PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pes6 / İngiltere İncelemesi

AxhiRappeR
22 Haziran 2010, 20:50
Merhaba.İlk önce belirtmek istediğim konu önceden verildiyse özür dilerim.Bu incelemeye hem gerçek hemde oyundan bilgilerede yer vereceğim.

İncelenecek Takım : İngiltere
Yama : 2009 Yaması

Bilindiği gibi İngiltere futbolu bulan ülkedir.Ve ilk maçını İskoçya ile oynamış 0-0 berabere kalmıştır.Takımın Takma ismi üç aslandır.Bu armadan gelmektedir.İngilterenin Dünya kupasındaki tarihi şöyle :
# 1930 ile 1938 arası - Katılmadı
# 1950 - 1.Tur
# 1954 - Çeyrek Final
# 1958 - 1.Tur
# 1962 - Çeyrek Final
# 1966 - Şampiyon
# 1970 - Çeyrek Final
# 1974 - Katılamadı
# 1978 - Katılamadı
# 1982 - 2.Tur
# 1986 - Çeyrek Final
# 1990 - Yarı Final
# 1994 - Katılamadı
# 1998 - 2.Tur
# 2002 - Çeyrek Final
# 2006 - Çeyrek Final

En farklı maçını Kuzey İrlandayı 0-13 gibi süper bir skorla yenerek elde etmiştir.En fazla milli oyuncusu 110 kez milli olan David Beckham'dır.

Kaleci : İngiltere'nin efsanesi olan David James ilk tercihiniz olsun.Kalecilikte önemli bir şey tecrübedir.Eğer David James tercihiniz olmazsa Ben Foster veya Robert Green.Robert Green'in uzaktan gol yeme şansının yüksek olması Ben Foster'ı ön planda olmasını sağlıyor.Ben Fsoter yanlardan daha çok gol yiyor ama tam bir refleks ustası.Öyle anlarda süper kurtarışlar yapıyor ki belki de takımların kaderini belirliyor.Tercih sizin.

Defans : Eğer 4'lü defans oynayacaksanız ki bu en çok tercih edilen defans stili Sağa Glen Johnson,Sola Ashley Cole Göbeğe Terry Ve Rio Ferdinand.Fakat 3'lü Defans Oynayacaksanız Terry,Ferdinand ve Wayne Bridge şeklinde güzel bir sonuç alabilirsiniz

Orta Saha : İngiltere özellikle ülkeler arasında bence en güçlü orta sahaya sahip takım.4'lü orta sahaya Sağa Beckham, Sola Joe Cole,Göbeğe Lampard,Carrick veya Gerrard.Gerrard ve Lampard ikilisini çoğu kiş düşünür fakat bu iki oyuncu benzer özelliklere sahip olduğu için takımda bir dengesizlik veya nadirde olsa güzel sonuçlar çıkar.Gerrard ve Carrick ikilisini tavsiye ederim.

Forvet : İngiltere'de forvet denilince ilk akla gelen iki isim ; Crouch ve Rooney.Bu ikili öyle süper işler yapıyor ki defansların korkulu rüyası oluyor.Fakat Crouch'un yavaş ve şutlarda etkisiz oluşu nedeniyle tercih edilmemesi Defoe veya Heskey'i ön plana çıkarıyor.Eğer ben kornerlerin nasıl kullanılcağını biliyorum,güzel orta açıyorum diyorsanız Crouch ve Rooney.Eğer ben şut çekerim,pas yaparım diyorsanız Rooney,Defoe.Rooney'den kesinlikle vazgeçmeyin.Birde İngiltere forvetlerinin önemli özelliklerinden biri de sıyrılabilme özelliğidir.

Taktiklere gelince orta sahası güçlü olan bir takıma 4-1-4-1 veya 4-1-3-2 en iyi taktik olacaktır.4-1-3-2'i tavsiye ederim çünkü.Gol yollarında sorun yaşarsınız. Kaleye James,Sol Defans Ashley Cole,Sağa Glen Johnson,Göbek Defans Terry,Ferdinand
Defansif Ortaya Gerrard, Orta Sahanın Soluna Joe Cole,Sağa Beckham,Orta Göbeğe Lampard
Forvete Rooney Crouch Veya Defoe olabilir.

Kısacası İngiltere Takımı Tam Bir Defansif Ve Hücüm Canavarı.İyi oyunlar. Fransa incelemesi yakında