Orijinalini görmek için tıklayınız
:
pes6 10/11 Yaması (STSL Var)
ugurozkan94
10 Ekim 2010, 22:50
Arkadaşlar Kendim Şu Anda kitserversız 2010-2011 Option File Üstünde Çalışıyorum. Yama Çok Geniş Kapsamlı Değil Ama Şu An Burada Oynanacak Güzel Bir 2010/2011 Yaması Yok.
Peki Yamada Neler Var?
- La Liga (Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia, Villareal, A.Bilbao Takımları Güncel)
- Serie A (Milan, Inter, Juventus, Roma, Fiorentina, Lazio, Napoli Takımları Güncel)
- Premier Lig (Chelsea, Manchester United, Arsenal, Liverpool, M.City, Tottenheam, Everton Takımları Güncel)
- Diğer Ligler 1 (CSKA, Porto, Zenit, Shaktar, Benfica, Denizlispor Takımları Güncel)
- Diğer Ligler 2 (Bundesliga'dan 5 Takım Güncel)
- Diğer Ligler 3 (Spor Toto Süper Lig 2010/2011 Takımları Güncel)
Link: http://uploaded.to/file/yzss8u
ByBERKAy
10 Ekim 2010, 22:53
ndn boyutu az 1.14 MB
edit: arkadaşlar yükledim çok iyi yama çünkü ben pes 6 hastasıyım gerçekten süpermiş
salihekremgfb
10 Ekim 2010, 23:11
Tüm transferler falan var mı ? Kuzenime yükleticem o da Pes 6 hastası ama pek anlamaz.Sonra transferler falan yok demesin.Bi de bu yamayı yüklemeden önce birşey yüklemek gerek mi ? Bi de bu dosyayı belgelerime atcaz demi ben unuttum da. :huh:
shelby34
13 Ekim 2010, 14:02
bakalım nasıl olmus deneyip tekrar cevap yazarım arkadasım
shelby34
14 Ekim 2010, 15:11
yamayı denedim önce iyi yanlarını söyleyim formalar süper olmuş takım logoları ve formaları on numara son transferler yapılmış fakat kötü demeyelim de hazır olmayan yönleri oyuncu face leri ( yüzleri ) bazı oyuncular dısında hiç olmamış mesela 3 büyüklerde ki oyuncuların yüzleri bile alakasız ayrıca arkadasım gs ve fb oyuncularının gücleri full e yakın guiza adam ligde ölü ama oyunda nerdeyse mükemmel bu sadece bir örnek daha bunun gibi cok var ayrı ayrı bütün oyuncuları yazsam sayfa dolar onun icin tek örnek verdim girip edit bölümüne kontrol ettiginde sende eksiklerini göreceksin dediğim gibi en büyük eksik alakasız oyuncu yüzleri ve güçleri bunları da düzeltirsen on numara bir yama olur yine de yamada yaptıgın güzellikler icin emeğine saglık ama dediğim gibi saydıgım bu eksik yönleri de tamamlarsan sevinirim ve son olarak devamlı güncellenecektir demişsin futbolcu yüzleri düzenlendiginde ve gerekli eksiklikler tamamlandıgında buraya not düşersen yamanı tekrar indirip kullanmak isterim
ugurozkan94
15 Ekim 2010, 16:58
tmmdır kardes. oyuncu yüzlerine bakacagım.
okankan
16 Ekim 2010, 13:44
Arkadaşım indirdim deneyeceğim şimdiden elleirne sağlık
ugurozkan94
16 Ekim 2010, 15:26
Birşey değil kardeşim.
ugurozkan94
16 Ekim 2010, 20:51
yama güncellendi. güncellenen takım sayısı 40'a çıkarıldı. oyuncularda biraz değişmeler oldu (yaş ve boylar düzeltildi)
shelby34
18 Ekim 2010, 16:06
yama güncellendi. güncellenen takım sayısı 40'a çıkarıldı. oyuncularda biraz değişmeler oldu (yaş ve boylar düzeltildi)
değişiklikler icin tşkler arkadasım birde şu dediğim olaya el atarsan sevinirim oyuncu yüzleri uyumsuz bununla da ilgilenirsen sevinirm şimdiden iiyi çalışmalar tşkler arkadasım
ugurozkan94
23 Ekim 2010, 18:37
değişiklikler icin tşkler arkadasım birde şu dediğim olaya el atarsan sevinirim oyuncu yüzleri uyumsuz bununla da ilgilenirsen sevinirm şimdiden iiyi çalışmalar tşkler arkadasım
ya kardeş faceler kitserver kullanmadan ancak bu kadar oluyor. :)
Mess10
14 Ocak 2011, 17:04
boyutu neden kucuk oldugunu anlatayım cunku fazla eklentı yok option file diger konulara bakarsan hepsı kapsamlı yanı rarlı dosyalar bunu kotalı olanların ıcın yapılmıs kucuk eklentı paketidir. digerlerini indirmek istiyorsan diger pes 6 konularına bakarsın. bunda fazla bi özeeliik yoktur. Ama emegıne saygı arkadasım paylasımlarını daha beklıyoruz..İndirip bakacagım guzel bir yamaya benzıyor ozelliklerini bakılırsa tesekküre.
talatozunal
15 Ocak 2011, 16:52
nerde yama
NANI17
15 Ocak 2011, 18:20
Arkadaslar Bu yama diil .sadece Op. File dir
lincoln_sedo
29 Ocak 2011, 15:31
cok saol emege saygi.
ugurozkan94
03 Şubat 2011, 10:47
arkadaşlar yamam ilk baştada dediğim gibi küçük çaplı pes editör dışında program kullanmadan yaptığım bir yamadır. fazla ayrıntıya inilmemiştir. bu arada http://www.turkcespiker.com/forum/pes6_10_11_ara_transfer_yamasi-t46085.html?p=441773 burayıda ziyaret ederseniz ara transfer dönemi gerçekleşmiştir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.