Orijinalini görmek için tıklayınız
:
pes6 high qualıty super patch tezahürat sorunu
emre oral
04 Şubat 2008, 22:51
arkadaşlar pes6 hıgh qualıty super patch ı kurdum ama içindeki tezahüratlar sadece milli maçlarda çalıyo yardımmm lütfennnn.
emre oral
05 Şubat 2008, 19:21
arkadaşlar girip bilen varsa allah rızası için YAZSIN NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
bulkan
08 Şubat 2008, 00:37
Üstüste ileti yazıp belirtmene gerek yok.1 kez yazman yeterli.Bilgisi olan varsa zaten yardımcı olacaktır.
Mutlaka bir yerinde hata yapmışsındır.O patch ile ilgili kurulum açıklaması vardır.İstersen oyunu kaldır komple tekrar yükle.
Ve ardından dikkatli bir şekilde adım adım yamayı uygula.
emre oral
08 Şubat 2008, 14:12
bulkan kardeş öncelikle sagol düşünceni belirttigin içn bişey soracam normalde bendeki orjınal pes6 data dosyasında o_sound ile e_sound ters . tezahüratları yaparken o_sound dosyasına importayın diyo ama o_sound bende e_sound oldugu içn yer degiştirdim yine olmadı sence ne yapmalıyım oyunu tekrar kurmaktan başka
Blue&Typhoon
08 Şubat 2008, 15:22
oyunu kaldırıp tekrar kurduktan sonra (sende tersse ona göre yap)yamayı tekrar kurmayı dene muhakkak bu dosyaların yedeklemeyı unutma oyunu bi daha kurmak istemessin sanırım
+olarak başka patch yada yama kullanıyomusn
yummiscan
19 Şubat 2008, 17:29
arkadaşlar ben daha yeni üye oldum buranın konusu değildir ama sunu sorcam bu yamayı indirirken en son işlemde yani dkz studio programıyla beraber patch dosyasını acma konusunda benım sorunum var herşeyi yapıyorum en son karsıma the file NEW FOLDER.AFS is not found in the selected folder Would you like to localate it manualy ? die yazı çıkıyo napmam lazımmm
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.