PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pes 2008 online

softdisk
25 Şubat 2008, 14:57
arkadaşlar pes2008'i online oynarken takılma vs. sorunlarla ilgili sorularım olacaktı. bunun düzeltilmesi için bir patch var, V1.10 şeklinde.. birde 1.20 patch var. 1.20yi kurmak yeterlimidir? ikisi aynı işlevde mi? ben kurduğum halde hala laglar yaşıyorum.. en iyi bağlantıda bile çok olmasa da arada bir sorun oluyor.. ancak türkiyeden kimseyle oynamadım. bu yamaya rağmen lag olması normal mi?

teşekkürler..

Er_RoOoOoNeY_En
03 Mart 2008, 18:37
arkadaşım sanan yardımcı olmak ısterdım ama ebnde sanan bısı sormak ıstıorum dowland bolumundekı v1.0 nasıl yuklenıor en olursun bı cevap yaz gunlerdır beklıorum

mr_nem
03 Mart 2008, 18:50
arkadaşlar pes2008'i online oynarken takılma vs. sorunlarla ilgili sorularım olacaktı. bunun düzeltilmesi için bir patch var, V1.10 şeklinde.. birde 1.20 patch var. 1.20yi kurmak yeterlimidir? ikisi aynı işlevde mi? ben kurduğum halde hala laglar yaşıyorum.. en iyi bağlantıda bile çok olmasa da arada bir sorun oluyor.. ancak türkiyeden kimseyle oynamadım. bu yamaya rağmen lag olması normal mi?

teşekkürler..

1.20 daha gelişmişi ama tamöamen geçmiyor birde internet hızın ve karşının internet hızı ile alakası ayrıca birde oyunu oynadığın seçenekle alakası var sen medium karşısı high sa kasılır bunun gibi...

softdisk
06 Mart 2008, 10:51
arkadaşım sanan yardımcı olmak ısterdım ama ebnde sanan bısı sormak ıstıorum dowland bolumundekı v1.0 nasıl yuklenıor en olursun bı cevap yaz gunlerdır beklıorum

ben 1.0 yüklemedim arkadaşım. bence 2.0'ı yükle...

softdisk
06 Mart 2008, 10:58
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. online' da ben 2 çizginin altında olanlarla oynamamaya çalışıyorum. 3 çizgilerde sorun olmuyo pek ama illaki ondada takılmalar oluyo arada bir. 2 çizgililerle oynarken başta çok iyi gidiyo oyun, ikinci yarının ortalarında acayip takılmalar oluyo bazen, acaba hilemi yapıyor karşıdaki falan diye düşünüyorum. Böyle bir hile mümkün değildir umarım. online oynamak çok zevkli ama oynadığımız oyuncunun ülkesini görebilsek çok iyi olurdu.