PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PES 2008 exTReme Yaması 2.Başvurular Hakkında!

BlackCat(v-i-p)
09 Ekim 2008, 15:06
Arkadaşlar;

Yoğun istek üzerine Alamayan üyelerimiz için eylül ayında 2.kez başlattığımız exTReme yaması başvuruları sona erdi.Eğer tekrar belirli oranda talep olursa başlatabiliriz.
Pes 2008 exTReme yamasını dvd olarak isteyenler burada belirtsinler.Harici mesaj yazmayın.

Riyola
10 Ekim 2008, 20:34
Öncelikle yaptığınız ve bu oyun için harcadığınız emekler için teşekkür ederim.Ben bu yaptığınız yamayı dvd olarak satın almak istiyorum bana fiyatını ve yapmam gerekenleri anlatırsanız sewinirim...

ulas035
11 Ekim 2008, 12:02
:excl: Öncelikle yaptığınız ve bu oyun için harcadığınız emekler için teşekkür ederim.Ben bu yaptığınız yamayı dvd olarak satın almak istiyorum bana fiyatını ve yapmam gerekenleri anlatırsanız sewinirim.. size mail yoluyla ulaştım ama olmadı bekledim dediğiniz gibi ama olmadı son care olarak buraya mesaj atmak aklıma geldi inşallah burdan sonuc çıkar..

BlackCat(v-i-p)
11 Ekim 2008, 14:00
Başvurular belirli bir seviyeye gelirse tekrar başlatacağız.

Riyola
14 Ekim 2008, 23:19
Dostum burdan başwurduk ama biz başkalarınında mı başwurmasını beklicez ya bu güzel şeylerden bizi uzun süre mahrum bırakmayın gerekli şeyleri ben yaparım ücreti falanda zaten sizin dediğiniz şekillde anında halledicez ama lütfen daha fazla beklemek istemiyorum..

BlackCat(v-i-p)
14 Ekim 2008, 23:43
ulas035,Riyola

admin@turkcespiker.com mail adresine bir mail atın.Sizi daha fazla bekletmeyeyim.

BlackCat(v-i-p)
15 Ekim 2008, 16:40
Pes 2008 exTReme başvuruları artık resmi olarak sona ermiştir.Bugünden itibaren yollanacak maillere cevap verilmeyecektir.

Yukarıdaki 2 üyemiz eğer mail atarlarsa ve mailde üye isimlerini belirtirlerse onlarada gönderim yapılacaktır.