PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes2008 Hakkında Müthiş Bilgiler Şasıracaksınız

BATUR
06 Eylül 2007, 11:17
Pes2008 Hakkında Müthiş Bilgiler Şasıracaksınız Konami bu sene de işi sıkı tutuyor... Pes 2008'le alakalı yapılan bir röportajdan alıntılar:

*Multiplatform halinde piyasaya sürülecek
*Daha gelişmiş bir defans anlayışı hakim olacak
*Çok daha gerçekçi olacak ve top sürem stilleri değişecek
*1 e 1 müdahaleler ve ofsayt tuzakları daha iyi sonuç verecek
*Gelişmiş bir online sistemi olacak ve duraklamalar azalacak
*1920*1080p desteğini barındıracak olup oyunun sadece PlayStation 3 versiyonu 18 gb olacak
*Türkiye Ligi ilk kez lisanslı bir şekilde oyuna aktarılacak ve 12 futbol ligi daha lisanslı olarak oyundaki yerini alcak
*Son transferler oyun içinde yer alacak
*Master ligde çok büyük değişiklikler olacak,menajerlik sistemi daha ağır basacak
-bomba1-*STADYUMLARIMIZI KENDİMİZ YAPABİLECEĞİZ
-bomba2-*Sponsorlarımızı kendimiz berlirliyebileceğiz
*Şamp. Ligi ve UEFA Kupası gerçeğe daha yaklaşacak,reklam panoları atmosfer daha değişik olacak
*Ülke puanları liglerden kupalara katılacak olan takımları etkileyecek
*Maç atmasferleri maçın önemine göre değişiklik gösterecek(yani önemli maçlarda oyuncular agresifleşebilecek)
-BOMBA3-*FAUL VB OLAYLARA TEPKİLERİ TUŞALARLA VERECEĞİZ,TEPKİLERE GÖRE HAKEMİN TAVIRLARI DEĞİŞECEK (GOLLERDE DAHİL)
*Her parası olan takım istediği oyuncuyu alamayacak,takımın prestiji transferlerde önemli rol olacak
*Takımlarda yapılan transferler oyuncular üzerinde hoşnutsuzluk yaratabilecek ve oyuncu transfer listesine konmayı isteyebilecek
*Hava olayları maç içinde değişiklik gösterebilecek
-bomba4-*Oyunce değişimleri maç durmadan yapılabilecek
*Teknik direktörümüz ve yedek oyuncularımız artık üç boyutlu olarak görebileceğiz
-bomba5-*Seyirci tezahüratları üst düzeyde olacak
*5 adet spiker olacak
*Maç başlangıçlarında seyirciler stada yavaş yavaş girecek ve staddaki yürüyen seyircileri dahi görebileceğiz
-bomba6-*Her takımın stadı olacak
*Master lig içerisinde Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası yer alcak,istenirse lig içinde yönetilebilecek
*Seyircilerin modellemesine gelince 50 ader farklı modelleme olup tribünlere dağıtılacak...

Başka bir kaynak:

PES 2008'deki değişiklikler

Bir kaç araştırma yaptıktan sonra hem oyundaki yenilikleri hemde kendi yormumu sizlerle paylaşayım dedim sizlerde kendi yorumlarınızı yazın

pes serisinin pes 2008 adı ile çıkaracağİ yeni oyunun ilk görüntüleri yayınlandı gerek yenilik olarak gerekse oyun kalitesi olarak fifa 2008'e fark atacağİ kesin gibi çünkü yeni oyunda farklı bir oyun motoru geliştirilmiş örnek olarak siz sağ kanatı iyi kullanıyorsunuz ve o kanada ağırlık veriyorsunuz karşİ takım hemen buna bir önlem alıyor ve hemen sol kanatlarını güçlendiriyor (sizin sağ kanat onların sol kanatı) ve siz oyunu Ronaldinho üzerine kurduğunuzu varsayalım hemen o futbolcuyu markaj ediyorlar veya siz taktik değİştirdiniz hemen taktik değİştiriyorlar ama en önemlisi güçsüz takım profili kaldırılmış durumda yani rakipiniz güçsüzse olsa bile kontra atak taktiğİ ile maç İçinde mutlaka kalenize geliyor yada aynı güçteyseniz dişediş bir mücadele veriyor kısaca modern futbol dünyasındaki artık küçük takım yok zihniyetini pes 2008 ilke edinmiş ve biz kullanıcılara gerçek futbol keyfi sunmuş

* Son transferler oyun İçinde yer alacak

* 13 Lig oyunda yer alacak süper lig dahil

* Master leaguede çok büyük değİşiklikler olacak menajerlik sistemi daha ağır basacak

* Stadyumları kendimiz yapabileceğiz

* Sponsorlarımızı kendimiz belirleyeceğiz

* Şampiyonlar ligi ve uefa kupası gerçeğe daha da yaklaşacak reklam panoları atmosfer değİşik olacak

* Ülke puanları liglerden kupalara katılacak olan takımları etkileyecek

* Maç atmosferleri maçın önemine göre değİşiklik gösterecek(yani önemli maçlarda oyuncular agresifleşebilecek)

* Faul vb. olaylarda tepkileri tuşlarla vereceğiz, tepkilere göre hakemin tavırları değİşecek gollerde dahil

* Her parası olan takım istediğİ oyuncuyu alamayacak takımın prestiji transferlerde önemli rol oynayacak

* Takımlarda yapılan transferler oyuncular üzerinde hoşnutsuzluk yaratabilecek ve transfer listesine konmak isteyebilecek

* Hava olayları maç İçinde değİşiklik gösterebilecek

* Oyuncu değİşimleri maç durmadan yapılabilecek

* Teknik direktörümüzü ve yedek oyuncularımızı artık uç boyutlu olarak görebileceğiz

* Teknik direktörlerde transfer olabilecek ve transfer olduğu takımlarda doping etkisi yaratabilecek

* Seyirci tezahüratları üst düzeyde olacak

* 5 Adet spiker olacak

* Maç başlangıçlarında seyirciler stada yavaş yavaş girecek ve staddaki yürüyen seyircileri dahi görebileceğiz

* Her takımın stadı olacak

* Master lig İçerisinde Avrupa Şampiyonası ve Dünya kupası yer alacak istenirse lig İçinde yönetilebilecek

* Seyircilerin modellemesine gelince 50 adet farklı modelleme olup tribünlere dağıtılacak:eek: :eek: :eek:

golhan
06 Eylül 2007, 11:33
ya TSL PS3 te olcak insanları niye heveslendiriyorsun BATUR arkadaşım

kralmchalen
06 Eylül 2007, 16:35
Golhan Sana Katılıyorum İnsanları Boşuna Heveslendirme Bu Ps3 için böyle bir başka bir üyemiz pes 2008 pc ile ilgili bölüm açmıştı

atareis
06 Eylül 2007, 18:04
pc ye çevirirler siz merak etmeyin

lincoln_sedo
06 Eylül 2007, 19:11
BENCE DE

metin_99
07 Eylül 2007, 05:04
inş. bomba 3 gerçekleşir gerçekten harika olur pes 7 harika olucağa benziyo fifa 2008 çıkmasın :D:D:D

c.ronaldoyigit
07 Eylül 2007, 14:23
inş. bomba 3 gerçekleşir gerçekten harika olur pes 7 harika olucağa benziyo fifa 2008 çıkmasın :D:D:D

ewet çıkmasın zaten fifa'nın oyunları tutmuyor :D:D:D:D

alibayram
12 Eylül 2007, 09:28
pc çeviriler de siz ps3 ün blue ray cd kullandıgını unutmayın buda demektir en az 25 gb .................
pc şimdilik halen soru işareti neler olacak belli deil ...........

golhan
12 Eylül 2007, 12:23
ewet çıkmasın zaten fifa'nın oyunları tutmuyor :D:D:D:D

Yawww nasıl tutmuyor? nerden biliyosun? dünyadaki tüm oyunseverlere sordun mu ? Adamlar o kadar para harcayıp lisans alıyorlar emek harcıyorlar lütfen bu kadar saçma şeyler söylemeyin arkadaşlar yaww....Pes ile Fifa nın çok ayrı tatları var bana göre fifa menejerlikte daha iy pes ise akıcı bi futbol simulasyonu olduğu için daha iyi.Hem zaten Fifa çıkmasa PES in ne kadar güzel bi oyun olduğu anlaşılmaz ve zamanla PES in tadı kaybolurdu bir anlamda rekabet olmazdı.

c.ronaldoyigit
16 Eylül 2007, 21:19
[QUOTE=golhan;27199]Yawww nasıl tutmuyor? nerden biliyosun? dünyadaki tüm oyunseverlere sordun mu ? Adamlar o kadar para harcayıp lisans alıyorlar emek harcıyorlar lütfen bu kadar saçma şeyler söylemeyin arkadaşlar yaww....Pes ile Fifa nın çok ayrı tatları var bana göre fifa menejerlikte daha iy pes ise akıcı bi futbol simulasyonu olduğu için daha iyi.Hem zaten Fifa çıkmasa PES in ne kadar güzel bi oyun olduğu anlaşılmaz ve zamanla PES in tadı kaybolurdu bir anlamda rekabet olmazdı.

olsun insanlar bıkana kadar pes in yeni serisi çıkardı

lincoln_sedo
16 Eylül 2007, 23:57
Yawww nasıl tutmuyor? nerden biliyosun? dünyadaki tüm oyunseverlere sordun mu ? Adamlar o kadar para harcayıp lisans alıyorlar emek harcıyorlar lütfen bu kadar saçma şeyler söylemeyin arkadaşlar yaww....Pes ile Fifa nın çok ayrı tatları var bana göre fifa menejerlikte daha iy pes ise akıcı bi futbol simulasyonu olduğu için daha iyi.Hem zaten Fifa çıkmasa PES in ne kadar güzel bi oyun olduğu anlaşılmaz ve zamanla PES in tadı kaybolurdu bir anlamda rekabet olmazdı.

ben sana hiç katılmıom

c.ronaldoyigit
17 Eylül 2007, 00:14
golhan sana katılmayanlar çok bence bırak rekabeti

esed83
23 Ekim 2007, 16:15
oyun müthiş olcakkkkkkkkkkk

f_the_answer
07 Ocak 2008, 03:00
kardes bunların hepsını kopyalayıp yapıstırmısın eyvallah pekı al buda gercekler adama dokunmadan adam dusuyo sarı kart verıo golu henry atıo gol eto o ya yazılıo tsl yok takım ısımlerı yalan olmus chelsea yı yenıom chelsea taraftarları sevıncten cıldırıo ofsayt deılken henry ye ofsayt verıo bı an oluo kımseye calım atamıon bı an gelıo sankı tanrıyla ortaklasa calısıomuus gıbı calım atılıo ronaldınho bos kaleye golu kacırıo puyol defanstan gol atıo yaya toure 3 kere sarı kart gordu saka yapmıorum amacım oyunu kırletmekte deıl ama adam 3 sarıdan oyundan atıldı xavıyle topa gırdım shevo yere yapıstı tekrardan serettım sut gıbı temız pozısyon ama kırmızı yedık ne sacmaymıs yaf he bıde sınırlendım ballack a puyol la daldım adam dagıldı gıttı puyol sarı kart bıle gormedı gercekte olsa 5 mac ceza verırler bunlarıdabı dusunse gusel olur ha amacım burda sana saygısızlık yapmak degıldı kardesım sakın ustune alınma oyun berbat

attack64
07 Ocak 2008, 22:21
Oyun cikmadan önce yazilan hersey yalan oldu maalesef :(

junate
07 Ocak 2008, 22:45
No comment...

gokhankaraca
11 Ocak 2008, 03:16
beyler pes 2008' i çıkardı bundan başka yani 2008 kasım ayına kadar bir başka versiyonu çıkmayacak boşuna heveslenmeyin 2008 kasım veya aralıkta pes 2009 çıkacak buda pes9 adında olucak bendeki bu kaynak belçikadan konami avrupa dağıtım yerinden geldi......geçen akrabam ile msn de konuştum inanmak size kalmış KONAMİ 1 YIL UĞRAŞTI pes 2008'i ÇIKARDI 2 DA BÜTÜN BU SAÇMALADIKLARINIZIMI YAPICAK MANTIKLI OLUN....? ps3 için ne çıkar onu bilemem çünkü ps3te bluray sistemi yani farklı bir okuyucu var buda hiçbir pc de cdromda yok:furiousPC:

muratsezgin987
13 Ocak 2008, 13:17
Arkadaşlar gördük pes 2008 in halini bi boq yok.Bu kadar dandik bir oyun olurmu.Keşke almasaydım.Fifa 2008 alsaydım.Allaht5an orjinal almamışım para boşa giderdi.

guru
22 Ocak 2008, 00:09
pc ye cevirseler bile kımsenın ne ramı yeter ne de ekran kartı siz yine kullanamazsınız onu.bun ps3 teknık bi olay adamlar ramı çözünürlüğü falan acayip aşmışlar;)

junate
22 Ocak 2008, 08:20
Keşke daha küfürsüz konuşsak.High modda oynamayan hemen yorum yapmasın.Ben yaptım pişmanım...