Orijinalini görmek için tıklayınız
:
pes2008 maç başlarken oyundan tamamen atıyor
lieebtman
26 Şubat 2008, 19:26
arkadaşlar ben ne yaptımsa olmuyor sorun ne anlamadım master ligde ve normal maçta ve kupalardada ligdede aynı sorun var maça başlarken maç öncesi görüntüler geliyor tam görüntüler bitiyor santra yapılacak santra ekranı gelmeden oyundan atıyor lütfen yardım edin ben her yolu denedim yapamıyorum:confused:
ilginize şimdiden tşk ederim
Blue&Typhoon
27 Şubat 2008, 12:13
arkadaşlar bende arkadaştan ögrendim ve denedim oldu oynuyorum çimdi yapmanız gereken
1-oyundaki cv_0 dosyasını kopyala
2-kopyala yaptıktan sonra aynı yere yapıştır
3-kopyacv_0 dosyası olcak
4-onun adını cs yapcaksınız bittii!
(siteden bi arkadaşdan alıntı)
bunu dene olmazsa pc ayarlarını bizimle paylaş
kaankaplan
27 Şubat 2008, 14:21
sistem özelliklerinn ne
lieebtman
27 Şubat 2008, 18:04
Mikrosoft Windows XP
professional
versiyon 2002
pentium(R) 4 CPU 3.06GHz
3.08 GHz,512 MB RAM
arkadaşlar ilk oyunu yüklediğimde bu yöntemi denedim zaten masterlig olduğu halde bende ama yama kurdum böyle yapıyor tekrar yükleyince silip oyunu baştan yükleyince sorun olmuyor mesela tsl pro pach yükledim olmadı bundesliga pach var kurulumu hatasız yaptım gene olmadı yamayı akşam kurup dediklerinizi tekrar yaparım inşallah olur.başka bir önerisi olan varmı bu verdiğim bilgiler dogrultusunda
Blue&Typhoon
27 Şubat 2008, 19:51
anladığım kadarıyla yamalarla sorunu var ya yamaları yanlış kuruyorsun yada yamaların oyunun grafiğini yükseltmesi oyunun bilgisayar tarafından kaldırılmamasını sağlıyor
bulkan
27 Şubat 2008, 20:31
Abi 1kb dahi ek birşey ekleme oyuna.Yama felan yükleme.
Oyunla ilgili tüm dosyaları kaldır.Temiz bir kurulum yap yeniden...
Yüklerken normalde gelen ekrandaki gibi değil custom veya advanced gibi seçenek varsa oradan kur.
***** işlemini yap.
Görev yöneticisinden bak işlemlere.Fazla bellek kullanımı olan gereksiz uygulamayı sonlandır.explorer.exe ve svchost.exe(bundan birkaç adet var)ler ile gerekli en fazla 16-17 işlem oluyor.Bunun dışındakileri sonlandır.Ardından gir oyuna.
Bir de Ekran kartını belirtmemişsin.CD si varsa takıp yeniden yükle.Internetten güncel sürücüyü de yükleyebilirsin.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.