Orijinalini görmek için tıklayınız
:
pano eklemeye ugraşıyorum olmuyor
dahool
04 Şubat 2008, 20:58
pano eklemeye ugraşıyorum olmuyor afs program demişsiniz nasıl atacagımızı detalı birşekilde yazmamşısınız yani genel bir başlık altında kurulumların nasıl yapıldıgını gösterseniz güzel olacak ama acil ben pano nasıl atacagım afs programıyla
Blue&Typhoon
04 Şubat 2008, 21:14
yama bölümü yerine sorun bölümüne açmak daha mantıklı değilmiydi?
dahool
04 Şubat 2008, 21:29
ya bakacak kimse yokmu nasıl yükleyecegiz afs ile panoları
Blue&Typhoon
04 Şubat 2008, 22:33
sen cevap verecegine yorum yapıyorsun zaten kıl oldum okadar anlatılıyor yamalarla ilgili şey ama kurulum hakkında hiç bir bilgi yok bu ne iş kurulm olara ksabit bi konu olması lazım degilmi
ben yardım meleğimiyim istediğim yorumu yaparım buna karışamazsın ama şımdı senin indirdiğin dosyaların numaraları vardır işte unnamed_001 vs gibi onu cv_0 yada cv_1 artık hangisi yazıyosa kurulum dosyasında onda buluyosun mausenin sağ tuşuyla import diyosun sonra indirdiğin dosyayı gösteriyosun anlamadıysan özelden msn yaz ;)
dahool
04 Şubat 2008, 22:35
tşkler ama acaip kıl oldum yaptım oynu yüklemiyor şimdide vay anasını satıyım ya acaip sinirlendim valla şunları komple birşekilde bir kurulum dosyası oarak yapsak daha iyi olmazmıydı hepsi cok karışık tek bir dosyada istedigimizi atsak birşey bozulmadan valla biz türklerin yaptıgı işten hiç bişey olmaz herşeyi beceriyoruzda şu düzendisiplin olayını yapamıyoruz
Blue&Typhoon
04 Şubat 2008, 22:58
sen nerden indirdin yanı konunun başlığı ne onu verirsen daha açık analatabilirm:)
metin_99
05 Şubat 2008, 00:38
öncelikle KONUYU YANLIŞ YERE AÇMIŞSIN..! ikincisi de flood yapıyorsun..!
PESSOCCER1903
05 Şubat 2008, 01:33
Ya moderatörlerin işine karışmayın moderatörler taşır ! Siz mesajınızı yükseltmek için yazıyorsunuz saçma sapan adam gibi mesajlar atsanıza :S
Kardeş ben anlatıyım GameGraphicStudio ile cv_0 ı yada cv_ 1 açıyorsun Sonra istediğin ekliceğin yere geliyorsun sağdaki Boş yere open diyip reklam panosunu açıp RGB yapıyorsun vede diğer reklam panosunun üstüne atıyorsun ;)
kartala
05 Şubat 2008, 02:31
dahool flood yapma..yamların gerekli örnek açiklamalrını eğer yamalar bölümnde araştırma yaparsan bulurusun ayrı ayrı açiklamaya gerek yok çünkü nerdeyse importlama olayı her yamada aynı..konu taşınmıştır..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.