PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 aldm..bi sorunum war bide tavsiyem.

ventura800
24 Ekim 2007, 15:28
ilk sorunum oyunda spiker yok:( yani benim aldgm hatalı..artık hasan abini spikeri beklicez..oyuna gelince pek alısamadım daha...tavsiyemse sitede bi arkads wide screen yaması wermiş mutlaka yüklenmeli..oyunu tam ekran we düzgün çözünürlükte oynamak için..ayrıca oyun cok hızlı yaa

BlackCat(v-i-p)
24 Ekim 2007, 17:45
Şuan oyun elimde değil o yüzden yanlış bilgi vermek istemem..ama settings teki ayarlardan kaynaklanan bir hızlanma olabilir..o yüzden settingste sadece "use frame skipping" seçeneği işaretli olsun...altında ki ni işaretlemeyin

TwiNKie...
24 Ekim 2007, 18:27
ewt onu işaretleyince hızlanıyo ama işaretlemeyince de yavaşlıyo

govanni
24 Ekim 2007, 18:43
yoq ya ole bısey yoq oyun cok hızlı bide kaleciler cok kova ya hiç bi topu tutamıyolar tutsalar bile sektiriyolar sonra gol oluyo anlamadım bu pes2008 i iyi yapamamışlar

ventura800
24 Ekim 2007, 19:34
yoq ya ole bısey yoq oyun cok hızlı bide kaleciler cok kova ya hiç bi topu tutamıyolar tutsalar bile sektiriyolar sonra gol oluyo anlamadım bu pes2008 i iyi yapamamışlar

ewet aynen katılıyorum...bide bu kasmalar war arada görüntülerde ama sistemden deil hakem kart gösteririken yada replay ler de..acaba bunu düzeltmek için bi yama olurmu sizce???

TwiNKie...
24 Ekim 2007, 21:40

ewet aynen katılıyorum...bide bu kasmalar war arada görüntülerde ama sistemden deil hakem kart gösteririken yada replay ler de..acaba bunu düzeltmek için bi yama olurmu sizce???

yok ya deme war denedim oldu ayrıca kasma problemleri demodan kaynaklanıyo full sürümde düzeliceği söleniyo

govanni
24 Ekim 2007, 22:45
peki nerden yavaslıyo sölermisin

ventura800
24 Ekim 2007, 23:00
peki nerden yavaslıyo sölermisin

mesala hakem kart gösteririken.gol tekrarlarında pozisyon tekrarlarında o tip yerlerde war..ama sistemle alaksı yok oyun rahat oynanıyor orda kasıo gibi..demoda warmıs full sürümde düzelcek dendi ama düzelmemiş

TwiNKie...
26 Ekim 2007, 23:57
hasan abi yazdı ya nerden yavaşladığını bende aynı şekilde yaptım yavaş oynuyorum şimdi

[Rna]MajeziK
27 Ekim 2007, 21:29
ilk sorunum oyunda spiker yok:( yani benim aldgm hatalı..artık hasan abini spikeri beklicez..oyuna gelince pek alısamadım daha...tavsiyemse sitede bi arkads wide screen yaması wermiş mutlaka yüklenmeli..oyunu tam ekran we düzgün çözünürlükte oynamak için..ayrıca oyun cok hızlı yaa

rica etsem linki werir misin?

TwiNKie...
27 Ekim 2007, 22:19
arasan bulurdun anasayfada kocaman pes 2008 çıktı diye bi yazı war ordaki mesajları oku gerkli bilgilerin bir bölümü orda mevcut

[Rna]MajeziK
27 Ekim 2007, 22:50
arasan bulurdun anasayfada kocaman pes 2008 çıktı diye bi yazı war ordaki mesajları oku gerkli bilgilerin bir bölümü orda mevcut

saol

kucukkoylum
30 Ekim 2007, 18:10
ya bende 2008 var pes bende de oyunu kurarken şöyle hata verdi feature transfer error hatası verdi biri yardımcı olsun

kucukkoylum
30 Ekim 2007, 19:48
s.a gvonni ben pes 2008 aldım ama oyunu kurduğumda feature transfer error hatası veriyo nasıl yapabilirim hemen bi yardımcı olabilirmisin biliyosan

kucukkoylum
30 Ekim 2007, 20:18
s.a hasan site sahibi sana bi sorum olcak ben pes 2008 aldım oyunu kurarken hata veriyo feature transfer error hatası veriyor ne yapmam lazım sende öyle be gvonni hadiyin ya lütfen kafayı yicem

kucukkoylum
30 Ekim 2007, 20:23
s.a site sahibi ben pes 2008 aldım oyunu kurarken hata veriyor feature tranfer error hatası ne yapmam lazım