PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pes6 da güncel kadro fakat spiker isim problemi

hulya
03 Mart 2008, 20:03
pes6 da güncel kadro yaptım ama spiker bu kişilerin isimlerini söylemiyo.. sanırım sorunu biliyorum. 0_sound dosyasının içini açıp oyuncu isimlerini oraya importlıcam ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.. mesela fenerbahçeye yeni oyuncu aldım. bu save dosyasını belgelerimdeki KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 içine attım o zaman işte durumn karışıyor. nası ses dosyasını ayarlayabilirim buna göre

Blue&Typhoon
03 Mart 2008, 21:05
ıdler karışmış oluyo o zaman tuhaf bi durum ıdlerine bakıp importla

hulya
03 Mart 2008, 21:30
idler dediğiniz sanırım futbolcuların kodları ama bunları nasıl öğrenip dkz studio ile import işini yapıcam zahmet olmazsa yazabilirmisiniz.. nasıl olsa türkçe spiker içinde tüm futbolcuların isimleri söyleniyo sadece diğer adamı diğer takıma alıcam ve spikiker o takımda ismini söylücek

Blue&Typhoon
03 Mart 2008, 21:38
her oyuncunun kendıne has numaraları vardır onlara göre importlamanız gerekiyor ama oda çok zor ve zahmetli olur zaten bilmiyorumda siz dosyyı indirdiniz mi?

hulya
03 Mart 2008, 21:54
evet çok zahmetli bir iş ama ben sadece 4 büyüklerin kadrolarını güncellemek istiyorum. mesela save dosyasını KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 içine attım yeni oyuncu geldi bi tane mesela diyelim gökhan gönül spiker ona ümit özat diyor. elimde bi program var id numaralarını buluyorum futbolculrın sonra nasıl spiker sesini o futbolcunun fenerbahçe içine importluycam. sadece bir kaç futbolcu için istiyorum.. aslında bunu yöneticiler bilir ama

bulkan
04 Mart 2008, 00:58
Şimdi sizin sorununuzu biraz açıklayayım;
Her oyuncunun nasıl ki edit bölümünde nitelikleri, isimleri, yetenekleri gibi özellikleri var aynı şekilde spiker in hangi ismi söyleyeceği seçenek de var.
Sanırım bu soruna çare bulamazsınız.
0_sound dosyası ile option file dosyaısnın uyumlu olması lazım.
Sn Hasan abinin Türkçe spiker paket halindeki çalışması mesela.
Edu, lugano uğur boral,Hakan Şükür, vs örn olarak bunları Türkçe spiker ve ona ait option file ı kullanırsak söylüyor.Yoksa değişik option file da bu dediğim uyumsuzluk devreye giriyor.Mesela premier ligdi sanırım yabancı bir oyuncuya Fatih diyor değişik option file kullandığımda..
Kısacası, spikerin hangi oyuncuya hangi ismi söyleyeceği option file dadır.Buna çare yoktur.
Tek yapabileceğiniz, eklediğiniz oyuncuların isminin söylenmesini isterseniz bunu siz yapacaksınız.Oyuncunun ses dosyası, 0_sound dosyasındaki hangi bölümünde ise ona önce waw olarak kaydedip bunu adx e çevireceksiniz.gibi çok zor mesele.

memoli_1967
19 Mart 2008, 14:34
gerçektende çok zahmetli bir olay