hem Beşiktaş'a gelmek istiyorum deyip hemde yalanlaması.
Sinan ÖZER
03 Temmuz 2010, 16:09
Beysim'in kızdığı o değil ki hem Beşiktaş'a gelmek istiyorum deyip hemde yalanlaması.
Bu Ozan'ın bileceği iş Sedatcığım...O onun ayıbı,günahı onun boynuna.Beysim ondan bahsediyor ise haklıdır...Kimse de birşey diyemez.Söyleyip de yalanlaması affedilir birşey değil...Ancak Bursa'nın bunu kâle alacağını sanmam.Kalacaksa kalır,gidecekse de Beşiktaş ona gelme demez.
cesc
03 Temmuz 2010, 16:11
Ertuğrul Sağlam bir senedir karakterli futbocu arıyoruz diyordu...
Yaptığı bu konuşmayl Ertuğrul Sağlam'a tüm sözlerini yedirttirmiştir..
Ayrıca kendini 250 milyara 6 ay taksitle Buca'dan transfer ettiren insana önümdeki engel o demesi ona yaptığı büyük bir saygısızlıktır.
Defolup gitsin şimdi..Eğer ki kalırsa onun bizi rezil ettiği gibi bu taraftar da onu rezil etmesini bilir.
forza-kartal
03 Temmuz 2010, 23:12
Ozan'da 2.Topaç vakası oldu valla.
seyfoxx
07 Temmuz 2010, 21:28
ozan birkez daha kendi sitesinde yalanlayıp bu haberin montaj olduğunu iddaa ederek ne kadar dönek olduğunu gösterdi.Böyle yapıcaksa zaten hiç gelmesin beşiktaşın böyle oyuncularla işide olmasın...
pes-in kralı
07 Temmuz 2010, 21:31
Ertuğrul Sağlam bir senedir karakterli futbocu arıyoruz diyordu...
Yaptığı bu konuşmayl Ertuğrul Sağlam'a tüm sözlerini yedirttirmiştir..
Ayrıca kendini 250 milyara 6 ay taksitle Buca'dan transfer ettiren insana önümdeki engel o demesi ona yaptığı büyük bir saygısızlıktır.
Defolup gitsin şimdi..Eğer ki kalırsa onun bizi rezil ettiği gibi bu taraftar da onu rezil etmesini bilir.
Beysim sakin ol istersen tamam Bursa da başka oyuncumu yok sercan volkan ıvankov boşver değmez...
-YaLan-
07 Temmuz 2010, 21:33
Evet , kayıtta montaj var ama montaj soruların ve cevapların yerleri değiştirilerek değil , soruya verilen cevabın tekrar tekrar , ses kayıdında vurgulanarak yapılması.
seyfoxx
07 Temmuz 2010, 21:36
-YaLan- o dediğin gibi zanneti herkez ,ama sonradan haber1903 röpörtajın tamamını 3:24 dakkalık ses kaydını yayınladı.Yani anlıcağın ozan döneklik etti...
forza-kartal
08 Temmuz 2010, 16:47
Ozan resmen yalan konuşuyor kaydın tamamı yayınlandı bakalım Bursa şimdi ne yapacak böyle dönek bi adamı. Geçen yıl Topaç'a dediğimizi bu yılda buna diyelim :
Herkes Beşiktaş'lı Olmasın Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın!!!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.